{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Lombokille - KILROY
Matka Lombokille - KILROY

Matka Lombokille – täydelliselle rantalomakohteelle

Siirry Balin vilinästä rauhallisemmalle Lombokin saarelle – mainio idea rauhaa ja rentoutumista kaipaaville! Rauha ei kuitenkaan tarkoita tylsyyttä Lombokilla: päästä sisäinen vesipetosi valloille ja hyödynnä saaren ympäristön erinomaiset puitteet snorklaukseen ja sukeltamiseen. Kauniin ja vähemmän tunnetun Lombokin turismi on huomattavasti vähemmän kehittynyttä Baliin verrattuna, mutta saaren rannat ja tulivuoret ovat sitäkin upeammat ja ehkäpä juuri turistimassojen puutteen takia ne huokuvat kiehtovaa rauhallisuutta. Kaiken kaikkiaan matka Lombokille tarjoilee reissaajalle lumoavia värejä, herkullisia makuja, jännittäviä luonnon ääniä ja paratiisin tuoksuja.

Kysy matkoista Lombokille

Kulttuurielämyksiä Lombokilla

Vietä päivä tai pari kierrellen Lombokin vilkkailla markkinoilla ja perinteisissä kylissä. Esimerkiksi Senarun ja Segenterin kylät ovat oivia retkikohteita, joiden lomassa voit poiketa Kutan hiljaisille hiekkaarannalle saaren eteläpuolelle.

Kulttuurikohteena Pura Lingsarin satoja vuosia vanha temppeli on lumoava. Lombokilla tutustut hindukulttuuriin ja saaren alkuperäiskulttuuriin aidommillaan. Joulukuussa Suomen talvea pakoon lähteneet reissaajat pääsevät kokemaan Perang Topat -festivaalin hauskanpidon ja väriloiston. 

Lisää Lombokin kokemuksia saat loistavista päiväretkistä ympäri saarta. Esimerkiksi Komodolla pääset ihmettelemään melkein oikeita lohikäärmeitä – valtavia, jopa neljän metrin pituisia liskoja!

Aktiivireissaajan matka Lombokille

Kun rannoilla löhöily alkaa kyllästyttää, heittäydy saaren aktiviteettien vietäväksi – vaihtoehtoja on lukuisia. Luontofiilistelijöiden kannattaa tsekata kunnioitusta herättävä ja yhä aktiivinen tulivuori Gunung Rinjani ja sen vaellusretket. Aktiivireissaajalle kahdeksan tunnin hikinen vuorivaellus on mieleenpainuva kokemus. Romantikko taas ihastuu tähtitaivaan alla vietettyyn yöhön kauniin kraatterijärvi rannalla.

Turkoosit vedet houkuttelevat snorklaajia ja sukeltajia ympäri maailmaa – matka Lombokille on parasta mahdollista lääkettä krooniseen kaipuuseen vedenalaisiin maisemiin! Saarelta käsin on helppo liikkua loistavien sukellusspottien äärelle: Gili-saaria ympäröiville riutoille sekä Lombokin eteläpuoliselle Blongas Baylle. Sukella pinnan alle ja tutustu vastaan lipuviin värikkäisiin kaloihin, vasarahaihin ja rauskuihin. Snorklaaja pääsee myös nauttimaan koralliriuttojen rikkaasta merielämästä, joita voisi yksinkertaisuudessaan kuvailla sanalla 'fantastinen'.

Liikkuminen Lombokilla

Lombokilla liikkuminen sujuu bemos-minibusseilla, jotka kuljettavat sinua ympäri saarta. Moottoripyörän tai auton vuokraaminen onnistuu myös, eivätkä hinnatkaan ole päätä huimaavan korkeita. Lombokille voi myös lentää Balilta, eikä lentojenkaan hinnat ole pahoja.

 

Matka Lombokille alkaa tästä!

Aktiviteetteja Lombokilla

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.