{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Miksi lähteä vapaaehtoistöihin

Miksi lähteä vapaaehtoistöihin - KILROY

10 syytä lähteä vapaaehtoistöihin ulkomaille

Vapaaehtoistyö ulkomailla on monin tavoin palkitsevaa. Saatat päätyä tukemaan rakennusprojekteja Laosiin, elvyttämään paikallista ekosysteemiä Galapagossaarille tai vaikkapa jalkapallovalmentajaksi Etelä-Afrikkaan – tehtävät ovat vaihtelevia, mutta varmaa on, että saat vapaaehtoistyöstä irti vähintään yhtä paljon kuin annat.

Jos kiinnostuksesi yhdistää vapaaehtoistyö muihin matkasuunnitelmiisi heräsi jo nyt ja olet valmis aloittamaan suunnitelmien toteuttamisen, ota ihmeessä yhteyttä. Kysy pois ja me vastaamme.

Kysy vapaaehtoistöistä

Tässä TOP 10 syytä, miksi vapaaehtoistyö ulkomailla kannattaa:

1. Opi ja elä paikallista kulttuuria

Vapaaehtoisena työskentely ulkomailla vie sinut lähemmäs paikallisia kuin mikään muu matkustamisen muoto: et ainoastaan havainnoi paikallisyhteisöä ulkopuolisena vaan sinusta tulee osa sitä!

2. Kasvata kaveripiiriäsi

Vapaaehtoisena työskentelet osana isompaa tiimiä, joka koostuu paikallisista työntekijöistä ja muista kansainvälisistä vapaaehtoisista. Tiivis työskentely samanhenkisten ihmisten parissa ja vieläpä itsellesi tärkeän projektin kanssa on omiaan luomaan vahvoja ja pitkäkestoisia ystävyyssuhteita.

Miksi lähteä vapaaehtoistöihin - KILROY

3. Astu pois mukavuusalueeltasi

Pieni persiille potkinta ei ole koskaan pahitteeksi. Vapaaehtoistöissä todennäköisyys joutua oman mukavuusalueen ulkopuolelle kasvaa huomattavasti: asut vieraassa ympäristössä, puhut vierasta kieltä ja opit uusia taitoja ja tapoja. Rantalomat ovat omiaan aina silloin tällöin, mutta esim. englannin opettaminen Argentiinassa tai raksahommat Nepalissa ovat takuuvarmasti antoisampia reissuja!

4. Paranna kielitaitoasi

Kommunikointi on avainasemassa vapaaehtoistyössä. Monissa paikoissa pärjäät englannilla, mutta esimerkiksi latinomaissa espanjan tai portugalin taidot tulevat tarpeeseen. Tarvittaessa voit aloittaa vapaaehtoisreissusi kieliopinnoilla ja päästä sitten nopeasti tositoimiin uuden kielen kanssa!

Miksi vapaaehtoistöihin ulkomaille - KILROY

5. Innosta ystäviäsi

Monet puhuvat aikomuksistaan lähteä vapaaehtoistöihin ulkomaille, mutta kuinka moni oikeasti toteuttaa suunitelmansa? Ryhdy siis sanoista tekoihin ja näytä mallia kavereillesi – tai vielä parempaa, lähtekää yhdessä! Tarinat vapaaehtoiskokemuksistanne todennäköisesti inspiroivat muitakin lähtemään ja näin saatte hyvän kiertämään.

6. Arvokasta sisältöä ansioluetteloosi

Ulkomainen vapaaehtoistyökokemus näyttää aina hyvältä CV:ssä. Se kertoo rekrytoijalle positiivisia asioita luonteestasi: olet vastuuntuntoinen ja motivoitunut, minkä lisäksi kommunikoit sujuvasti monikulttuurisissa ympäristöissä, sopeudut muuttuviin olosuhteisiin etkä kaihda haasteita.

Merkintä vapaaehtoistöistä ansioluettelossasi on hyvä tapa erottua hakijamassasta ja toimii mielenkiintoisena keskustelun avauksena haastattelutilanteessa

7. Yhdistä työ ja matkustelu

Tietenkin vapaaehtoisena sitoudut työskentelemään projektissasi, mutta mikään ei estä sinua tutkimasta ympäristöäsi vapaa-aikanasi tai jatkamasta reissuasi vapaaehtoistyön loputtua. Kierrä kohdemaatasi lomaillen ja kerää samalla lisää unohtumattomia kokemuksia reissultasi: kun olet jo vapaaehtoistöissä päässyt hyvin sisään paikalliseen elämänmenoon ja tapoihin, on loppureissusi astetta antoisampi.

8. Boostaa hyvinvointiasi

Tutkimusten mukaan vapaaehtoistyöllä on positiivisia vaikutuksia sekä henkiseen- että fyysiseen hyvinvointiin: pyyteetön työnteko vähentää stressiä ja vahvistaa yksilön identiteettiä. Vapaaehtoistyö on myös yleensä varsin fyysistä puuhaa, joten se kasvattaa, tai ainakin ylläpitää, kuntoasi – voit siis hyvillä mielin unohtaa salilla käymisen!

Miksi lähteä vapaaehtoistöihin - KILROY

9. Opi uutta

Tämä nyt on sanomattakin selvää, eikös? Monissa projekteissa otetaan huomioon vapaaehtoisten aiempi osaaminen, jota hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan. Tästä huolimatta vapaaehtoistöissä opit väkisinkin kasan uusia taitoja ja sovellat täysin uudella tavalla jo osaamaasi. Tulet siis taatusti oppimaan paljon uutta – olipa kyse sitten eläinten, ihmisten tai luonnon parissa työskentelystä!

10. Vaikuta ja vaikutu!

Tosiasia on, ettei kukaan pysty pelastamaan maailma parissa viikossa tai edes parissa kuukaudessa. Työsi on kuitenkin arvokasta, sillä ellet sinä sitä tekisi, niin kuka sitten? Pienistä puroista syntyy iso virta, jolla on yllättävän vaikuttava muutosvoima.

Palatessasi kotiin vapaaehtoistöistä huomaat, kuinka näet itse asioita uudessa valossa ja, että olet itse saanut vapaaehtoistöistä vähintäänkin saman verran takaisin, kun mitä annoit paikan päällä projketissa.

Lue lisää vapaaehtoistöistä ulkomailla.

Jos kaipaat lisätietoa oikean vapaaehtoistyöprojektin valinnassa, ota yhteyttä. Älä turhaan pähkäile vaihtoehtojen ja kysymyksiesi kanssa yksin, vaan varaa aika oman unelmamatkasi suunnitteluun.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.