{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa

Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa - KILROY
Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa - KILROY

Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa

Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa vaatii niin fyysistä kuin henkistäkin läsnäoloa, mutta ajallesi ja omistautumisellesi saat palkaksi kiitollisuutta ja elämänmittaisia muistoja ja kokemuksia, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessasi. Etelä-Afrikassa on tarjolla monenlaisia vapaaehtoisprojekteja, joissa tarvitaan apukäsiä niin paikallisten yhteisöjen kuin villieläintenkin hyväksi.

Kysy vapaaehtoistöistä

Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa kiinnostaa - mistä lähden liikkeelle?

Ensimmäiseksi sinun on tärkeää miettiä miksi ylipäätään haluat lähteä vapaaehtoistöihin ja mitä odotat vapaaehtoistöiltä. On tärkeää, että olet liikkeellä avoimin mielin ja että olet valmis haastamaan itsesi. Tärkeää on myös se, että sinulla on realistiset odotukset: et ole lähdössä pelastamaan koko maailmaa, vaan omalla panoksellasi tukemaan esim. paikallista yhteisöä tai paikallista hanketta.

Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa voi olla monenlaista, sillä tarjolla on useita erilaisia projekteja. Voit esimerkiksi työskennellä lasten hyväksi Kapkaupungissa tai isojen kissaeläinten parissa Johannesburgissa. Valitsit sitten minkälaisen projektin tahansa, varma juttu on, että vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa on ikimuistoinen kokemus!

Kenelle vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa sopii?

Vapaaehtoistöihin voi periaatteessa lähteä kuka tahansa, jolla on riittävästi aitoa intoa ja kiinnostusta vapaaehtoistöiden tekemiseen. Useimmat yhteistyöprojektimme vaativat kuitenkin 18 vuoden vähimmäisikää sekä riittävää englannin kielen taitoa, jotta kommunikointi ohjaajien kanssa onnistuu.

Yleisesti ottaen vapaaehtoisilta edellytetään joustavuutta ja ymmärrystä mahdollisesti muuttuvissa tilanteissa. Jotta saat itse mahdollisimman paljon irti kokemuksestasi vapaaehtoisena Etelä-Afrikassa, tulee sinun olla positiivinen, oma-aloitteinen ja valmis uusiin haasteisiin. Vapaaehtoistyö voi olla fyysisesti ja henkisesti raskasta, joten tämä on myös hyvä ottaa huomioon sopivaa projektia valitessa.

Huomaathan, että vapaaehtoistyöntekijänä Etelä-Afrikassa asut usein paikallisessa perheessä tai jaat dormihuoneen muiden vapaaehtoisten kanssa. Olot voivat olla hyvin erilaiset kuin mihin olet kotona tottunut: esimerkiksi sisävessaa ja sähköä ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Mutta juuri elämän erilaisuus tekee kokemuksestasi ainutlaatuisen.

Jos haluat apua sopivan vapaaehtoisprojektin löytämiseen, ota meihin yhteyttä. Opastamme ja autamme sinut koko prosessin läpi ja vastaamme kysmyksiisi. Suunnitteluajan varaaminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi vapaaehtoistyöstä Etelä-Afrikassa pitää maksaa?

Vapaaehtoistöistä maksaminen voi alkuun tuntua oudolta ajatukselta, mutta on tärkeää muistaa, että et oikeasti maksa työskentelystä, vaan maksat omasta vierailustasi aiheutuvat kulut. Projektista riippuen kuluja aiheuttavat majoituksen, ruokien ja kuljetuksien lisäksi myös tilavuokrat, koulutus ja monet muut tekijät, joita myös vapaaehtoiset osaltaan käyttävät. Perityt maksut ovat erityisen tärkeitä projektien jatkuvuuden kannalta: toimintaa on mahdoton suunnitella kestävälle pohjalle, jos projektin rahoitus on katkolla joka viikko.

Vapaaehtoisprojektien kustannukset kattavat:

  • majoituksen
  • ruuan
  • 24/7 paikallisen avun, jos jotakin tapahtuu
  • kuljetukset projekteihin
  • hankkeen koordinoinnin
  • lahjoituksen projektiin
  • hankkeen hallinnoinnin paikallisten viranomaisten kanssa.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa?

Jos vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa kiinnostaa, mutta haluat vielä lisätietoa tai kaipaat neuvoja itsellesi sopivan projektin valinnassa, varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun. Kerromme, mm. mitä vapaaehtoisilta odotetaan sekä käytännön asioista.
Tiesithän, että voit helposti yhdistää vapaaehtoistöiden tekemisen Etelä-Afrikassa osaksi pidempää Afrikan reissuasi. Kerro vain meille toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.
Varaa aika matkasuunnitteluun

Miksi vapaaehtoistöihin Etelä-Afrikkaan KILROYn matkassa?

Turvallisuus

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.

Aina apuna

Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.

Suunnittele etukäteen

Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Mitä sinä haluat matkaltasi?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.