{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Koe monimuotoinen Sumatra

sumatra-indonesia-baby-orang-oetan

Sumatra on luontoreissaajan paratiisi

Tutustu Sumatran kesyttämättömien viidakoiden ja majesteettisten vuorten villiin kauneuteen. Saarella ei toistaiseksi ole massaturismia, mikä on valtava plussa! Jos siis pärjäät ilman luksuslomakohteita, Sumatra tarjoaa mahdollisuuden paeta väkijoukkoja ja kokea jotain todella ainutlaatuista.

Kysy Sumatran reissuista

indonesia-piaynemo-viewpoint-cover
Indonesia ja sen monet, monet saaret
Indonesiaan kuuluu yli 17 000 saarta, joista noin 6 000 on asuttua. Viisi suurinta ovat Java, Sumatra, Kalimantan (Indonesian Borneo), Sulawesi ja Papua. Pääkaupunki ja suurin kaupunki on Jakarta (ainakin toistaiseksi, sillä Indonesia työskentelee hallituksen siirtämiseksi uuteen pääkaupunkiin Kalimantanille). Indonesia on kulttuuriltaan erittäin monimuotoinen, sillä maassa asuu yli 300 etnistä ryhmää ja puhuttuja kieliä on yli 700. Indonesia tunnetaan kauniista rannoistaan, villieläimistään ja rikkaasta kulttuuriperinnöstään.
Indonesia

Tropiikin hiomaton timantti

Sumatra on saari täynnä luonnon kauneutta ja kulttuurista monimuotoisuutta. Toisin kuin Bali, joka tunnetaan rannoistaan ​​ja yöelämästään, Sumatra tarjoaa toisenlaisia seikkailuja. Saari on koti useille villieläimille, kuten sumatrantiikereille ja -norsuille, sekä perinteisille kylille, joissa voit oppia lisää paikallisista tavoista ja arjesta. Kyseessä on myös trekkaajien paratiisi, jonka monet tulivuoret, kuumat lähteet ja vesiputoukset tarjoavat upeita patikointireittejä. 

Luonnonkauneuden ja kulttuurielämysten lisäksi Sumatra tunnetaan paikallisesta keittiöstään, ja saaren monipuolinen maisema tarjoaakin monia erilaisia ​​ainesosia ja makuja. Kokeile perinteisiä ruokia, kuten nasi padangia, indonesialaista riisiruokaa, tai mie acehia, mausteista nuudelikeittoa. Sumatra on myös loistava kohde kahvin ystäville, sillä saarella kasvaa joitakin maailman parhaista kahvipavuista, mukaan lukien kuuluisat Sumatra Mandheling - ja Gayo -lajikkeet. Halutessasi voit tutustua perinteisiin kahvin viljely- ja jalostusmenetelmiin.

Green mountains and Lake Toba on Sumatra, Indonesia

Ainutlaatuinen Toba-järvi

Toba-järvi on Indonesian suurin järvi sekä maailman suurin vulkaaninen järvi, eli kyseessä on siis varsin vaikuttava näky! Järvi on yli 100 kilometriä pitkä, joten alueella riittää nähtävää ja koettavaa. Suosittelemme melontaa järven ympäri ja rentoutumista Pusuk Buhitin luonnollisista kuumissa lähteissä. Järven läheisyydessä on myös paljon upeita vaellusreittejä ja pikkukyliä.

Blooming rafflesia flower on Sumatra, Indonesia

Viidakon salaisuudet

Astu Sumatran villin viidakon sydämeen ja löydä trooppisen kauneuden ja biologisen monimuotoisuuden maailma. Tutustu reheviin sademetsiin, joissa sinua odottavat korkeuksiin kohoavat puut ja eksoottiset kasvit sekä värikkäät linnut ja erilaiset apinat. Vieraile paikallisissa yhteisöissä ja tutustu heidän perinteiseen elämäntapaansa ja kulttuuriinsa. Jos olet onnekas, saatat jopa törmätä kukkivaan rafflesia-kukkaan, joka on yksi maailman suurimmista (ja pahanhajuisimmista) kukista. 

