{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Sukellus Fidzillä

Sukellus Fidzillä - KILROY
Sukellus Fidzillä - KILROY

Sukellus Fidzillä

Jos haiden ja rauskujen kanssa sukellus on bucket-listallasi, suunnittele ihmeessä sukellusmatka Fidzille! Yhdistä paratiisilomaasi rannalla loikoilua, virkistäviä koktaileja ja vedenalaisia seikkailuja. Valmis aloittamaan matkasi suunnittelu? Henkilökohtainen matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

VARAA AIKA MATKASUUNNITTELUUN

Fidzin vedet ansaitsevat täyden ihailun ja huomiosi: heitä siis sukelluskamppeet niskaan ja aloita ihmettely. Pinnan alla sinua odottaa värikkäiden korallipuutarhojen lisäksi paholais- ja kotkarauskut sekä riuttahait.

Sukellusmatka Fidzille

Sukellus Fidzillä on, ei enempää eikä vähempää, klassikko ja olennainen osa Fidzi-kokemusta. Fidziä ympäröi upeat koralliriutat ja lämpimissä, kirkkaissa vesissä nautit sukelluksen hypnoottisesta rauhasta. Sukelluskursseilla ja -matkoilla Fidzillä saat todellakin vastinetta rahoillesi! 

Jos olet vasta-alkaja, valitse "Learn to Dive" -reissu; jos taas olet jo suorittanut PADI-sertifikaatin, valitse "Advance Course" tai "Fundiving". Kaikilla Fidzin sukellusreissuilla pääset joka tapauksessa nauttimaan vedenalaisesta maailmasta ammattitaitoisten oppaiden johdattelemana.

Fidzin parhaat sukellusspotit

Fidzillä on useampi kuin yksi tai kaksi sukellusspottia, joista valita ja ne kaikki tarjoavat jotakin uskomatonta, niin eläinten kuin korallienkin osalta. Fidzillä sukellat rauskujen ja mm. härkä- ja sitruunahaiden kanssa. Jos taas haaveilet ihailevasi rauskujen vedessä liihottelua, kannattaa suunnata sukeltamaan Yasawa-saarille. 

Heräsikö mielenkiintosi ja haluat lisätietoa sukellusmahdollisuuksista Fidzillä? Kysy ja kerromme vaihtoehdoistasi.

KYSY MEILTÄ

Miksi sukeltamaan Fidzille KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki sukellusreissut Fidzillä

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.