Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Delhiin - KILROY

Matka Delhiin

Delhin kaduilla sekoittuvat ihmisten puheensorina, kaupustelijoiden tarjoukset, kukkojen kiekumiset ja autojen tööttäilyt. Ilmassa leijuvat mausteet, liikenteen saasteet ja oikeastaan kaikki mahdollinen. Rikshakuskit hyräilevät kuumimpien Bollywood-biisien tahtiin ja silkkikauppiaat availevat oviaan. Delhissä menneisyys ja nykyisyys asuvat samalla kadulla. Matka Delhiin on ainutlaatuinen elämys, joka vain pitää kokea!

Kosmopoliittinen Delhi

Astuessasi lentokoneesta ulos kohtaat heti ihmismäärät ja tunnet Delhin kostean kuuman, paksun ilman täynnä tuoksuja – ja kyllä, toisinaan myös hajuja: Tervetuloa Delhiin! Delhi on täynnä ihmisiä, pikkukujia, kauppoja, ruokakojuja, meteliä, kirkkaita värejä, makuja, eläimiä, ykistyiskohtia, historiaa, bisnesmiehiä, kengänkiillottajia ja, ja, ja...

Delhi on ollut aina tärkeä kauppareittikohde ja Delhillä on ollut tärkeä asema myös hallinnollisesti. Brittien siirtomaavaltakauden perinnöksi jäi New Delhin hallintoalue, joka maan itsenäistymisen aikoihin julistettiin koko Intian pääkaupungiksi. Nykyisin kuhiseva kaupunkijättiläinen on maan tärkeä kulttuurin, kaupan ja politiikan keskus.

Virallisten lukujen ulkopuolella on vielä jokunen miljoona lisää. Joten kyllä, Delhi on sekava ja ajoittain saasteinen, aggressiivinen ja hämmentävä, mutta tässä monella tavalla oudossa kaupungissa on jotakin kovin kiehtovaa. Eri etniset ryhmät omine kulttuureineen tekevät Delhistä varsin kosmopoliittisen kaupungin, josta ei ainakaan väriä ja elämää puutu. Joten älä turhaan häkelly yltäkylläisyydestä, vaan nauti, go with the flow ja ota homma haltuun rennolla asenteella. Matka Delhiin on alkanut!

Delhin nähtävyydet

Delhi itsessään on jakautunut kahteen osaan, uuteen ja vanhaan, joita molempia kannattaa katsella, niin saa kaupungista kokonaisvaltaisemman mielikuvan. New Delhin keskusta on kaunis ja paikka paikoin jopa absurdin siloiteltu. Kontrasti ympäröiville kortteleihin nähden on epätodellisen voimakas.

Puistoissa solisevat suihkulähteet luovat tunnelmaa, joka eroaa tyystin vanhan kaupungin pääkadun, Chandhi Chowkin ja kapeiden kujien fiiliksestä kuin yö päivästä. New Delhin valtavaa parlamenttitaloa ja kuninkaallista palatsia ympäröivät myös puistot. Arch of Triumph lähellä palatsia on suosittu turistikohde samoin kuin Suurmogulien aikakauden arkkitehtuurista kertova Humayunin hauta, joka rakennettiin vuonna 1560. Moskeijat muistuttavat islamilaisten valta-ajoista.

Delhin temppelit

Matka Delhiin on ruokaherkkujen ja värikkäiden sarien lisäksi pulloillaan historiaa ja uskomattomia, koristeellisia ja täynnä yksityiskohtia olevia rakennuksia. Delhissä on useita kunnioitusta herättävän kauniita hindu-temppeleitä ja upeana vastakohtana moderni Lootus-temppeli, jonka jokapäiväiset seremoniat ovat kiehtovaa katseltavaa.

Qutub-Minar on 72,5 metrin korkuisena maailman korkein vapaasti seisova minareetti. Samalta alueelta löytyy Intian ensimmäinen moskeija ja The Iron Pillar, yli 2000 vuotta vanha ja seitsenmetrinen pilari, jonka sanskritinkieliset koristeelliset tekstit tekevät vaikutuksen. Ruostumattomalla rautapilarilla on onnea tuottavia vaikutuksia – ainakin joidenkin mukaan.

