Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Mindfulnessia ja joogaa Thaimaassa

General Activity Yoga Tropical Mountain Girl

Uusi tapa matkustaa

Olet ehkä joskus tuntenut tarvitsevasi lomaa heti lomamatkan jälkeen. Tällainen tuntemus todennäköisesti tarkoittaa, että matkustaminen on jossain määrin kadottanut taikansa ja reissaat vain tiettyjen suoritusten ja nähtävyyksien perässä. Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, on ehkä aika ottaa erilainen lähestymistapa matkustamiseen. Reissaamisen tulisi olla ennen kaikkea rikastuttava ja palauttava kokemus.

Mindfulness what?!
Mikäli olet keltanokka mindfulnessin ja mielenterveyden maailmassa, tässä nopea esittely aiheeseen. Viime vuosina on puhuttu paljon mielenterveydestä, stressin vähentämisestä ja siitä, kuinka mindfulness voi vaikuttaa meihin positiivisesti. Yksinkertaisesti sanottuna mindfulness on mielentila, joka saavutetaan siirtämällä huomio nykyhetkeen ja hyväksymällä erilaiset tunteesi ja ajatuksesi. On olemassa monia erilaisia ​​tapoja mindfulnessin harjoittamiseen, eikä tähän ole yhtä ainoaa vaihtoehtoa. Jotkut pitävät päiväkirjan pitämisestä, toiset luonnossa kävelystä, hengittämiseen keskittymisestä, yksin hiljaisuudessa istumisesta tai joogasta. Voit aloittaa kokeilemalla erilaisia juttuja ja katsoa mikä toimii itsellesi. On myös olemassa useita sovelluksia, jotka auttavat sinua harjoittelemaan mindfulness-tekniikoita.

Keskitä energiasi hetkessä elämiseen

Mindfulness tarkoittaa pohjimmiltaan tietyn henkisen tilan saavuttamista keskittämällä huomiosi nykyhetkeen. Minfulness perustuu siis täysin tässä ja nyt olemiseen - mikä on myös erittäin keskeistä matkustaessa. Erityisesti tutustuessasi Thaimaan kaltaiseen kohteeseen, jossa tapahtuu koko ajan valtavasti.

Läsnäolo nykyhetkessä ei vain vähennä stressiä matkan aikana ja sen jälkeen, vaan koet, että ilon löytäminen elämästä helpottuu ja negatiivinen ajattelu vähenee. Tämä saa lumipalloefektin liikkeelle, ja vähentyneen stressin myötä esimerkiksi unenlaatusi paranee ja pystyt luomaan merkityksellisiä yhteyksiä ympäröivään maailmaan.

Älä suunnittele liikaa

Kuinka sitten aloittaa mindfulnessin harjoittaminen? Mindfulness ei tarkoita vain meditointia ja passiivista istuskelua, vaan kyse on enemmän siitä MITEN matkustat ja vuorovaikutat ympäristösi kanssa. Mindfulnessin voi sisällyttää reissaamiseen monella tavalla - näistä ensimmäinen ja helpoin tapa on varmistaa, että sinulla on tarpeeksi vapaa-aikaa matkallasi. Älä siis keskity pelkästään omaan must see -listaasi, vaan valmistaudu myös spontaaniuteen ja odottamattomiin hetkiin.

Pidä some-taukoa

Toinen hyvä tapa olla nykyhetkessä on pitää some- ja puhelintaukoa muutaman päivän ajan. Jos haluat taltioida matkaasi, harkitse analogisen kameran ottamista mukaasi - näin et ole koko ajan valokuvaamassa kaikkea, vaan teet tietoisemman valinnan ottamiesi kuvien kanssa.

Matkasi määränpäällä on myös osuutensa siihen, kuinka helppoa mindfulnessin harjoittaminen on. Ajan viettäminen luonnon keskellä on yleensä varma keino poistaa ylimääräistä stressiä vähäisen melun ja puhtaamman ilman takia. Vaeltaminen ja pyöräily ovatkin loistavia tapoja päästää irti negatiivisista ajatuksista ja ottaa ympäröivä maailma huomioon. Pääset myös tutustumaan matkakohteeseesi ruohonjuuritasolta, kun valitset liikkumismuodoksi pyörän. 

Kaikkiin kohteisiin ei tietenkään ole mahdollista tutustua pyörällä, mutta Kaakkois-Aasia ja erityisesti Thaimaa ovat loistavia vaihtoehtoja, jos haluat sisällyttää aikatauluusi hitaita päiviä.

 

Miksi Thaimaa?
On paljon paikkoja, jotka sopivat täydellisesti mindfulnessille, meditaatiolle ja mielenterveydelle. Mutta Thaimaan monipuolisuus on lähes vertaansa vailla. Ainutlaatuisen kulttuurin, perinteiden ja buddhalaisten vaikutteiden sekä kauniin luonnon ja seikkailullisten aktiviteettien (kuten sukelluksen ja vaelluksien) ansiosta reissaajalla on mistä valita. Jos haluat kokea täydellisen meditaatio- ja joogakokemuksen ja uppoutua holistiseen hengellisyyteen, suosittelemme etsimään majoitusta retriitissä tai luostarissa. Sinulle, joka haluat sisällyttää mindfulness-elementtejä matkaasi, mutta et tehdä siitä matkasi keskeistä tavoitetta, vaihtoehtoja on loputtomasti!

Pakene stressiä

Jopa vilkkaassa Bangkokissa on mahdollista paeta pois hälinän keskeltä. Bang Kachaon vihreä ja savuton alue tarjoaa uskomattoman kontrastin Chao Phraya -joen toisella puolella hallitsevaan betoniviidakkoon.

Voit myös osallistua esimerkiksi ruoanlaittokurssille ja oppia, kuinka valmistaa viiden ruokalajin ateria paikallisilta markkinoilta saatavista aineksista. Nauti vihannesten pilkkomisesta sekä yrttien ja mausteiden jauhamisesta. Anna tällaisten hetkien rikastuttaa matkaasi ja tuoda uusia taitoja elämääsi. Ruoanlaitto on myös erittäin helppo tapa astua päiväksi pois puhelimen luota ja keskittyä eri tuoksuihin ja makuihin. 

Myös jooga on loistava tapa saada enemmän irti matkastasi. Se auttaa sinua palaamaan matkaltasi hyvin levänneenä. Matkoilla saamme usein niin paljon vaikutteita ympäröivästä maailmasta, että on vapauttavaa välillä sulkea pois kaikki ulkoiset hälyt ja suhinat ja keskittyä sisäisen zenin löytämiseen.

Aluksi sinun voi olla vaikea löytää sopivaa aikaa tai paikkaa joogan harjoittamiselle, mutta sitä voi oikeastaan tehdä missä vain. Jos kuitenkin tarvitset hiukan lisäapua, voit aina osallistua paikallisille joogatunneille. Thaimaasta löytyy joogastudioita joka puolelta, mutta suosittelemme ympäristöksi erityisesti kaunista Koh Taon saarta. Täällä on paljon tekemistä, mutta samalla rauhallinen ja rento ilmapiiri, jossa aika kuluu hieman tavallista hitaammin. Koh Taolla voit kokeilla sukellusta, snorklausta, melontaa ja patikointia joogatuntien välissä.

Haluatko tietää lisää ajatuksistamme hitaan ja tietoisen matkustamisen suhteen? Jatka lukemista hitaan matkustamisen saloista!

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.