{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Sukellus Thaimaassa

Laitesukeltaja pinnanalla koralliriutan vieressä
Laitesukeltaja ja merikilpikonna koralliriutalla

Sukellus Thaimaassa

Thaimaan saaristo tarjoaa loistavat puitteet sukellukselle – olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut konkari. Maan lukuisissa sukelluskohteissa voit suorittaa erilaisia kursseja (PADI OWD ja AOWD) sekä osallistua fun diving -sukellusmatkoille – sen kuin valitset itsellesi osuvan vaihtoehdon. Mutta valitsit sitten minkä tahansa lukuisista tasokkaista vaihtoehdoista, voit olla varma, että sukellus Thaimaassa on ikimuistoinen. Tämän maailmankolkan vedenalainen maailma on jotakin, mitä ei voi sanoin kuvata!

Heräsikö kiinnostuksesi lähteä sukeltamaan Thaimaahan, muttet tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Varaa henkilökohtainen aika matkasuunnittelulle: kerromme vaihtoehdoista ja käytännön asioista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

VARAA AIKA MATKASUUNNITTELUUN

Sukellus Thaimaan vedenalaiseen paratiisiin

Sukellus Thaimaassa tarkoittaa monipuolisia vedenalaisia maisemia: värikkäitä korallipuutarhoja ja lukuisia tuttuja ja vähemmän tuttuja kalalajeja, valashaita, kilpikonnia, rauskuja jne. Anna virran viedä ja seuraa, mitä ympärilläsi tapahtuu. Kirkkaat ja yllättävät värit tekevät sukeltamisesta kiehtovaa!

Sukelluskurssien perusta on kuitenkin aina ensisijaisesti turvallisuudessa. Kursseilla käydään aina perusteet ja turvallisuusasiat ensin kuivalla maalla, minkä jälkeen totuttelet laitteisiin ensin uima-altaassa ennen avomerelle lähtöä. Sukelluskurssien ammattiopettajat ja muu henkilökunta pitää kurssilaisista huolta, joten sinun ei tarvitse stressata. Sukeltaessa mukana on myös aina sukelluspari, mutta toki pinnan alta löytyy muitakin kavereita! Teemme yhteistyötä vain tarkkaan valittujen ja vastuullisten kumppanien kanssa, jotta sinä voit varata reissusi luottavaisin mielin.

Kiinnostaako sukellus Thaimaassa, muttet ole varma mistä lähteä liikkeelle? Kysy meiltä neuvoa ja suunnitteluapua.

KYSY MEILTÄ

Miksi sukeltamaan Thaimaahan KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Mitä sinä haluat matkaltasi?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Lue lisää sukelluksesta Thaimaassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.