{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vaellus Etelä-Amerikassa

Vaellus Etelä-Amerikassa - KILROY
Vaellus Etelä-Amerikassa - KILROY

Vaellus Etelä-Amerikassa

Vaellusmatka Etelä-Amerikassa johdattelee seikkailijan mm. huimiin korkeuksiin Argentiinassa, syvälle sademetsään Kolumbiassa ja mielettömien kulttuurihistoriallisten aarteiden äärelle Peruun. Lähde katsastamaan aavikkomaisemia Chileen, suolatasangon absurdi näkymä Boliviassa ja Iguassun putouksien massiivisuus Brasilian ja Argentiinan rajalla. Vaellus Etelä-Amerikassa tarjoaa ottajalleen todellakin ikimuistoisia hetkiä!

Kysy Etelä-Amerikan vaelluksista

Vaellusmatkat Etelä-Amerikassa

Etelä-Amerikassa vaelluksia on tarjolla aina päiväreissuista jopa useamman kuukauden seikkailuihin. Kun vaellus kestää useita päiviä tai jopa viikkoja, on matkanteko jo itse pääasia eikä vain keino päästää "maaliin". 

Inca Trail ja Machu Picchu sen päätteksi ovat tietenkin ne Etelä-Amerikan tunnetuimmat vaelluksiin liitettävät nimet, mutta muuallakin kuin Perussa on loistavia vaellusmahdollisuuksia.

Kaikilla Etelä-Amerikan vaelluksilla mukanasi kulkee ammattiatitoinen opas, joka pitää huolen turvallisuudesta ja reitistä. Kukaan ei kanna sinua, mutta jotakuinkin muutoin voit jättää asiat muiden huolehdittavaksi. 

Varaa oma aika matkasuunnittelulle, niin kuulet vaihtoehdoistasi sekä eri vaellusmatkojen kohokohdista ja käytännön järjestelyistä. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Miksi vaeltamaan Etelä-Amerikkaan KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Mitä sinä haluat matkaltasi?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kertomuksia Etelä-Amerikan vaelluksilta

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.