{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Kiotoon - KILROY
Matka Kiotoon - KILROY

Matka Kiotoon

Kioto tarjoaa ottajalleen seikkailuja, kulttuurielämyksiä, taidetta, historiaa ja kaunista luontoa. Kioton matkalle kannattaa siis pakata mukaan kamera ja kunnon kävelykengät!

Kysy Kioton matkoista

Kioto - Japanin kulttuurin kehto

Kioto toimi Japanin pääkaupunkina sekä keisarillisen perheen kotina aina vuoteen 1868 asti, mikä näkyy edelleen kaupungin arkkitehtuurissa. Pitkä historia Japanin keskuksena näkyy myös kulttuuritarjonnassa, josta reissaajan kannattaa ottaa kaikki mahdollinen irti.

Kiotossa on yli 2000 temppeliä, eritavoin mittaamattoman arvokasta historiallista rakennusta, palatsia ja museota. Toisin sanoen Kioton metropolialue toimii lukuisten Japanin kansallisaarteiden kotipaikkana: 17 niistä on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon kulttuuriperintöarvonsa vuoksi. Ja juurikin näiden ansioidensa vuoksi Kioto on suosittu kaupunki niin reppureissaajien kuin muidenkin matkalaisten kohteena.

Kioton festivaaleja 

Kioto on kuuluisa lukuisista värikkäistä festivaaleistaan. Vuosittain järjestettävät Aoi Matsuri -festivaali, Gion Matsuri -festivaali ja syksyllä järjestettävä Jidai Matsuri -festivaali täyttävät tiet ja temppelit sekä tuovat näyttäviin asuihin pukeutuneet juhlijat paraateineen ja ruokakojuineen teille. Valmistaudu tanssimaan ja ihailemaan ilotukituksia!

Japanilaisia herkkuja

Matka Kiotoon ei ole mitään ilman kunnon sushi-ateriaa. Sushi ei ole Japanissa mikään erikoisuus, mutta Kiotossa sinulla on mahdollisuus tutustua erityisiin suhshi-elämyksiin. Maistele kokonaisia ateriakokonaisuuksia, jotka on koottu erikseen alkuruoka- ja pääruokasusheista. Tuoreet raaka-aineet ja yhdistelmien yksinkertaisuus takaavat maukkaat ja puhtaat makuelämykset, joita et muualta Japanista löydä.

Luonnollisesti sushin kaverina tarjoillaan sakea, japanilaista riisiviiniä. Sushin ja saken kyllästämä ilta päättyy poikkeuksetta karaokelaitteiden eteen – ja kaikki laulavat laulutaidoista riippumatta!

Kioton kauniit temppelit

Yhtälailla kuin hyvä ruoka kuuluu Kioton matkaan, niin vierailu buddhalaisissa temppeleissä on keskeistä Kiotossa reissaavalle. Tutustu vaikuttaviin temppeleihin ja kiinnitä erityishuomiota niiden yksityiskohtiin, koristeellisiin oviaukkoihin ja pitkiin portaikkoihin. Jos aikataulusi antaa periksi vain yhteen temppelivierailuun, älä ohita paalujen päälle, kaupungin itäpuolen rinteeseen rakennettua Kiyomizu-temppeliä.

Kioto kartalla

Kioto, 1,5 miljoonan asukkaan kuvankaunis kaupunki, sijaitsee Honshun saarella, keskeisellä sijainnilla. Kiotoon pääset kätevästi esimerkiksi Tokiosta luotijunalla noin kolmessa tunnissa. 

Kertomuksia Kiotosta

alt

Suunnittele Japanin matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Kiotossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.