{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Vehreitä riisipeltoja Balilla
Mies nauttimassa balilaisen festivaalin tunnelmasta kukka hiuksissaan

Balin matkat

Jaava-saaren itäpuolella sijaitseva Bali lumoaa reissaajan kiehtovalla kulttuurilla, kutsuvalla rantaviivalla ja vaikuttavalla luonnolla. Bali on erinomainen matkakohde, joka tarjoaa upeat puitteet sukellukselle, snorklaukselle ja esimerkiksi delfiinien bongailulle. Fiilistele rantabileissä tai löydä oma lempipaikkasi joogalle. Balin matka on taatusti unohtumaton kokemus!

Kysy Balin matkoista

Vastakohtien Bali

Jos päätät jäädä suosittuun turistikohteeseen Kuta Beachille, törmäät lähinnä perinteisiin turistinähtävyyksiin ja eloisaan yöelämään. Kutan rantaa reunustavat baarit, kahvilat, ravintolat sekä myyntikojut.

Niin vapauttavaa, hauskaa ja kutkuttavaa biletys muiden reppureissaajien kanssa onkaan, ei Balin matkaa kannata kuitenkaan rajoittaa ainoastaan pääkaupungin turistimagneettiin. Niin sanottu aito Bali on tulivuoria, autioita biitsejä, hätkähdyttäviä hindutemppeleitä, kotoisia pikkukyliä ja vieraanvaraisia balilaisia. Hindukulttuuria et löydä muilta Indonesian saarilta, joten jo siksikin Bali on niin ainutlaatuinen kuin se onkin. Balin matka on siis biletystä, mutta myös hengellisyyttä.

Kaiken tekemisen keskellä, ota siis silloin tällöin hyvä asento ja vietä hetki aikaa tarkastellen kulttuurin vaikutusta paikalliseen menoon.   

Paikalliset kulkuvälineet

Balin matkalla on helppo liikkua ympäriinsä. Palkkaa oma kuljettaja edullisesti koko päiväksi ja saat samalla erinomaisen oppaan, joka vie sinut minne ikinä haluatkin huristella: mainio esimerkki on suunnata kohti Uluwatun upeita rantoja ja jylhiä kalliota, jotka ovat ehdoton pysäkki Balin matkalla!

Jos olet kokenut mopolla ajaja ja haluat kruisailla saarella omassa rauhassa, saat vuokrapomon käyttöösi melkein joka kadun kulmalta. Mutta muista pitää järki mukana touhussa, vaikka lomalla oletkin – älä anna mopon karata käsistä! Ja huolehdi, että vakuutuksesi on kunnossa.

Aktiiviset Balin matkat

Balia ympäröivät omalaatuiset ja erikokoiset hiekkarannat, joiden joukosta jokainen löytää taatusti mieleisensä. Ja tietenkin: surffaus. Surffispottina Bali on erinomainen niin kokeneille kuin aloittelevillekin surffareille. Riippuen rannasta ja vuorokauden ajasta aaltoja löytyy aina massiivisista tuubeista leppeämpiin pikkuaaltoihin. Vauhdikas surffikurssi on loistava tapa aloittaa Balin matka!

Jos taas sukellus kiehtoo, älä epäröi! Bali on myös sukelluskohteena vertaansa vailla, ja erinomainen aloitteleville sukeltajille. Indonesia koostuu lukuisista saarista ja kun melkein jokaisella saarella oma meriekosysteeminsä, on sukellusspoteissakin valinnanvaraa. Tämä tietysti tarkoittaa, että jokaisessa kohteessa pääsee näkemään hieman erilaista merenelävää. Varo, sillä matka Balille voikin tehdä sinusta himosukeltajan...

Tiesithän myös, että Bali on loistava kohde esimerkiksi joogalle?

Herkkujen Bali

Balin matka sopii myös ruuan ystäville. Balin ruokakulttuuri pursuaa toinen toistaan herkullisimpia pikku purtavia: kokeile esimerkiksi babi guling -grillattua possua tai satéta eli pieniä vartaita riisillä ja suolapähkinäkastikkeella.

Saarelta löydät myös loistavat kotiintuliaiset. Bali on erityisesti tunnettu hienoista puuveistoksistaan, vaatetarjonnasta sekä kulta- ja hopeakoruistaan. Parasta on, että jokaisella kylällä on omat erikoisuutensa. Varsin mainoa tapa päättää Balin matka on shoppailla matkamuistoja – pienet matkamuistot kotona vievät aina takaisin lomafiiliksiin...

Haaveissa Balin matka?

Kun harkinnassasi on matka Balille, varaa aikaa matkasuunnitteluun meidän juttusillemme, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Bali kartalla

Matka Balille vie sinut keskelle Jaavanmeren ja Tyynenmeren syleilyä, upean trooppisiin maisemiin. Monipuolinen Bali tarjoaa mahtavat puitteet rannalla loikoilun lisäksi esimerkiksi surffaukseen, sukellukseen ja joogaan. 

alt

Suunnittele Balin matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

 

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Balin matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.