{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Working Holiday

Barista valmistamassa kahvia tiskin takana
Laskettelija lumisen vuoren rinteellä Kanadassa

Haluaisitko yhdistää työn ja reissauksen?

Reissaa, lomaile ja tienaa kaupan päälle taskurahaa. Jos olet 18 – 35-vuotias työtä pelkäämätön nuori, autamme sinut alkuun elämäsi reissuun. Working Holiday -kohteina ovat huippusuosionsa säilyttäneet Australia, Uusi-Seelanti ja Kanada. Tämän lisäksi valikoimastamme löytyy mahdollisuus lähteä kesäleiriohjaajaksi USA:han. 

 

Working Holiday - mikä se on?

Working Holiday -viisumi on erityinen viisumi, jota suomalaiset nuoret voivat hakea Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Kanadaan. USA:han haetaan puolestaan J-1 -viisumia.

Working Holiday tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päästä tutustumaan yhteen maahan ja sen kulttuuriin pintaa syvemmältä, kun sinulla on mahdollisuus viettää pidempi aika valitsemassasi kohteessa.

  • Australiassa ja Uudessa-Seelannissa voit viisumin turvin oleskella ja tehdä töitä yhteensä 12 kuukautta, kun tavallisella turistiviisumilla voit oleskella maassa vain kolme kuukautta. Working Holiday -viisumi (WH-viisumi) on niin sanottu multiple entry work visa, mikä tarkoittaa, että viisumin voimassaoloaikana voit poistua ja palata maahan rajattomasti. Working Holiday -viisumit perustuvat maiden kahdenvälisiin sopimuksiin (Suomi–Australia ja Suomi–Uusi-Seelanti) ja viisumia voi hakea molempiin maihin kauttamme. Australiassa saman työnantajan palveluksessa voit työskennellä enintään 12 kuukautta, Uudessa-Seelannissa kolme kuukautta. Huomaathan, että jos haluat työskennellä ja reissata sekä Australiassa että Uudessa-Seelannissa sinun tulee hakea Working Holiday -viisumi erikseen molempiin maihin.
  • Kanadassa sinun on mahdollista tehdä töitä kuuden kuukauden mittaisella ajanjaksolla, joko Kanadan kesä- tai talvikaudella. Kesäkaudella töitä tehdään esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alalla, talvisin puolestaan hiihtokeskuksissa. Kanadan Working Holiday -viisumeita myönnetään vastaanottavan maan rajoituksien puitteissa, eli kyseessä on Suomen ja Kanadan välinen sopimus. Viisumia ei voi hakea meidän kauttamme, mutta yhteistyökumppanimme auttaa sinua hakuprosessissa. Meidän kauttamme saat hoidettua itsellesi työpaikan ja saat paljon muuta käytännön apua.
  • Kesätyö USA:ssa tarkoittaa, että työskentelet sovitusti (yleensä noin 10 viikkoa) yhdessä leirikeskuksessa, eli sinulla on työpaikka hoidettuna ennen maahan matkustamista. J-1 -viisumia haetaan itsenäisesti, mutta saat meiltä apua viisumihakemukseen sekä muihin käytännön asioihin. Viisumi sallii 30 päivän reissaamisen USA:ssa kesäleirin päättymisen jälkeen.

 

Onko työn löytäminen helppoa?

Lähtiessäsi kauttamme USA:n kesäleireille tai töihin Kanadaan, sinulla on työpaikka hoidettuna jo ennen lähtöä.

Australiaan ja Uuteen-Seelantiin lähdettäessä työpaikka etsitään yleensä vasta paikan päältä. Kuten muutenkin työnhaussa, hommia saa, kunhan ei ole liian nirso. Apunasi ovat monet työnvälitystoimistot, hostellien ilmoitustaulut, puskaradio, internet, kaikki paikalliset sanomalehdet sekä tietysti omat kontaktit. Working Holiday -viisumilla työskennellessäsi olet oikeutettu vähintään alan minimipalkkaan. Tarvitset myös paikallisen verokortin ja pankkitilin palkanmaksua varten.

Kauttamme voit myös varata itsellesi starttipaketin joko Australiaan tai Uuteen-Seelantiin, jonka avulla saat Working Holiday -reissullesi mahdollisimman sujuvan alun. Starttipaketteihin kuuluu ensimmäisten päivien majoitus, erilaisia aktiviteetteja sekä apua käytännön asioissa, kuten pankkitilin avaamisessa, verotuksessa ja työnhaussa.

Vinkkejä Working Holiday -reissuun lähteville

  • Working Holiday -viisumilla voit myös opiskella Australiassa, kuitenkin enintään neljä kuukautta.
  • Muista matkavakuutus. Halutessasi saat hankittua kauttamme edullisen ja kattavan matkavakuutuksen vaikka koko vuodeksi.
  • Ensin huvi, sitten työ.
  • Working Holiday -reissulla ei kannata kuluttaa koko vuotta baaritiskin puunaamiseen tai hedelmiä poimien. Suosittelemme vahvasti, että reissaat ympäriinsä ja nautit elämästä! Kokeile kaikkea uutta, osallistu rugby-harjoituksiin Uudessa-Seelannissa, laske rinteitä koko rahan edestä, hyppää benjihyppy, käy moikkaamassa kenguroita ja valaita, vaella upeissa maisemissa jne. Töitä ehtii tehdä aina siinä välissä.

 

Aloita Working Holiday -matkasi suunnittelu

Valmiina maailmalle? Aloita haaveiden toteutus varaamalla aika matkasuunnitteluun. Kerromme vaihtoehdoistasi ja neuvomme sinua eteenpäin niin viisumien, lentojen, majoituksen kuin vakuutuksienkin osalta. Henkilökohtainen matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi Working Holiday -matkalle KILROYn kautta?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Selaa vaihtoehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.