{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vaellus Aasiassa

Vaellus Aasiassa - KILROY
Vaellus Aasiassa - KILROY

Vaellus Aasiassa

Usean päivän vaelluksilla Aasiassa kyse ei ole vain päämäärästä vaan itse matkanteosta – niin hulppeita ja tavoittelemisenarvoisia näkyjä kuin vuorten huiput, jäätiköt, vehreät ylängöt ja muinaisrauniot ovatkaan. Kiristä vaelluskenkien nauhat, ihmettele luonnon komeutta ja talsi kokoneen oppaan johdattamana Aasian kauneimmissa vaellusmaisemissa. 

Kun Aasian vaellusmaisemat ovat valikoituneet seuraavaksi reissukohteeksesi – tai vaikka jos vielä arvuuttelet niiden sopivuutta omiin suunnitelmiisi – varaa oma aika matkasuunnittelulle, niin käydään yhdessä läpi vaihtoehtoja. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Vaellusmatkat Aasiaan

Aasian vaelluksilla näet ja koet luonnon parhaimmistoa: vuorimaisemia Malesiassa, Intiassa ja Nepalissa sekä vehreyttä ja viidakkoa Thaimaassa, Myamarissa ja Japanissa. Luonnon lisäksi vierailet matkan varrella idyllisissä pikkukylissä ja ihmettelet ihmisten kädentaitoja ja pitkäjänteisyyttä esimerkiksi Kiinan muurilla ja Vietnamin ja Indonesian riisiterasseilla. Lähde ja ihastele vesiputouksia, vedä syvään henkeä ja ime energiaa raikkaasta vuoristoilmasta, puikkelehdi satumaailmaa muistuttavilla pikkupoluilla ja hauko henkeä hulppeiden laaksojen ja massiivisten vuorenrinteiden edessä.

Kun lähdet matkaan asiantuntevan oppaan johdattamana osana pienryhmää, sinun ei tarvitse huolehtia omista suunnistustaidoistasi tai matkateon yksitoikkoisuudesta. Hyvä porukka kannustaa eteenpäin väsyneinäkin hetkinä ja vaelluksilla on hyvin aikaa tutustua muuhun reissuporukkaan. Vaellukset ovat siis mitä mainioin reissumuoto myös yksin Aasiassa reissaaville!

Kysy & saat vastauksia

Miksi vaeltamaan Aasiaan KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki vaellusreissut Aasiassa

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.