{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Viidakkovaellus Kolumbiassa

Kolumbian Lost City viidakon ympäröimänä

Matkusta syvälle viidakon ja historian keskelle

Kolumbian tiheisiin metsiin kätkeytyy 1200 vuotta vanha salaisuus, nimeltään Ciudad Perdida, joka tunnetaan myös nimellä Lost City tai Kadonnut kaupunki. Lähde vaellusmatkalle tähän salaperäiseen ja muinaiseen rauniokaupunkiin, jota ympäröi tiheä, vehreä viidakko. Näköalat matkan varrella ovat upeita, samoin kuin matkasi päätepiste.

Jatka lukemista, niin tiedät, voisiko viidakkovaellus Kolumbiassa tulla lisätyksi omalle bucket listallesi!

cartagena-colombia-old-and-new-city
Kaunis Kolumbia
Tutustu Kolumbian matkallasi maan eloisiin kaupunkeihin, kuten Cartagenaan, Bogotaan ja Medelliin. Muista kuitenkin myös ottaa aikaa tämän maan uskomattomalle luonnolle ja syrjäseuduille, kuten Lost Citylle ja Serranía de la Macarenan kansallispuistolle.
Tutustu kohteeseen

Kulttuuriperintökohde viidakon kätköissä

Ciudad Perdida on Kolumbian uskomattomin aarre, jonne pääsee vain jalkaisin useamman päivän vaelluksen kautta. Vaellusmatka on nimeltään The Lost City Trek, ja kyseinen reitti vie sinut ohi virtaavien jokien, kauniiden vuorten, upeiden näköalojen ja paikallisten kogi-yhteisöjen, jotka asuvat pienissä kylissä keskellä tätä vehreää viidakkoa.

Ciudad Perdida on ollut avoinna turisteille yli 10 vuoden ajan, mutta vain yllättävän harvat vierailijat ovat ottaneet haasteen vastaan ja vaeltaneet tähän rauniokaupunkiin. 

Viidakon sydämessä törmäät mm. kivitaloihin sekä useisiin rituaaleissa ja seremonioissa käytettyihin paikkoihin. Ciudad Perdidan rakensivat taironalaiset, ja sen pinta-ala on hieman yli 12 000 m2. Kaivaukset osoittavat, että alueella asui parhaimmillaan 2 000–8 000 ihmistä ja että kyseessä oli luultavasti valtakunnan suurin kaupunki. Mitä todennäköisimmin Ciudad Peridad toimi myös kehittyneen sivilisaation taloudellisena ja poliittisena keskuksena.

Vaellusmatkan aikana paikalliset oppaat kertovat paljon lisää tämän muinaisen sivilisaation ja viidakon kiehtovasta historiasta.

Valmistaudu ylittämään itsesi

Vaellus Ciudad Perdidaan on vuoristoinen ja edestakaiselta pituudeltaan 44 km. Reitti alkaa ja päättyy Santa Martassa ja matkan varrella on jopa yli 2000 metrin nousuja. Kuljet tiheän viidakon, mutaisten polkujen ja matalien jokien yli matkallasi muinaiseen rauniokaupunkiin. Kyseessä ei ole heikkohermoisille sopiva urakointi, mutta kaikille seikkailunnälkäisille tämä vaellus on taatusti vaivan arvoinen!

Matkaohjelma

Päivät 1-2: Santa Marta ➡ Ricardito Camp

Ensimmäinen reissupäivä on se, jolloin vaellusseikkailu alkaa, mutta suosittelemme saapumaan paikan päälle Santa Martan satamakaupunkiin paria päivää etuajassa, jotta ehdit totutella uuteen ympäristöön ja verrytellä jalkojasi. Seikkailun startatessa sinut ajetaan Machete Pelaoon, josta varsinainen vaellus alkaa. Kuljet ohi peltojen, viidakkoalueiden ja pienien kogi-kylien samalla kun saat paremman käsityksen paikallisesta elämästä joenvarrella Sierra Nevada de Santa Martan vuoristossa.

Päivä 3: Ricardito Camp ➡ Teyuna Paraiso Camp

Vaellus jatkuu kolmantena päivänä, ja tänään sinua odottaa kova fyysinen rasitus, kun teet muutamia jyrkkiä nousuja. Iltapäivällä saavut Teyuna Paraiso Campiin, jossa voit rentoutua joen rannalla pitkän päivän päätteeksi.

Päivä 4: Teyuna Paraiso ➡ Mumaki Camp

Neljäs reissupäivä alkaa aikaisin, sillä tänään on se päivä, jolloin patikoit aina Ciudad Peridadiin asti. Tutustu muinaisiin raunioihin ja opi alueella yli 1000 vuotta sitten asuneen sivilisaation historiasta. Kadonneen kaupungin tutkimisen jälkeen päivän huipentuu Mumaki Campiin.

Päivä 5: Mumaki Camp ➡ Ricardito Camp

Viidentenä päivänä seuraat polkua viidakon läpi takaisin Ricardito Campiin, joka tunnetaan myös nimellä Vista Hermosa. Paluumatkallasi on jälleen uusia maisemia tutkittavana!

Päivät 6-7: Santa Marta

Santa Marta! Viimeiseen päivään kuuluu jälleen upea vaellus mäkisessä ympäristössä, kun kävelet takaisin Santa Martaan. Palattuasi Santa Martaan voit rentoutua loppupäivän.

Mitä hintaan sisältyy?

 • Majoitus: 6 yötä (2x hotelli & 4x telttamajoitus)
 • Paikalliskuljetukset
 • Ateriat: 6x aamiainen, 5x lounas ja 4x illallinen (varaa lisäksi noin 60-80 EUR muihin aterioihin).
 • Sisäänpääsy Gold Museumiin Santa Martassa
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu

 

Mitä hintaan ei sisälly?

 • Lennot Kolumbiaan (mutta autamme tietysti mielellämme lentojen varaamisessa)
 • Matkavakuutus 
 • Rokotteet
 • Ateriat, jotka eivät sisälly matkaohjelmaan
 • Mahdolliset lisäaktiviteetit

 

Green jungle in Colombia on the Lost City trek

Valmiina matkaan?

Aloita oman seikkailusi suunnittelu kätevästi ottamalla meihin yhteyttä ja pyytämällä esimerkiksi tarjousta omalle reissullesi. Yhteydenotto ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

Kysy lisäinfoa

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.