Yksi maailman seitsemästä ihmeestä, UNESCOn maailmanperintökohde Taj Mahal sijaitsee Delhistä etelään Agrassa, jonne järjestetään Delhistä päivämatkoja. Arkkitehtonisesti hieno mausoleumi on nähtävä ainakin kerran elämässä ja valokuva tämän upean kirkkaan valkoisena loistavan mausoleumin edessä on ehdoton Delhin matkalla, vaikka sitä varten joutuukin matkustamaan jokusen sata kilometriä.

Liikkuminen Delhissä

Delhin matkalla paikasta toiseen liikkuminen on itse asiassa helpompaa kuin kuvittelisi. Auto-rikshoja, takseja, lähijunia ja busseja kulkee tiuhaan tahtiin ja ristiin, rastiin oikeastaan kaikkialle, minne vain haluat. Bussit ovat suosittu menopeli, samoin rikshat. Keskustan alueella kannattaa käyttää metroa, jolla on kaikkiaan 59 asemaan kolmen linjan varrella. 

Liikenne on melkoista sekasotkua, jossa viidakon laki toimii: suurin kulkuneuvo pääsee pienempiä paremmin eteenpäin. Jatkuva tööttäily ja erilaisten menopelien sulloutuminen tielinjoilla ei näytä häiritsevän teiden varsilla kulkevia eläimiä, jotka vetävät kärryjä perässään. Liikenne kulkee mihin suuntaan tahansa satunnaisista liikennemarkeistä huolimatta ja kaistaviivat ja liikennevalot ovat suuntaa-antavia. Joten pidä silmät auki kaupungilla liikkuessasi!

Muista sopia taksin ja rikshan hinta aina etukäteen. Toisinaan taksi- ja riksha-kuskit kertovat, että hotelli/hostelli, johon olet menossa onkin suljettu tai palanut maan tasalle. Todennäköisesti majapaikalla on kuitenkin kaikki hyvin ja kuski vain haluaa viedä sinut komission toivossa toisaalle. Ei siis syytä huolestua, pitäydy vain alkuperäisessä suunnitelmassasi!

Reissuvinkkimme Delhiin

Liikkuessasi illalla pimeän tullen kannattaa olla skarpissa kunnossa, jottei kadota mitään matkan varrelle: taskuvarkaat huomaavat kyllä juopuneen matkaajan. Länsimainen yksin liikkuva nainen on myös kiinnostava tuijotuskohde paikallisille. Parempi on liikkua yhdessä jonkun muun kanssa.
Koska paikallinen bakteerikanta on hyvin erilainen kuin suomalainen, kannattaa mukaan ottaa jotain vatsatautilääkkeitä. Delhissä kannattaa muutenkin viipyä sen verran, että ehtii toipua ensishokista. Silloin vasta alkaa arvostaa kaupungin erikoista tunnelmaa ja tuoksuja.

Delhi kartalla

Pohjois-Intiassa, hindujen pyhän joen Yamunan äärellä sijaitseva 13,8 miljoonan asukkaan Delhi on Mumbain jälkeen koko Intian toiseksi suurin kaupunki. Koko metropolialueella asuu virallisesti peräti 22 miljoonaa ihmistä ja kaupungin väenvilinä on sen mukaista – kaaosta.

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele Intian matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Tekemistä Delhissä

Intia lisää aisteihisi uusia ulottuvuuksia, jos vain heittäydyt rohkeasti seikkailuihin. Älä turhaan jätä kokemustasi oleilun tasolle, vaan tee: vaella, joogaa ja osallistu vapaaehtoistöihin, tutustu safareihin, hengaile biitseillä ja koe ikimuistoisia junamatkoja. Äläkä unohda hulppeita nähtävyyksiä, mieletöntä ruokaa, upeaa luontoa ja värikästä kulttuuria.

Selaa kaikkia aktiviteetteja

Kokemuksia Delhissä

Mitä sinä haluat reissultasi? Jokainen matkaa tavallaan, joten poimi ideat talteen, muokkaa esimerkkiohjelmia makusi mukaisiksi ja lähde toteuttamaan omaa versiotasi näistä reissuista.

Tulevat tapahtumat

Aktiviteetteja Delhissä

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.