{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Mindfulnessia ja joogaa Thaimaassa

General Activity Yoga Tropical Mountain Girl

Uusi tapa matkustaa

Olet ehkä joskus tuntenut tarvitsevasi lomaa heti lomamatkan jälkeen. Tällainen tuntemus todennäköisesti tarkoittaa, että matkustaminen on jossain määrin kadottanut taikansa ja reissaat vain tiettyjen suoritusten ja nähtävyyksien perässä. Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, on ehkä aika ottaa erilainen lähestymistapa matkustamiseen. Reissaamisen tulisi olla ennen kaikkea rikastuttava ja palauttava kokemus.

Mindfulness what?!
Mikäli olet keltanokka mindfulnessin ja mielenterveyden maailmassa, tässä nopea esittely aiheeseen. Viime vuosina on puhuttu paljon mielenterveydestä, stressin vähentämisestä ja siitä, kuinka mindfulness voi vaikuttaa meihin positiivisesti. Yksinkertaisesti sanottuna mindfulness on mielentila, joka saavutetaan siirtämällä huomio nykyhetkeen ja hyväksymällä erilaiset tunteesi ja ajatuksesi. On olemassa monia erilaisia ​​tapoja mindfulnessin harjoittamiseen, eikä tähän ole yhtä ainoaa vaihtoehtoa. Jotkut pitävät päiväkirjan pitämisestä, toiset luonnossa kävelystä, hengittämiseen keskittymisestä, yksin hiljaisuudessa istumisesta tai joogasta. Voit aloittaa kokeilemalla erilaisia juttuja ja katsoa mikä toimii itsellesi. On myös olemassa useita sovelluksia, jotka auttavat sinua harjoittelemaan mindfulness-tekniikoita.

Keskitä energiasi hetkessä elämiseen

Mindfulness tarkoittaa pohjimmiltaan tietyn henkisen tilan saavuttamista keskittämällä huomiosi nykyhetkeen. Minfulness perustuu siis täysin tässä ja nyt olemiseen - mikä on myös erittäin keskeistä matkustaessa. Erityisesti tutustuessasi Thaimaan kaltaiseen kohteeseen, jossa tapahtuu koko ajan valtavasti.

Läsnäolo nykyhetkessä ei vain vähennä stressiä matkan aikana ja sen jälkeen, vaan koet, että ilon löytäminen elämästä helpottuu ja negatiivinen ajattelu vähenee. Tämä saa lumipalloefektin liikkeelle, ja vähentyneen stressin myötä esimerkiksi unenlaatusi paranee ja pystyt luomaan merkityksellisiä yhteyksiä ympäröivään maailmaan.

Älä suunnittele liikaa

Kuinka sitten aloittaa mindfulnessin harjoittaminen? Mindfulness ei tarkoita vain meditointia ja passiivista istuskelua, vaan kyse on enemmän siitä MITEN matkustat ja vuorovaikutat ympäristösi kanssa. Mindfulnessin voi sisällyttää reissaamiseen monella tavalla - näistä ensimmäinen ja helpoin tapa on varmistaa, että sinulla on tarpeeksi vapaa-aikaa matkallasi. Älä siis keskity pelkästään omaan must see -listaasi, vaan valmistaudu myös spontaaniuteen ja odottamattomiin hetkiin.

Pidä some-taukoa

Toinen hyvä tapa olla nykyhetkessä on pitää some- ja puhelintaukoa muutaman päivän ajan. Jos haluat taltioida matkaasi, harkitse analogisen kameran ottamista mukaasi - näin et ole koko ajan valokuvaamassa kaikkea, vaan teet tietoisemman valinnan ottamiesi kuvien kanssa.

Matkasi määränpäällä on myös osuutensa siihen, kuinka helppoa mindfulnessin harjoittaminen on. Ajan viettäminen luonnon keskellä on yleensä varma keino poistaa ylimääräistä stressiä vähäisen melun ja puhtaamman ilman takia. Vaeltaminen ja pyöräily ovatkin loistavia tapoja päästää irti negatiivisista ajatuksista ja ottaa ympäröivä maailma huomioon. Pääset myös tutustumaan matkakohteeseesi ruohonjuuritasolta, kun valitset liikkumismuodoksi pyörän. 

Kaikkiin kohteisiin ei tietenkään ole mahdollista tutustua pyörällä, mutta Kaakkois-Aasia ja erityisesti Thaimaa ovat loistavia vaihtoehtoja, jos haluat sisällyttää aikatauluusi hitaita päiviä.

 

Miksi Thaimaa?
On paljon paikkoja, jotka sopivat täydellisesti mindfulnessille, meditaatiolle ja mielenterveydelle. Mutta Thaimaan monipuolisuus on lähes vertaansa vailla. Ainutlaatuisen kulttuurin, perinteiden ja buddhalaisten vaikutteiden sekä kauniin luonnon ja seikkailullisten aktiviteettien (kuten sukelluksen ja vaelluksien) ansiosta reissaajalla on mistä valita. Jos haluat kokea täydellisen meditaatio- ja joogakokemuksen ja uppoutua holistiseen hengellisyyteen, suosittelemme etsimään majoitusta retriitissä tai luostarissa. Sinulle, joka haluat sisällyttää mindfulness-elementtejä matkaasi, mutta et tehdä siitä matkasi keskeistä tavoitetta, vaihtoehtoja on loputtomasti!

Pakene stressiä

Jopa vilkkaassa Bangkokissa on mahdollista paeta pois hälinän keskeltä. Bang Kachaon vihreä ja savuton alue tarjoaa uskomattoman kontrastin Chao Phraya -joen toisella puolella hallitsevaan betoniviidakkoon.

Voit myös osallistua esimerkiksi ruoanlaittokurssille ja oppia, kuinka valmistaa viiden ruokalajin ateria paikallisilta markkinoilta saatavista aineksista. Nauti vihannesten pilkkomisesta sekä yrttien ja mausteiden jauhamisesta. Anna tällaisten hetkien rikastuttaa matkaasi ja tuoda uusia taitoja elämääsi. Ruoanlaitto on myös erittäin helppo tapa astua päiväksi pois puhelimen luota ja keskittyä eri tuoksuihin ja makuihin. 

Myös jooga on loistava tapa saada enemmän irti matkastasi. Se auttaa sinua palaamaan matkaltasi hyvin levänneenä. Matkoilla saamme usein niin paljon vaikutteita ympäröivästä maailmasta, että on vapauttavaa välillä sulkea pois kaikki ulkoiset hälyt ja suhinat ja keskittyä sisäisen zenin löytämiseen.

Aluksi sinun voi olla vaikea löytää sopivaa aikaa tai paikkaa joogan harjoittamiselle, mutta sitä voi oikeastaan tehdä missä vain. Jos kuitenkin tarvitset hiukan lisäapua, voit aina osallistua paikallisille joogatunneille. Thaimaasta löytyy joogastudioita joka puolelta, mutta suosittelemme ympäristöksi erityisesti kaunista Koh Taon saarta. Täällä on paljon tekemistä, mutta samalla rauhallinen ja rento ilmapiiri, jossa aika kuluu hieman tavallista hitaammin. Koh Taolla voit kokeilla sukellusta, snorklausta, melontaa ja patikointia joogatuntien välissä.

Haluatko tietää lisää ajatuksistamme hitaan ja tietoisen matkustamisen suhteen? Jatka lukemista hitaan matkustamisen saloista!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.