{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opintomatkat Italiaan


Opintomatkat Italiaan - KILROY

Italialla on tarjota kaikkea uskomattomasta taiteesta upeisiin ruokaelämyksiin ja idyllisestä maaseudusta näyttävään muotimaailmaan.

Italian taideaarteiden parissa voisi viettää aikaa vaikka kuinka paljon. Ja monet italialaiset kaupungit ovat jo itsessään valtaisia taideteoksia, joissa silmä lepää ja mieli vaeltaa hämmästyksestä. Mutta monipuolisesta Italiasta löytyy opintoretkikohteita olipa reissunne fokus sitten melkeinpä mikä tahansa!

Hinta sisältää

  • Lennot Helsingistä Roomaan
  • 4 yön majoitus usean hengen huoneissa aamiaisella
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ISIC-opiskelijakortti kaikille ryhmän opiskelijoille
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ITIC-opettajakortti ryhmän opettajille

Hintaesimerkki on alk.hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä.

Kysy tarkempia hintatietoja

Opintomatkat Italiaan - KILROY

Ryhmämatka Italiaan

Italiassa on useita erinomaisia vaihtoehtoja erityisesti kaupunkilomakohteiksi. Rooma on itsestäänselvyys historiasta ja taiteesta kiinnostuneille. Milano puolestaan on dynaaminen talouden keskus, josta löydät kaikki muotipuodit. Pohjoisen Bologna ja Venetsia ovat helposti yhdistettävissä yhdelle ja samalle reissulle. Ja jos Venetsia kiehtoo, kannattaa matka ehdottomasti suunnitella karenvaaliaikaan.

Sisilia Italian saarista suosituin ja ehdoton valinta rantalomasta haaveilevalle. Saarelta löydät aitoa eteläisen Italian elämänmenoa, ja Palermo kiehtoo erityisesti mafian historiasta kiinnostuneita. Toinen oiva vaihtoehto on Sardinia, joka on suosittu erityisesti sukeltajien keskuudessa, sillä alueen vedet ovat kirkkaat ja saaren ympäriltä löytyy haaksirikkoutuneita hylkyjä jännittäviä sukelluksia varten. 

Näillä sivuilla on esitelty vain muutama Italian kohteista, mutta järjestämme erilaisia ryhmämatkoja kaikkialle Italiaan, joten laita viestiä ja kerro toiveistasi.

Rooma          Firenze

Opintomatka Italiaan – Suunnittelu

Aktiviteettien osalta Italiassa riittää vaihtoehtoja niin kaupungeissa kuin kaupunkien ulkopuolellakin: tee päiväretkiä pienempiin kaupunkeihin, rannalle tai vuoristoon ja ime itseesi italialaista kulttuuria joka suunnasta! 

Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään. Autamme sinua suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, jotta matkastanne tulee ikuimuistoinen ja saatte siitä maksimaalisen hyödyn tavoitteidenne mukaisesti. Varmistamme aina, että

  • opintomatka vastaa kokonaisuudessaan ryhmän toiveita
  • kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot ovat budjettinne mukaisia
  • matkaan kuuluu vierailukohteita, jotka vastaavat ryhmänne akateemisia ja/tai ammatillisia mielenkiinnonkohteita
  • saat matkajohtajana tarvitsemasi tuen ja avun; säästät aikaa ja vaivaa ennen matkaa ja pystyt itsekin nauttimaan matkasta paikan päällä
  • vastaamme myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä huomaa kysyä. 

Yhteydenotto on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Kysy opintomatkoista Italiassa

Asiakaskokemuksia

Olimme erittäin tyytyväisiä hyvin hoidettuihin matkajärjestelyihin. Olimme myöhässä liikkeellä pienellä budjetilla, mutta saimme toiveidemme mukaisen reissun. Saana hoiti upeasti kaikki meidän mokat ja muut tapahtuneet ongelmat.

Maria,

Rooman opintomatka

Miksi KILROY?

Henkilökohtainen palvelu
Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat matkajärjestelyjen ja -varauksien ammattilaisia. Saat aina avun ja tuen järjestelyillesi.
Säästä aikaa
Isojen ryhmien matkajärjestelyihin ja selvittelyyn menee aikaa, mutta kun jätät selvittelyt meille, voit itse keskittyä muihin asioihin.
Varmuus & turvallisuus
Kun teet yhteistyötä luotettavan matkajärjestäjän kanssa, ovat sekä suunnitelmasi että rahasi turvassa.

Tekemistä Italiassa

Varaukset

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.