{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Mumbaihin - KILROY
Matka Mumbaihin - KILROY

Matka Mumbaihin

Mumbai on 24 tuntia vuorokaudessa sykkivä Bollywood-kaupunki, jossa ei millään voi tulla aika pitkäksi. Värien ilotulitusta, mausteiden tuoksua, elokuvaelämyksiä – tee matka Mumbaihin!

Mumbai - Bollywoodin koti

Mumbai on yhtä kiehtova sekoitus kuin masala; kuuma ja mausteinen, makuhermoja kutkuttava uskontojen ja kansojen sekoitus. Katua ylittää samaan aikaan resuisiin vaateriepuihin pukeutunut köyhä kerjäläinen ja upporikas tyyliä tihkuva kova businesshirmu. Kuten kaikissa suurkaupungeissa, kontrastit ovat sekä kiehtovia, että kauhistuttavia.

Herkkuruokia ja Bollywood

Mumbaissa koet intialaisen keittiön parhaimmat maut. Värikkäät ja elämää kuhisevat markkina-alueet yli-innokkaine kaupustelijoineen ovat kokemus sinänsä. Maistele paikallisten ruokakojujen dal-ruokaa riisin kera banaaninlehdellä tarjoiltuna, tai herkuttele kuin olisit suurempikin Maharaja Mumbain hienostuneimmissa ravintoloissa. Palan painikkeeksi käy lassi-jogurttijuoma, jonka mauksi sopii vaikka makea mango.

Kukoistava Bollywood-elokuvateollisuus saattaa myös kiinnostua sinusta ja löydät ehkä itsesi keskeltä tanssikohtausten kuvaksia. Bollywood on todellinen runsaudensarvi: se tuottaa hurjat 200-300 elokuvaa vuosittain! Mumbai on Bollywood-teollisuuden sydän.

Sanjay Gandhin luonnonpuisto

Sanjay Gandhin luonnonpuistoalue sijaitsee Mumbaissa. Tee visiitti myös Elephanta-saaren luolastoihin, jotka ovat UNESCOn maailmanperintökohteiden listalla. Luolissa näet hienoa intialaista Shiva-jumalalle omistettua kivenveistotaidetta. Paikalle pääsee venekyydillä. Auringonlaskua ihailee mieluusti esimerkiksi Chowpattyn kauniilta rannalta.

Gateway of India

Mumbain symboli on Gateway of India -muistomerkki, joka rakennettiin vuonna 1911. Portti sijaitsee kuuluisan Taj Mahal -hotellin vieressä, jonka takaa avautuu Colaba Causewayn putiikkeja pursuava ostoskatu.

Malabar Hill ja Dharavin alue

Mumbain versio Los Angelesin äveriäästä Beverly Hillsistä on cityn korkein kohta, Malabar Hill, jossa liikemiehet ja -naiset, kaupustelijat ja kerjäläiset, prostituoidut ja tyylitietoiset nuoret elävät sulassa sovussa.

Kävele muutama kortteli Colabasta, jossa suuri osa reppureissaajista majoittuu, ja koet siirtyneesi ajassa taaksepäin: modernit ilmastoidut ostoskeskukset ja trendikkäät kahvilat vaihtuvat yksinkertaisiin hedelmäkojuihin, halpoihin katukeittiöihin ja ylipursuaviin roskatynnyreihin. Mumbaissa on maailman suurimmaksi slummiksi kutsuttu Dharavin alue, jonka väestöluku vaihtelee kolmesta kuuteen miljoonaan.

Mumbain reissu on voimakas kokemus – vihasitpa tai rakastitpa sitä. Käryinen liikennesekamelska, ihmeellisen ihanat tuoksut, kirpakat mausteet, herkullinen keittiö, ihmisten katseet ja vastakohtien vahvuus – koko sopan kaaos ja harmonia porautuvat muistiisi ikuisiksi ajoiksi!

Liikkuminen Mumbaissa

Taksilla huristelee mukavasti paikasta toiseen. Pidä kuitenkin silmällä mittarin raksutusta, ja jos et käytä mittaria, neuvottele matkan hinta jo lähtövaiheessa. Punaiset halvat kaksitasot täyttävät kadut. Omin jaloin kulkeminen on kuitenkin voittamaton tapa nähdä kaupunkia. Silloin pääsee parhaiten kaupungin todelliseen rytmiin kiinni. Junayhteydet kulkevat Mumbaista monille alueille. Monet Goan matkaajat piipahtavat Mumbaissa matkansa varrella.

Mumbai kartalla

Mumbain valtava miljoonakaupunki sijaitsee Intian länsirannikolla, Ulhas-joen suistossa Salsetten saarella. Nykyisin se on tunnettu muun muassa IT-alan osaamisesta sekä timanttikaupasta. Mumbai on yksi maapallomme nopeimmin kasvavista kaupungeista, ja sen asukasluvun ennustetaan vain kasvavan ja kasvavan.

alt

Suunnittele Intian matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Mumbaissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.