{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Nuorisohostelli Roma Scout Center sijaitsee kätevästi Piazza Bolognalla, josta on noin 10 minuutin kävelymatka lähimmälle metroasemalle. Hostelli sijaitsee 3 pysäkin päässä Terministä ja 5 pysäkin päässä Colosseumista. Hostellin lähellä on myös bussipysäkki, joten vaikkei hostelli olekaan aivan keskellä suurinta vilinää, pääsette liikkumaan helposti ja nopeasti julkisella.

Roma Scout hostellissa on 24/7 vastaanotto, hissi, ilmainen WiFi, kokoushuoneita, oleskelutila, karkki- ja juoma-automaatteja sekä iso aamiaishuone. Hostellin ravintola on auki iltapäivällä pari tuntia, jolloin sieltä on mahdollista ostaa kevyitä lounaita. Voitte myös tilata lounaat mukaan. Aamiaishuoneessa on myös baari, joka palvelee vieraita iltaisin, klo 19–23.30.   

Ryhmät majoittuvat 4 hengen huoneissa. Huoneissa ei ole omia pesutiloja, vaan yhteiset wc:t ja suihkut löytyvät käytävältä. Lisähinnasta voitte majoittua pienemmissä huoneissa. 

Kaikissa huoneissa on ilmastointi, lokerot matkatavaroille sekä pöytä ja tuoleja. Hostellissa on iso terassi. Petivaatteet kuuluvat majoituspakettiin, mutta ryhmän on tuotava omat pyyhkeet. Vaihtoehtoisesti pyyhkeitä voi myös vuokrata hostellin vastaanotosta. Huoneet siivotaan joka toinen päivä. 

Roma Scoutin omistaja arvostaa ympäristöystävällisyyttä, ja siksi kaikki hostellin käyttämät materiaalit ovat orgaanisia ja hostelli käyttää aurinkoenergiaa. Lisäksi alueella on kielletty tupakointi sekä alkoholin käyttö.

HUOM! Roomassa majoituksesta maksetaan ylimääräistä turistiveroa, joka ei sisälly huonehintoihin. Turistiveron määrä riippuu hotellin tasosta ja vaihtelee 3–7€/hlö/yö. Hienommissa hotelleissa vero on hostelleja korkeampi. Verot maksetaan käteisellä suoraan vastaanottoon. 

Hostelli perii sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksun, joka maksetaan takaisin, jos hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa.

  • A+: Korkeatasoinen 3–4 tähden hotelli, josta löydät kaiken tarpeellisen ja hieman ekstraa.
  • A: Turistiluokanhotelli. Huoneissa on oma kylpyhuone ja useimmiten myös tv ja WiFi.
  • B+: Nuorisohotelli, jossa tarpeelliset mukavuudet. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone.
  • B: Perustasoinen nuorisohostelli. Useimmiten huoneissa on oma kylpyhuone.
  • C: Vaatimaton hostelli tai yksinkertainen nuorisohotelli. Useimmiten suihkut ja wc:t yhteiskäytössä.
Pyydä maksuton tarjous

B Perustasoinen nuorisohostelli. Useimmiten huoneissa on oma kylpyhuone.

Osoite: Largo dello Scautismo, 1, 00162 Rooma

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.