Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Opas hitaaseen matkailuun

hidas matkailu

Mikä ihmeen 'slow travel'?

Oletko koskaan palannut matkalta ja tuntenut oloasi väsyneemmäksi kuin ennen matkan alkamista? Ulkomailla lomailun ei tosiaankaan tarvitse aiheuttaa tällaista tunnetta ja yksi ratkaisu matkustamisesta aiheutuvaan uupumukseen on 'slow travel' eli ns. hidas matkailu. Kyseessä on konsepti, joka kasvattaa suosiotaan reissaajien keskuudessa tasaiseen tahtiin.

Unohda perinteinen käsitys matkustamisesta, suositut turistikohteet ja massiiviset must see -kohteiden listat. Hidas matkailu vie sinut matkustamisen juurille - lähelle paikallisia, läsnä nykyhetkeen.

Mitä on hidas matkailu?
Hidas matkailu tarkoittaa, että olet läsnä hetkessä. Voit siis unohtaa täydelliset instakuvat ja tulevaisuudesta murehtimisen ja keskittyä sen sijaan ympäröivään maailmaan ja matkustamisen henkisiin vaikutuksiin. Tutustu paikallisiin yhteisöihin, värikkäisiin perinteisiin ja kummallisiin ruokaelämyksiin - ole siis avoin uusille kulttuurikokemuksille.

Tämä saattaa joidenkin mielestä kuulostaa aikamoiselta hippimeiningiltä, mutta me ja monet muut olemme tosissamme ihastuneet tähän ajattelutapaan!

Hyvästi FOMO ja matkaväsymys

Pitkät listat nähtävyyksistä, kohteen vaihtaminen parin päivän välein ja paniikki, kun asiat eivät suju aikataulun mukaisesti. You know the drill. Matkustaminen on upeaa puuhaa ja se antaa paljon uusia, mittaamattoman arvokkaita kokemuksia, mutta sillä voi olla meihin myös haitallisia vaikutuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi matkauupumus ja FOMO (= fear of missing out).

Jos olet koskaan saapunut reissulta kotiin kroppa väsyneenä ja mielessä tunne, että mitään lomaa ei koskaan tapahtunutkaan, on aika ottaa askel taaksepäin ja hidastaa tahtia. Kysy itseltäsi, matkustatko sen mukanaan tuomien kokemusten vuoksi vaiko niin sanotusti for the gram?

two girls experts in slow travel

Miksi harkita hidasta matkailua?

Hitaasti matkustaessa pystyt tutustumaan uuteen paikkaan ilman aikapaineita. Tämä on ollut yksi matkustamisen perusperiaatteista aina siitä lähtien, kun aloimme tutkia tätä uskomatonta planeettaa, mutta useimmat meistä ovat kauan sitten unohtaneet tämän lähtökohdan. Hidas matkailu onkin siis tapa irrottautua nykyaikaisen turismin valtavirrasta.

Mutta mitä kaikkea hyötyä hitaasta matkailusta oikein on?

Voit ladata akkujasi
Monet meistä ovat kokeneet matkustamisesta aiheutuvan stressin ja uupumuksen, eikä kyseessä ole mikään mukava tunne. FOMO saa meidät änkemään liian monta aktiviteettia, nähtävyyttä ja kaupunkia tai maata yhteen ja samaan reissuun. Tuloksena on se, että tunnemme olevamme loman tarpeessa heti reissulta palattuamme. Hitaasti matkustaessa tätä tunnetta ei pääse syntymään.

Pääset kosketuksiin ympäröivän maailman kanssa
Hitaasti matkatessa pääset kosketuksiin luonnon, itsesi ja muiden ihmisten kanssa. Irrota katseesi turistinähtävyyksistä ja mene sinne, minne uteliaisuutesi johdattaa. Yksi hyvä vaihtoehto hitaaseen matkailuun on vapaaehtoistöiden tekeminen eläinten, luonnon tai paikallisten yhteisöjen hyväksi.

Se hyödyttää paikallisia yhteisöjä
Kun reissaat hitaasti, olet yleensä läheisissä tekemisissä paikallisten kanssa. Unohda siis maailmanlaajuiset brändit ja tutustu sen sijaan paikalliseen tarjontaan. Tämä hyödyttää paitsi paikallista taloutta, myös auttaa sinua ymmärtämään paikallista kulttuuria paremmin. Win-win.

Pystyt reissaamaan pienemmällä päiväbudjetilla
Kun lähdet tutustumaan maailmaan hitaan matkailun periaatteella, pystyt yleensä myös reissaamaan suhteellisen edullisesti. Vältyt turistiansoilta ja elät sen sijaan paikallisten tapaan. Hyödynnä homestay-majoitusta tai vuokraa asunto vähemmän tunnetulta alueelta, käy ruokakaupassa ja kokkaa omat ateriasi paikallisesti tuotetuilla raaka-aineilla.

guy with cap has joined the slow travel movement

roadtrip-volkswagen-t3-mintblue-cover
Kohteita hitaaseen matkailuun
Hidas matkailu on ennen kaikkea ajattelutapa, joten matkakohteena voi olla käytännössä mikä tahansa. Intia, Indonesia, Laos, Brasilia, Meksiko - you name it.

Euroopassa esimerkiksi Balkanin niemimaa on erityisesti omiaan hitaaseen matkailuun. Vuokraa matkapaku ja lähde tutustumaan alueeseen omaa tahtiasi.
Inspiroidu Balkanin alueesta

Ohjeet hitaaseen matkustamiseen

Tässä muutama vinkki, jos hidas matkailu houkuttelee.

#1 Unohda pitkät must see -listat

Tämä taisikin jo tulla sanottua yhden tai kaksi kertaa, mutta sanotaan nyt vielä uudestaan. On mahdotonta nähdä ihan kaikkea yhden matkan aikana. Matkakokemusten laadun tulisi olla tärkeämpää kuin niiden määrän. Lyhennä bucket listaasi ja jätä tilaa yllätyksille. Odottamattomat seikkailut ovat usein niitä kaikkein parhaimpia!

#2 Elä paikalliseen tyyliin

Hyödynnä paikallista joukkoliikennettä, matkusta junalla, vuokraa pyörä ja eksy kaupungin keskustojen ulkopuolelle. Mitä hitaammin matkustat, sitä lähemmäksi pääset paikallisia. 

#3 Haasta itsesi ja omat rajasi

Astu oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Sano kyllä kohtaamillesi mahdollisuuksille ja nauti omien rajojesi haastamisesta.

#4 Tee siitä osa elämäntapaasi

Hitaan matkailun tulisi olla osa ajattelutapaasi, sillä kyse on ennen kaikkea oman perspektiivisi muuttamisesta. On yhdentekevää, miten nopeasti pääset määränpäähäsi, sillä huomattavasti tärkeämpää on matkan varrella saamasi kokemukset. Tämä on ehkä maailman suurin klisee, mutta myös täysin totta.

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Valmiina omaksumaan hitaan matkailun salat?

Hidas matkailu ei ole niin vaikeaa kuin miltä se ehkä vaikuttaa. Huolellisella suunnittelulla pääsee pitkälle ja me olemmekin täällä juuri sitä varten. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua suunnittelemaan unelmiesi matkan.

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.