Jotkut Sumatran parhaista paikoista villin luonnon kokemiselle ovat Bukit Lawang sekä Berbakin ja Leuserin kansallispuistot, jotka kaikki tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja ovat tunnettuja suojelutoimistaan.

Vinkkimme: Tangkahan!

Tangkahan on kätketty helmi, joka sijaitsee Sumatran viidakon sydämessä. Tämä pieni kylä on piilossa Leuserin kansallispuistossa, joka on yksi biologisesti monimuotoisimmista paikoista maan päällä, tarjoten vierailijoille mahdollisuuden kokea viidakon kauneutta ja samalla tukea suojelutoimia. Täällä voit pulahtaa kristallinkirkkaisiin vuoristojokiin, lähteä bongaamaan norsuja tai tutustua viidakkoon jalkaisin paikallisen oppaan johdolla. Vierailijat voivat myös tutustua alueen suojelutoimiin, joissa paikallinen yhteisö on yhdistänyt voimansa kansalaisjärjestöjen kanssa suojellakseen uhanalaisia ​​sumatrannorsuja ja -tiikereitä sekä Leuserin ekosysteemiä. Vierailijat voivat myös tutustua paikallisen yhteisön perinteiseen elämäntapaan ja kylän kauniiseen vesiputoukseen. Tangkahan on täydellinen kohde matkailijoille, jotka etsivät syrjäistä kohdetta, joka tarjoaa seikkailua, kulttuuria ja luonnonsuojelua yhdessä paketissa.

Sumatran tiger in the green jungle on Sumatra, Indonesia

Aktiivireissaajan unelma

Sumatra tunnetaan monipuolisista maisemistaan ja erilaisista ulkoilma-aktiviteeteista. Tarjolla on runsaasti (yhden tai useamman päivän) vaellusmahdollisuuksia aiemmin mainituissa kansallispuistoissa, kuten Bukit Lawangissa. Täällä innokkaat vaeltajat voivat tutkia reheviä sademetsiä ja nähdä erilaisia ​​villieläimiä viidakossa leiriytyessään. Lisäksi saaren länsirannikko tarjoaa useita erinomaisia surffispotteja, kun taas saaren pohjoisosat tarjoavat hyviä sukelluspaikkoja. 

Muutamia Sumatran surffispoteista: 

  • Mentawai Islands: Mentawai Islands -saaret sijaitsevat Sumatran länsirannikolla ja ne tunnetaan jatkuvista ja hyvälaatuisista surffiaalloistaan. Muutamia suosittuja paikkoja ovat mm. Lance's Right, Macaronis ja Telescopes.

  • Telo Islands: Telo Islands -saaret sijaitsevat Sumatran pohjoisrannikolla ja tarjoavat monipuolisesti surffiaaltoja eritasoisille surffaajille. Muutamia suosittuja spotteja ovat Lance's Left, Bawa ja T-Land.
  • Lakey Peak: Lakey Peak sijaitsee Sumbawan saaren etelärannikolla ja se tunnetaan pitkistä ja nopeista vasemmanpuolisista aalloista.

 

Sukellus Sumatralla:

Sumatran parhaimmat sukelluspaikat löytyvät pienen Pulau Wehin saaren ympäriltä, joka sijaitsee Sumatran luoteisrannikolla. Alue on tunnettu erinomaisista sukellusmahdollisuuksistaan, kirkkaista vesistään ja terveistä koralliriutoistaan.

Joitakin Pulau Wehin parhaita sukelluspaikkoja ovat Rubiah Island, Gapang Beach ja Iboih Beach, joissa kaikissa asuu monenlaisia mereneläviä, kuten trooppisia kaloja, haita ja kilpikonnia. Suosituin sukelluspaikka, Sabang Bay, on myös mustekalan, merihevosten ja monien muiden ainutlaatuisten lajien koti.

White sandy beach with small wooden board on Sumatra in Indonesia

Haaveissa Sumatran matka?

Sumatra on luontoreissaajan ehdoton must see -kohde, jossa hintataso on alhainen, aktiviteettitarjonta on monipuolista ja ruoka herkullista. Lähde paikan päälle bongaamaan uhanalaisia orankeja ja nauttimaan uskomattomasta luonnon monimuotoisuudesta!

Varaa maksuton tapaamisaika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.