Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Matka-asiantuntija Anssi - KILROY

Matka-asiantuntija - Helsinki

Tähänastisen reissaajaurani pisin yhtäjaksoinen matka kesti kaiken kaikkiaan 16 kuukautta. Aloitin reissun Uudesta-Seelannista, jossa oleskelin ja ihmettelin elämää Working Holiday -viisumin turvin. Muita kohteita tällä reissulla oli Tonga, Australia ja Havaiji. Tyynenmeren paratiisin jälkeen kävin kääntymässä Coloradossa ja muutin sitten Nicaraguaan, josta käsin reissasin Costa-Ricassa, El Salvadorissa, Hondurasissa, Belizessä ja Meksiossa. Tällä reissulla tuli todellakin nähtyä paljon, mutta samalla taas huomasi, kuinka paljon lisää maailmassa onkaan nähtävää!

 

Miksi jokaisen tulisi matkustaa?
Matkustaminen antaa perspektiiviä omaan arkeen. Maailmalla vietetty aika ja koetut kokemukset auttavat näkemään lähelle ja arvostamaan mitä ihmellisimpiä arkiasioita. Kun lähdet reissulle oppimaan maailmasta, huomaat nopeasti, että opit itse asiassa enemmän itsestäsi kuin kohdemaistasi. Jos vain heittäydyt rohkeasti matkaelämään ja tutustut paikallisiin, pääset tarkastelemaan omia asenteitasi, olettamuksiasi ja reaktioitasi; löydät mukavuusalueesi rajat ja työnnät niitä reissu reissulta kauemmaksi; opit mikä on sinulle tärkeää ja huomaat nopeasti, kuinka sopeudut muuttuviin olosuhteisiin ja epätietoisuuteen. Reissaaminen on kaikin puolin kiehtovaa!

Mikä sai sinut aloittamaan reissuelämän?
Lapsena vanhempien kanssa tehdyt matkat Espanjan Kanarian saarille sytyttivät jonkinlaisen kipinän. Ihmettelin espanjan kieltä ja että miksi ihmeessä lauseen edessä on kysymysmerkki väärinpäin. Tästä alkoi kiinnostukseni espanjan kieltä kohtaan ja sitä kautta koko maailmaan.

Ikimuistoisimmat reissut ja hetket maailmalla?
Ehdottomasti mieleenpainuvimpia reissuja oli mysteeriseen Pohjois-Koreaan. Kuuden päivän ja viiden yön reissu alkoi Pekingistä yöjunalla kohti Kiinan Pohjois-Korean rajakaupunkia Dandongia, jossa junanvaihto ja rajanylitys kohti Pyongyangia. Pakettimatka, joka oli sen ihmeellisyydessään ja inhimillisyyden rajoissaan samaan aikaan huvittanut ja kauhistuttanut.

Toinen mieletön kohde on Bolivia ja erityisesti sen aktiviteettitarjonta. Death Road pyörällä alas on makeimpia juttuja, mitä olen tehnyt ja, jonka tulen vielä tekemään uudestaan. Se adrenaliini ja maisemat eivät helposti unohdu!

Rekkareissu eteläisessä Afrikassa on niin ikään jättänyt mieleen upeita muistoja: Victorian putoukset, matkarekan kyydissä Sambiasta Botswanan ja Namibian läpi Kapkaupunkiin ja suoraan Etelä-Afrikan jalkapallon MM-kisojen sykkeeseen. Päivät kuluivat mitä ihmeellisimpiä maisemia äimistellen ja eläimiä ihaillen safareilla, ja illat pienien leirintäalueiden pienissä baareissa, pienen telkkarin ääressä, afrikkalaisen oluen ja huippujalkapalloa tuijottavien paikallisten seurassa. Ihanaa!

Tärkeimmät opit reissuilta?
Olen oppinut lapsesta asti kiinnostavana olleen kielen – espanjan. Olen myös oppinut kuinka tärkeää luonnon hyvinvointi on ihmiselle ja minulle ja sen takia kuinka tärkeää esimerkiksi jätteiden kierrätys on. Olen oppinut myös rakastamaan Suomea aivan uudella tavalla sekä arvostamaan sitä kaikkea, mitä meillä on – raikas ilma, puhdas mutta myös kylmä ja heti lämmin vesi. Suomen ilmainen ja tasokas koulutus. Mitään näistä asioista en osaisi arvostaa lähellekään niin paljoa, jos en olisi lähtenyt pois kotohärmästä.

Paras ohje matkustamiseen, jonka olet itse saanut?
Suomalaisuuden ylpeänä kantaminen. Ulkomailla sinä olet suomikuvan antaja, sinä toimit suomalaisuuden mielikuvan välittäjänä. Puhu ylpeästi rallienglantiasi sekä liity rohkeasti muiden ihmisten joukkoon, koska paikallisilta ja toisilta reissaajilta saat ne parhaat vinkit juuri siihen paikkaan, jossa milloinkin teet matkaa.

Niin ja yksi ehdoton vinkki ja huomio kaikille matkustamista miettiville: yleensä ulkomailla on halvempaa olutta!

Missä kaikkialla olet reissannut?
Aika paljon on tullut reissattua Euroopaassa: Alankomaissa, Belgiassa, Bosniassa, Englannissa, Espanjassa, Gibraltarilla, Irlannissa, Itävallassa, Kroatiassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Skotlannissa, Slovakiassa, Tanskassa, Turkissa, Venäjällä ja Virossa.

Aasiassa puolestaan olen lomaillut ja yrittänyt tutustua parhaalla mahdollisella tavalla paikalliseen elämänmenoon Filippiineillä, Indonesiassa, Intiassa, Kambodzassa, Kiinassa, Laosissa, Malesiassa, Mongoliassa, Pohjois-Koreassa, Sri Lankassa, Thaimaassa ja Vietnamissa.

Lähi-idän maista olen ehtinyt käymään Israelissa, Jordaniassa ja Qatarissa. Afrikan maista reissuelämän osalta tuttuja ovat puolestaan Botswana, Etelä-Afrikka, Kenia, Namibia, Sambia ja Uganda.

Kaukana Oseaniassa olen reissannut Australiassa, Fidzillä, Tongalla ja Uudessa-Seelannissa. Amerikoista tuttuja kohteita ovat puolestaan USA, Meksiko, Beliz, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Argentiina, Bolivia, Brasilia, Chile, Ecuador, Kolumbia, Paraguay, Peru ja Uruguay.

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Seuraava reissu Anssin suunnittelemana?

Älä turhaan jää ihmettelemään itseksesi, vaan ota yhteyttä Anssiin, niin saat reissusuunnitelmiisi vauhtia. Laita mailia, soita tai varaa aika tapaamiseen – mikä nyt vain sopii sinulle parhaiten. Kerro, mitä haluat matkallasi nähdä ja kokea, milloin olet suuntaamassa maailmalle ja kuinka pitkäksi aikaa, niin Anssi vastaa omilla suosituksillaan ja vinkeillään.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.