Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Souliin - KILROY

Matka Souliin

Kutkuttavan kuhisevaa cityelämää, värikkäitä valoja, kiehtovia kulttuurikohteita, viihdettä ja uniikkia muotia - kymmenen miljoonan asukkaan entinen olympiakaupunki Soul on kaikkea mitä kuvitella saattaa, ja vielä enemmän. Soulin rytmikäs syke tarttuu vierailijaan lähtemättömästi. Sitä paitsi matka Souliin on jotakin, mitä ihan jokainen reissaaja ei ole kokeillut, joten kerrytät samalla rinkkaasi ainutlaatuisia tarinoita, joille riittää kiinnostuneita kuulijoita!

Matka Souliin paikallisten tapaan

Heti alkuun suunnista paikallisten tapaan Han-joelle. Joki kiemurtelee halki Soulin keskeisimpien alueiden, ja sen varrella on mukava viettää lepotaukoa. Dippaa varpaat veteen, huljuttele jalkojasi virkistävässä vedessä ja aloita ihmisbongaus, ime vaikutteita ohi viilettävistä muotiluomuksista ja anna omaleimaisen suurkaupungin tunnelman tarttua itseesi.

Kun olet hetken istuskelun jälkeen saanut Soulin rytmistä kiinni, suuntaa Namdaemun torille, joka pursuaa urheiluvälineitä, vaatteita, matkamuistoja, elektroniikkaa ja kaikkea näiden väliltä ja ympäriltä. Soulin kadut taas hellivät reissajaa huumaavan herkullisilla BBQ-ravintoloilla, kiehtovilla teehuoneilla, paikallisilla saunoilla, värikkäillä katukojuilla.

Illan tullen Soul kutsuu niin paikalliset kuin reissaajatkin toiseen maailmaan: toisin sanoen Soulin yöelämä on jännittävä kokemus! Heittäydy hauskanpitoon, mutta pidä järki edes osittain mukana matkassa, varsinkin kun aloitat paikallisiin juomiin tutustumisen. Soju on hieman makeutettu, tislattu viina, joka on erittäinen suosittu Etelä-Koreassa. Sojua valmistetaan ainakin perunasta, bataatista, ohrasta ja vehnästä, joten vaihtoehtojakin on hyvin. Ja soju on petollisen halpaa...

Mieleenpainuva päiväretki

Hyvä päiväretkikohde on DMZ, Korean Demilitarized Zone, eli alue, jossa Korean valtio jakautuu kahtia Korean demokraattiseksi kansantasavallaksi ja Korean tasavallaksi –tuttavallisemmin Pohjois- ja Etelä-Koreaksi. Vyöhykkeeltä voit nähdä "suljettuun" pohjoisen sosialistiseen diktatuuriin ja oppia samalla verisestä Korean sodasta. Alue on todella raskaasti aseistettu molemmin puolin linjaa.

Alueelle pääsee järjestetyillä retkillä, bussikyydillä Soulin keskustasta. Pidä huoli, että otat passin mukaasi. Päiväretken aikana näet sillan, jolta ei ole paluuta, Bridge of no return: sillan, jota pitkin eteläkorealaiset sotilaat marssivat pohjoisen puolelle, eivätkä koskaan palanneet. Samaisella reissulla pääset myös vierailemaan rakennuksessa, joka jököttää Pohjois-Korean puolella. Nappaa muistoksi valokuva itsestäsi eteläkorealaisen vartijan kanssa, joka pitää vahtia Pohjois-Korean ovella.

Raja-alueen retki on kokemus, jota ei kannata jättää välistä – kunhan muistat olla osoittelematta pohjoiskorealaisia sotilaita! Buukkaa reissusi etukäteen, sillä järjestäjien pitää tehdä paperitöitä puolestasi reissun toteutumiseksi.

Soul – Kaupunki, joka ei koskaan seisahdu

Soulin tauoton, sykkivä yöelämä hakee maailmalla vertaistaan! Tämän huikean metropolin tempo on takuulla jotain, mitä et ennen ole kokenut. Itaewonin kaupunginosa on suosittu alue sekä paikallisten, kansainvälisten turistien että USA:n armeijan henkilökunnan keskuudessa. Alueelta löydät laajan joukon erilaisia ruokapaikkoja aina egyptiläisestä keittiöstä meksikolaiseen tarjontaan asti. Itaewonissa on niin ikään runsaasti majoituspaikkoja ja shoppailumahdollisuuksia.

Kannattaa myös tehdä päiväkävely Soulin omassa Sohossa, Samcheongdongissa. Alue on hyvin erilainen verrattuna muuhun Souliin, siellä olevat talot ovat paljon pienempiä ja kujat ja tiet kapeita ja sympaattisia, kun taas muu Soul koostuu pääasiassa pilvenpiirtäjistä. Lähellä Gyeongbokgungin kuninkaallista palatsia oleva alue on täynnä mielenkiintoisia gallerioita, design-putiikkeja ja kahviloita.

Soul pursuaa ravintoloita ja niistä saa ruokaa vuorokauden ympäri. Tavallisimmat ruokalajit ovat luonnollisesti korealaisesta ja japanilaisesta keittiöstä, mutta myös kansainvälisiä ravintoloita on paljon. Kimchi on paikallinen erikoisuus, joka koostuu erittäin mausteikkaista vihanneksista ja sen löytää yleensä useimpien aterioiden lisukkeena. Hauska kokemus on illastaa N'Seoul Tower -tornissa, josta näet kirkkaana iltana koko Soulin!

Omintakeista shoppailua

Jos shoppailu on lempipuuhiesi listalla, niin Soul näyttäytyy sinulle todellisena paratiisina! Myeongdongin muotialue on shoppailijan taivas: alueelta löytyy kaikkia mahdollisia tyylejä tavallisimmista merkeistä todella uniikkeihin ja omaleimaisiin tyylisuuntiin. Lisää shoppausta voi harrastaa Insadongissa ja jännittävässä budjettishoppailijan mekassa, Dongdaemun-torilla - joka on samalla koko Etelä-Korean suurin ostosalue. Jokaisessa kaupunginosassa on kuitenkin omat shoppauskohteensa, joten löydät varmasti ostettavaa liikuitpa sitten missä päin Soulia tahansa.

Korealaiset ovat vieraanvaraista kansaa, joten matka Souliin on sekä lempeä, herkullinen että räiskyvä!

Soul kartalla

Etelä-Korean kiehtova pääkaupunki Soul on valtava miljoonakaupunki, jossa asuu lähes tulkoon puolet koko maan asukkaista. Modernissa Soulissa on kuitenkin kätevää ja nopeaa liikkua ympäriinsä metrolla!

alt

Suunnittele matka Etelä-Koreaan

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Soulissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.