{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vapaaehtoistyö Seychelleillä

Vapaaehtoistyö Seychelleillä - KILROY
Vapaaehtoistyö Seychelleillä - KILROY

Sukella ja tee vapaaehtoistöitä Seychelleillä

Paratiisisaari keskellä Intian valtamerta, valkoisena hehkuvat hiekkarannat, turkoosi vesi ja kutkuttelevasti lämmittävä aurinko – harvoin työpaikkakuvaus on näin houkutteleva!

Jos sukellus on sinun juttusi ja ajatus hyvän tekemisestä luonnon ja erityisesti maailman merien ja koralliriuttojen hyväksi kuulostaa houkuttelevalta, on vapaaehtoistyö Seychelleillä juuri täydellinen vaihtoehto sinulle, joten jatka ihmeessä lukemista.

Kysy vapaaehtoistöistä Seychelleillä

Minkälaista vapaaehtoistyötä Seychelleillä voi tehdä?

Seychellit tarjoavat huikeat maisemat ja tervetulleen ilmapiirin vapaaehtoistöiden tekemiseen. Yhdistä huikea lomailu vapaaehtoistöihin joko merten-, ympäristön- tai eläintensuojeluprojektissa. Kaikki vapaahtoistyöprojektit keskittyvät ympäristönsuojeluun tavalla tai toisella: sukella pinnan alle kartoittamaan koralleja ja kalakantoja, tee töitä mm. sirtuunahaiden ja liemikilpikonnien suojelemiseksi tai mangrove-metsän hyvinvoinnin puolesta. 

Seychelleillä vapaaehtoistöitä tehdään paikallisten kansallispuistoviranomaisten koordinoimana, eli antamasi työpanos on osa isompaa kokonaisuutta ja pitkäjänteistä työtä. 

Mertensuojelu-projekti

Suosituin Seychellien vapaaehtoistyöprojekteista on ehdottomasti mertensuojeluohjelma, jossa yhdistät vapaaehtoistyöt sukellustaitojesi kartuttamiseen. Vapaaehtoisten työtehtävät ovat moninaiset ja vaativat: keräät tietoja, joita monet järjestöt sekä mm. Seychellien hallitus käyttää tehdessään päätöksiä, jotka koskevat korelliriuttoja ja vesialueiden käyttöä. Työnkuvaasi kuuluu mm:

 • Koralliriuttojen kehityksen kartoittaminen ja kunnon raportointi 
 • Kalakannan ja selkärangattomien eläinten kartoitus
 • Ammattilaisten avustaminen merikilpikonnia koskevassa tutkimustyössä
 • Erilaisten Seychellien ympäristöä koskevien koulutus- ja tiedotusmateriaalien kehittäminen ja tuottaminen

Valtaosa tiedonkeruusta tapahtuu pinnan alla. Varaudu 1–2 sukellukseen / snorkaluskertaan päivässä, viitenä päivänä viikossa. Osallistujilta vaaditaan etukäteen suoritettu sukellussertifikaatti, PADI Open Water Diver, sekä hyvä englannin kielen taso.

Sen lisäksi, että teet arvokasta työtä Seychellien merialueen hyväksi, opit itse uusia taitoja ja tietoja sekä kartutat kokemuspankkiasi:

 • Opit tunnistamaan Intian valtameren eri kalalajeja ja koralleja
 • Vierailet uskomattoman kauniilla saarilla ja sukellat upeissa maisemissa
 • Suoritat PADI Advanced Open Water Diver ja PADI Coral Reef Research -kurssit
 • Kehität tutkijan taitojasi, joiden avulla ymmärrät entistä paremmin koralleja ja niiden roolia merten hyvinvoinnille
 • Sukellat erilaisissa ympäristöissä
 • Tutustut alueen kilpikonnien haasteelliseen elämään ja niiden suojeluun
 • Vapaaehtoistöiden ohessa voit suorittaa myös sukelluksen lisäkursseja alennettuun hintaan.

 

Helpoin tapa päästä alkuun vapaaehtoityöreissun suunnittelussa on varata henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun. Kerro meille, mitä toivot reissultasi ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin autamme sinut eteenpäin suunnitelmiesi toteutuksessa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun 

Miksi vapaaehtoistöihin Seychelleille KILROYn matkassa?

Turvallisuus

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.

Aina apuna

Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.

Suunnittele etukäteen

Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Mitä sinä haluat matkaltasi?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.