{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vapaaehtoistyö kilpikonnien parissa

Tee vapaaehtoistöitä kilpikonnien hyväksi maailmalla - KILROY

Ole mukana kilpikonnien suojelutyössä

Tiesitkö, että kilpikonnat elävät vuosikymmeniä ennen kuin ne saavuttavat sukukypsyyden? Tai että naaras munii satoja munia vuodessa, mutta vain yksi tuhannesta elää aikuisuuteen? Kilpikonnat ovat jatkuvasti alttiina erilaisille uhkille ja koska lisääntyminen tapahtuu hyvin hitaasti, on erittäin tärkeää, että näitä eläimiä suojellaan niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Jos sinua houkuttelee ajatus vapaaehtoistöistä kilpikonnien hyväksi, jatka ihmeessä lukemista.

Kysy vapaaehtoistöistä

Turtle Eggs Northern Cyprus Cover
Valmis vapaaehtoistöihin kilpikonnien hyväksi?
Jos olet eläinten ystävä ja haluaisit antaa reissullesi lisämerkitystä, vapaaehtoistyö kilpikonnien parissa on ihanteellinen ratkaisu. Kerro meille toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköisesi matkakokonaisuus.
Ota yhteyttä

Missä voin osallistua vapaaehtoistöihin kilpikonnien parissa?

Kilpikonnien elinolojen parantamiseksi ympäri maailmaa toimii useita erilaisia hankkeita ja projekteja. Tavoitteena on, että yhä useampi kilpikonna selviäisi elämänsä alkutaipaleelta aikuisuuteen saakka. Ja sinä voit olla mukana turvaamassa tätä prosessia!

Tässä lueteltuna 4 hanketta, joissa voit työskennellä kilpikonnien hyväksi:

Roolisi vapaaehtoisena

Petoeläinten aiheuttamien uhkien lisäksi arviolta noin 250 000 kilpikonnaa kuolee vuosittain erilaisiin pyydyksiin kalastuksen sivusaaliina. Tämä tekee lajin suojelemisesta entistäkin tärkeämpää. 

Vapaaehtoistyö kilpikonnien parissa voi olla hyvin monipuolista ja vaihtelevaa, mutta vapaaehtoisilla on kuitenkin yleisesti ottaen kaksi päätehtävää: 1) munien tarkkailu ja suojelu petoeläimiltä ja ihmisten aiheuttamilta haitoilta ja 2) varmistaa, että vastakuoriutuneet kilpikonnat selviävät lyhyestä, mutta yllättävän haastavasta matkasta mereen. 

Tee vapaaehtoistöitä kilpikonnien hyväksi - KILROY

Kiinnostavatko muut vapaaehtoisprojektit?
Maailmalla on olemassa vaikka minkälaisia vapaaehtoishankkeita, joissa tarvitaan auttavia käsiä. Tutustu eri projekteihin täältä ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.
Lue lisää vapaaehtoistöistä

Vapaaehtoistöiden tekeminen on sekä hauskaa että äärimmäisen palkitsevaa - kokemuksena se tarjoaa sinulle ainutlaatuisia hetkiä aivan uudenlaisessa ympäristössä ja tuo samalla konkreettista hyötyä tuettavalle alueelle. Vapaaehtoisena oleminen on siis ennen kaikkea työntekoa. Siksi onkin tärkeää, että pohdit tarkkaan, minkälaista vapaaehtoistyötä haluat kokeilla ja millaisiin hommiin olet todellisuudessa valmis. 

Jos olet kiinnostunut eläimistä ja ympäristöstä, yllä mainitut kilpikonnaprojektit ovat sinulle täydellisiä vaihtoehtoja. Jos taas kaipaat apua oikean projektin valinnassa, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Yhdistä reissaus ja vapaaehtoistyöt

Haluatko kokeilla vapaaehtoistöiden tekemistä, mutta myös tehdä matkallasi jotain aivan muuta? Meidän kauttamme voit lähteä reissuun, jonka aikana voit vapaaehtoistöiden lisäksi testata taitojasi erilaisten aktiviteettien parissa: opettele esimerkiksi espanjan kieltä tai surffausta! Ja tietenkin voit myös yhdistää intensiivisen vapaaehtoispätkän osaksi pidempää reppureissua. 

Me olemme erikoistuneet räätälöityihin matkoihin, joten sen kun vain tulet juttelemaan kanssamme ja kerrot toiveistasi. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.