{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Sumatran saarelle - KILROY
Matka Sumatran saarelle - KILROY

Matka Sumatran saarelle

Sumatran saari, maailman kuudenneksi suurin saari, on kiehtova kulttuurien ja perinteiden sulatussuuni, jonne on erityisen vaikeaa tehdä epäonnistunut matka. Sumatran saari on erinomainen kohde seikkailuja etsivälle reissaajalle! Ihaile maailman suurinta kukkaa saaren sademetsien kätköissä ja vaella tulivuorijärvien upeissa maisemissa. Autioita rantoja, loistavia surffispotteja ja upeita sukelluskohteita – sitä kaikkea on matka Sumantran saarelle.

Kysy matkoista Sumatralle

Sumatran luonto

Saaren luonnon monimuotoisuus on hämmentävää – monia saaren erikoisia kasveja ei löydy mistään muualta maailmasta. Matka Sumatralle on siis oikea aarreaitta luontoreissaajalle!  Saaren vehreissä viidakkometsissä asustelevat lähes 600 lintulajia ja yli 200 nisäkästä, uhanalainen Sumatran tiikeri mukaan luettuna. Täällä bongaat orankeja, tapiireja ja hyvällä onnella jopa karhuja, sarvikuononoja ja leopardeja. 

Eläinrakkaille orankien suojelukeskus on ehdoton must Sumatran reissulla. Keskus sijaitsee Bukit Lawangin lähistöllä ja on yksi harvoista maailmassa – ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Keskus on auttanut kaltoin kohdeltuja ja loukkaantuneita eläimiä jo kolmenkymmenen vuoden ajan sopeutumaan takaisin luontoon. Ajoita visiitti ruokailusession aikaan, jolloin on tilaisuus nähdä eläimiä aivan lähietäisyydeltä.

Eläinten lisäksi, myös Sumatran luonto hurmaa jo kokeneemmankin reissaajan. Ihastele majesteettisesti kohoavaa Mount Kerinciä – edelleen aktiivinen tulivuori – joka on 3805 metrissä saaren korkein kohta. Myös maailman suurin tuliperäinen järvi, Toba, on geologisesti kiinnostava nähtävyys. Toba syntyi noin 75 000 vuotta sitten voimakkaiden purkausten johdosta. Vieraile myös järven rannalla sijaitsevassa kylässä, jonka asukkaat ovat kuuluisia perinteisistä, erikoisilla katoilla varustetuista varsin värikkäistä taloistaan.

Aktiiviloma Sumatralla

Kun tuntuu siltä, että maisemat on tsekattu ja kulttuurikohteet hämmästelty, on aika siirtyä aktiviteettien pariin.

Gunung Sibayakin -tulivuori on suosittu päiväretkikohde. Helpoimmalla pääset, kun buukkaat itsellesi oppaan, joka johdattaa sinut vuoren saloihin. Patikointi vuoren huipulle kestää useita tunteja, mutta on ehdottomasti hikoilun arvoinen kokemus. Päivän ahkeruus palkitaan laskeutuessasi Berastagia kohti, jossa voit pysähtyä rentoutumaan kuumissa lähteissä. 

Parhaimpia aaltoja surffaukseen bongaat Mentawain saarilta, noin 150 kilometriä länsirannikolta. Mentawai on surffauksen ohella myös erinomainen sukelluskohde, samoin kuin Pulau Wehin pieni saari. Sumatran sukellusolosuhteet eivät ole aivan muun Indonesian tasoa, mutta nähtävää riittää silti.

Matka Sumatran saarelle alkaa tästä!

Kysy Sumatran reissuista

Aktiviteetteja Sumatralla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.