{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Balkan

Bled Slovenia Lake Bled Fall Colors
Balkanin matka vie sinut tutustumaan syrjäisiin merenrantakaupunkeihin - KILROY

Matkat Balkanin niemimaalle

Starttaa matkapaku ja hyppää maantienseikkailulle Balkanin niemimaan mahtavien maisemien halki! Patikoi ja pyöräile ylös mäkiä ja läpi vilkkaiden pikkukylien. Laske pitkin villinä virtaavia jokia, joita reunustavat jylhät vuoret. Hyppele saarelta saarelle ja ihastele suojaisten poukamien turkoosina välkehtivää vettä. Heittäydy live-musiikin tunnelmiin kuhisevilla renessanssiaukioilla, tankkaa kofeiinia viihtyisissä kahviloissa ja hanki päivän ostokset tuoreena paikallisilta toreilta. Balkanin matka vie sinut seikkailulle, jonka tulet muistamaan aina.

Vaikka Balkan on osa Eurooppaa, aluetta sävyttää tietynlainen tuntemattomuus, yllätyksellisyys sekä menneisyyden ja uusien alkujen taika: Balkan on yksi niistä upeista paikoista, joiden et olisi uskonut löytyvän niinkin läheltä kotia. Matka Balkanin halki on matka uteliaille ja kontrasteja rakastaville.

Kysy Balkanin matkoista

Mitä ja missä?

Länsi-Balkanin maat tarjoavat täydellisen starttipaikan omalle seikkailullesi. Bosnia-Hertsegovina, Kroatia, Montenegro, Pohjois-Makedonia, Serbia ja Slovenia ovat ne kuusi tasavaltaa, jotka aikoinaan muodostivat entisen Jugoslavian. Nyt nämä kaikki ovat itsenäisiä valtioita ja niiden historia on täynnä dramaattisia käänteitä.

Länsi-Balkanin naapurimaa Albania on niin ikään saanut kokea vaihtuvien hallintojen kirjon historiansa aikana. Albania oli myös Euroopan eristäytynein maa toisen maailmansodan jälkeen, mutta nyt kaikki Balkanin valtiot ovat kuromassa umpeen sodille ja levottomuuksille menetettyä aikaa, ja ne ovat avanneet ovensa muulle maailmalle. Balkanin niemimaa tarjoaakin loistavan reissukohteen kaikille, jotka haluavat seikkailla Euroopan vähemmän tunnetuilla alueilla.

Ota kaikki irti Balkanin matkastasi

Elämisen, liikkumisen ja ruoan hinta on Balkanilla edullisempaa kuin monissa muissa Euroopan osissa, mikä tietenkin tarkoittaa, että sinulla on enemmän budjettia käytettävissäsi erilaisiin aktiviteetteihin. Ja näissä maisemissa ja puitteissa todellakin kannattaa ottaa kaikki irti monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta!

Balkanin matkalla huomaat nopeasti, että ihmiset suosivat paikallisesti tuotettuja vihanneksia, yrttejä ja marjoja. Myös grillattu liha on kovassa suosiossa. Tienvarren ravintolat etenkin Serbiassa, Montenegrossa ja Bosnia-Hertsegovinassa ovat loistopaikkoja paikallisten herkkujen maistelulle ja myös paikallisten ihmisten kohtaamiselle. 

Liikkuminen Balkanilla

Länsi-Balkan on kompakti alue, joka pääsee parhaiten oikeuksiinsa usemman maan kiertomatkalla, mutta tietenkin voit myös päättää keskittyä vain yhden maan perinpohjaiseen tutkimiseen. Julkisen liikenteen verkosto ei ole kaikkein kattavin näillä nurkilla, mutta junalla ja bussilla pääset halutessasi reissaamaan pitkin joitakin todella upeita reittejä, jotka kulkevat mm. henkeäsalpaavan upeiden vuoristomaisemien läpi. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata itsellesi matkapakun tai auton ja reissata juuri sitä tahtia kuin itse haluat. Jos päätät matkustaa omatoimisesti autolla, pidäthän mielessäsi, että paikalliset ihmiset tulkitsevat liikennesääntöjä hieman rennommin kuin monissa muissa Euroopan maissa. Ja tämä onkin osa Balkanin viehätysvoimaa! Kurkkaa täältä inspiraatiota Balkanin road trippejä varten.

Älä siis jää odottelemaan, vaan laita reissusuunnitelmat aluilleen - Balkan odottaa! 

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

alt

Suunnittele matka Balkanille

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.