{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Andamaanit ja Nikobaarit

Andamaanit ja Nikobaarit - KILROY
Andamaanit ja Nikobaarit - KILROY

Andamaanit ja Nikobaarit

Andamaanit ja Nikobaarit on Intian valtameren rehevä ja trooppinen saaristoryhmä, joka löytyy Bengalinlahden eteläosasta ja kuuluu Intialle. Tämä palmurantojen täyttämä saaristo on täydellinen piilopaikka matkaajalle löytää rauhaa ja aikaa. Koe ikimuistoinen paratiisimatka Andamaaneilla ja Nikobaareilla!

Port Blair - Andamaanien pääkaupunki

Matkustatpa Andamaaneille joko vesi- tai ilmateitse, niin saavut perille pääkaupunki Port Blairiin etelässä. Pientä Port Blairia asuttaa n. 350 000 ihmistä, ja suurin osa paikallisista asukkaista on peräisin mantereelta. Osa heistä polveutuu tänne vuonna 1858 tuomituista brittiläisistä vangeista, sillä saaret toimivat tuolloin brittien siirtomaana. Port Blair on alueen hallinnollinen keskus, täältä löydät kaiken valuutanvaihtopisteistä ja internetkahviloista jättimäisiin lauttoihin. Kaupungissa viettää helposti muutaman päivän kävellen pitkin katuja, piipahtaen mielenkintoisissa museoissa ja siirtomaa-ajan vanhoissa rakennuksissa.

Kielletyt Nikobaarit

Matkaajien pääsy Nikobaareille on melkein kokonaan kielletty. Alkuperäiskansat pitävät suurinta osaa saaristosta turvapaikkanaan, mukaan lukien Nikobaarien suurin ja eteläisin saari, Great Nicobar. Täällä elää kertoman mukaan Shomben-heimo, jolla ei ole mitään yhteyttä moderniin yhteiskuntaan. Matkaajana pääsee ainoastaan Andamaaneille, mutta matka näille saarille on takuulla seikkailuntäyteinen. Saaristo venyttäytyy yli 500 kilometrin alueelle pohjoisesta etelään, ja matkailija pääseekin näkemään runsaasti vehreää luontoa saaria tutkaillessaan. Useissa laaksoissa näkee paikallisten kasvattamaa riisiä, vihanneksia ja trooppisia hedelmiä. Saaristossa on paljon autioita paratiisirantoja suurine palmupuineen.

Andamaaneille matkustavan kannattaa varautua kauniisiin maisemiin, rentoutumiseen ja ehtaan seikkailuun Robinson Crusoen tyyliin! Ellet ole mestariuimari, Andamaaneille voi matkustaa kahdella tavalla: lentokoneella tai lautalla. Andamaaneille on myös kuukausittain 4-6 venekuljetusta Intian mantereelta Port Blairiin, Andamaanien pääkaupunkiin. Kerran viikossa Chennaista kulkee vene, toinen taas lähtee joka toinen viikko Kolkatalta. Varaudu myös viivästymisiin! Lastaa rinkka täyteen kärsivällisyyttä, koska venematka Andamaaneille voi kestää jopa 60 tuntia. Älä huolestu, koska tämä on paikalliseen tapaan hyvin yleistä. Juuri tästä syystä kannattaakin harkita lentämistä Andamaaneille veneilyn sijaan.

Andamaanit ja Nikobaarit kartalla

Andamaaneilla ja Nikobaareilla monet rannat ovat vielä lähes koskemattomia, koska vain muutamalla saarella on asutusta. Saariston monet saaret ovat myös upeiden, rehevien sademetsien peitossa. Nämä trooppiset saaret ovat tunnettuja runsaasta ja erittäin ainutlaatuisesta luonnostaan.

alt

Suunnittele Intian matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.