{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkalahjakortti häälahjaksi

Mitä häälahjaksi - KILROY

Mitä antaa häälahjaksi?

Matkalahjakortti on persoonallinen häälahja ja täydellinen parille, joiden reissukuume on se yleisin puheenaihe! Valitse summa tai avaa meille suoraan lahjatili, ja lahjan saaja on taas askeleen lähempänä unelmiensa toteutumista.

Persoonallinen häälahja

Kaipaatko häälahjaideoita, joita ihan jokainen ei tule ajatelleeksi? Jos tiedät, että hääpari arvostaa seikkailuja, uusia kokemuksia tai hyvää ruokaa; viihtyy hiekkarannalla, sukellusretkellä, vuoristomaisemissa tai suurkaupungin sykkeessä; tapaa mielellään uusia ihmisiä, nauttii rajojen rikkomisesta tai yksinkertaisesti kärsii kroonisesta matkakuumeesta, on silloin matkalahjakortti täydellinen häälahja juuri heille! Tämä on persoonallinen lahjaidea, joka takaa sen, että hääpari pääsee yhdessä kokemaan jotain unohtumatonta. 

Mitä häälahjaksi - KILROY

Häälahjaksi matkalahjakortti

Matkalahjakortti on voimassa vuoden kirjoituspäivästä, ja sen voi käyttää mihin tahansa matkapuolen tuotteeseemme - vaikkapa jo valmiiksi mietittyihin häämatkoihin! Miltä kuulostaisi unelmamatka safarille Sansibariin tai purjehdus Malediivien paratiisimaisemissa? Hääpari voi yhdessä valita reissukohteen omien toiveidensa ja kiinnostustensa mukaisesti. 

Persoonallinen häälahja - KILROY

Hääparille: Lahjatilin avaus

Mikäli tiedätte jo haluavanne häälahjaksi upean häämatkan, mutta ette halua stressata rahavirroista, voitte avata meille lahjatilin, jonne vieraat saavat tallettaa suoraan haluamansa lahjasumman. Näin vältytte turhilta huolenaiheilta, kartutatte matkakassaanne, ja varmistutte, että tuleva matka näyttää juuri teiltä!
alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.