{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Gili-saarille - KILROY
Matka Gili-saarille - KILROY

Matka Gili-saarille

Unohda kello ja aikataulut kotiin ja vietä leppoisaa riippukeinuelämää näillä trooppisilla saarilla. Letkeä tunnelma saarilla sulattaa suorittamiseen tottuneen suomalaisen. Sukella siniseen maailmaan tutkimaan värikkäiden koralliriuttojen elämää tai nautiskele siitä, että voit vain olla. On vaikea kuvitella parempaa paikkaa rentoutumiselle paratiisitunnelmissa kuin Gili-saaret!
Kysy matkoista Gili-saarille

Trooppisten saarten ketju

Gilin pikkuruiset paratiisisaaret ovat välimatkaltaan kivenheiton päässä Balin ja Lombokin saarilta, mutta tunnelma saarilla on huomattavasti eristäytyneempi. Unohda autojen ja moottoripyörien aiheuttamat melu- ja saastehaitat –  nyt on aika nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja kuunnella rentouttavia luontonääniä.

Gili Air sijaitsee lähimpänä Lombokia ja on eniten asuttu kolmesta Gili-saaresta. Gili Airin trooppinen saari sopii loistavasti vaikka häämatkalaisille. Suuntaa esimerkiksi saaren länsipuolelle, jossa upotat varpaasi auringon lämmittämään kultaiseen hiekkaan. Kun makoilu käy tylsäksi, hyppää veteen ja ihastele kilpikonnien ja muun merenelämän lisäksi pohjassa makaavaa toisen maailmansodan aikaista japanilaista venehylkyä.

Jos tanssijalka vipattaa, kannattaa ottaa suunnaksi Gili Trawangan, joka on kuuluisa erityisesti vauhdikkaista bileistään. Saari on myös reppureissaajien suosiossa eikä baareista ja rantabileistä ole pulaa. Kun tarvitset tauon biletyksestä, patikoi saaren keskellä sijaitsevalle vuorelle ja paistattele auringonlaskun rauhallisuudessa.

Mielenrauhaa, musiikkia ja luonnonääniä – näistä on Gili Menon saari tehty. Saarista pienimmällä on niukasti majoitusvaihtoehtoja, mikä tarkoittaa myös vähemmän muita reissaajia. Ota kirja käteen ja suuntaa jollekin Menon mielettömistä rannoista, sillä täällä rantaelämä on se juttu.

Sukeltaminen Gili-saarilla

Aktiivisukeltajalle Gili-saarten vedenalainen maailma on toteutunut unelma! Fantastiset sukelluskohteet ympäröivät kaikkia kolmea saarta. Koe monimuotoinen merimaailma aivan silmiesi edessä – kaloja kaikissa sateenkaaren väreissä ja toinen toistaan ihmeellisempiä merieläimiä aina paholaisrauskuista karettikilpikonniin. Viimeistään sukellusretken jälkeen olet vakuuttunut, että matka Gilin saarille oli oikea valinta reissukohteita puntaroidessasi.

Jos sukellus ei ole oma juttu, on aina vaihtoehtona snorklaus, johon Gili-saaret tarjoavat upeat apajat. Pakkaa suosikki räpyläsi kotoa matkaan tai vuokraa paikanpäältä. Joka tapauksessa, paras keino tutustua alueen koralliriuttoihin on suoraan rannoilta. Lisää meininkiä päivään saat vuokraamalla kajaakin tai yhdistämällä snorklauksen kalastukseen Gili Trawangan lähivesillä. Gili-saaret ovat letkeää ja laiskaa rantaelämää etsivälle ihan paras paikka maailmassa!

Liikkuminen Gili-saarilla


Saarten tyypillinen menopeli jalkojen lisäksi on Cidomo, eli hevoskärryt. Jos kuitenkin tuntuu, että kaipaat enemmän vauhtia matkantekoon, on hyvä idea vuokrata pyörä. Ja saarelta toiselle liikut veneillä, joita kulkee varsin hyvin. Balilta voi myös lentää Gilille pienkoneella.

Gili-saaret, täältä tullaan!

Aktiviteetteja Gili-saarilla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.