{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vaellusmatkat

Kolme henkilöä upean vuoristomaiseman edessä
Henkilö seisomassa kalliolla vaelluskengät jalassa

Vaellusmatkat

Vedä vaelluskengät jalkaan ja lähde ulos luontoon! Haasta kroppasi äärimmäisiin suorituksiin, testaa tahdonvoimaasi ja katso, miltä maailma näyttää vähemmän kuljetuilta poluilta katseltuna. Pieni varoituksen sana kuitenkin – vaellus ja patikointi ovat koukuttavaa puuhaa! 

Mikäli mietit vaellusmatkaa ulkomaille, ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika asiantuntijoiden juttusille. Tapaamisajan varaaminen ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Vaellusmatkat ulkomailla

Maapallollamme risteilee useita huimia vaellusreittejä – sademetsistä savanneihin ja jäätiköistä ikivanhoihin inkapolkuihin – joita eivät suuret turistimassat ole vielä talloneet. Lähde vaellusmatkalle ja koe luonnon upea monimuotoisuus. 

Nouse maailman katolle tai valitse kevyempi vaihtoehto tasamaalla – vaellusreittejä löytyy jokaisen makuun ja jokainen on omalla upealla tavallaan paras maisemareitti, jonka olet kulkenut.

Miltä kuulostaisi patikointi Kilimanjaron huipulle Afrikassa? Tai vaellus ikoniselle Inkavaltakunnan rauniolle, Machu Picchulle? Ja mikäli haaveilet vaellusmatkasta hiukan lähempänä kotia, niin voit tietenkin suunnistaa myös jonnekin Euroopan upeista vaelluskohteista! Esimerkiksi Balkanin niemimaalla on upeita vuoristomaisemia, jotka hämmästyttävät mahtavilla maisemillaan.

Valmiina vaeltamaan?

Oletko suunnittelemassa vaellusmatkaa maailmalle? Meiltä saat neuvoja sopivan reitin ja kohteen valinnalle - ja tietenkin voimme hoitaa myös lennot, majoitukset, matkavakuutuksen ja muutkin aktiviteetit unelmiesi reissulle. Laita meille viestiä tai tule käymään toimistollamme, niin laitetaan suunnitelmat aluilleen! Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Kaikki vaellusmatkat

Miksi vaellusmatkalle KILROYn kanssa?

Turvallisuus

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.

Aina apuna

Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.

Suunnittele etukäteen

Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kertomuksia vaellusmatkoilta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.