Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Ghanan kokemuksia

Ghana kokemuksia - KILROY

Vapaaehtoistöitä Ghanassa - Riikan kokemus

"Sain vapaaehtoistöistä lisää rohkeutta ja päättäväisyyttä omaan arkeeni, mikä näkyy nykyään määrätietoisuutena, uskona itseen ja tulevaisuuteen sekä siihen, että unelmat voivat todellakin toteutua. Ehdottomasti yksi parhaita päätöksiä elämässäni."

Lue Riikan kokemus vapaaehtoistöistä Ghanassa ja inspiroidu - oletko valmis haastamaan itsesi?

Kuka? Riikka, Oulusta
Mitä? Lähti vapaaehtoistöihin Ghanaan 24-vuotiaana
Häh? Lähtiessä pohjalla oli luonnontieteiden kandidaatin opinnot

Miten päädyit lähtemään vapaaehtoistöihin ulkomaille?

Olin reissannut ulkomailla muutamia kertoja ennen Ghanaan lähtöä, mutta en koskaan aikaisemmin yksin. Kirjoitin gradua ja aloin pohtia lähestyvää valmistumista ja sen jälkeistä pitkää työputkea. Olin haaveillut usein vaihtoon lähdöstä, mutta siinä vaiheessa minulla puuttui tosiaan enää vain gradu, joten vaihtoon en olisi enää päässyt.

Halusin tehdä jotakin, missä testata omaa rohkeuttani, parantaa kielitaitoani ja kokea jotakin uutta vieraassa kulttuurissa. Toisten auttaminen on aina ollut itselleni luontevaa, ja siksi päädyin vapaaehtoistöihin.

Ghanan kokemuksia - KILROY

Kuinka kauan olit vapaaehtoistöissä Ghanassa?

Vietin Ghanassa noin 2 kuukautta. Pari kuukautta ei ehkä ole varsinainen välivuosi, mutta se oli minulle juuri täydellinen breikki opintojen ja työelämän väliin. Ilmoitin graduohjaajalleni, että olen lähdössä reissuun, ja koska olin hoitanut opintoni hyvää tahtia, tämä ei ollut ongelma. Vastaavasti parin kuukauden tauon järjestely silloisista osa-aikatöistäni onnistui keskustelemalla.

Miten järjestit ajan ja rahoituksen vapaaehtoistöitä varten?

Tein opintojen ohella aina töitä – kesällä kokoaikaisesti ja lukukausien aikana useita arki-iltoja sekä viikonloppuja – joten oli rahaa hyvin säästössä reissua varten. Reissaaminen ja vapaaehtoistöihin lähtö oli juuri sopiva kohde säästöjen käyttöön.

Liittyykö valitsemasi vapaaehtoistyöprojekti opintoihisi?

Eipä juuri. Koulutustaustani lähtöhetkellä oli gradua vaille filosofian maisteri, eli olin siis luonnontieteiden kandidaatti (pääaineena tilastotiede, sivuaineena taloustiede). Toki matematiikan opettamisen voi etäisesti linkittää matematiikan opintoihini.

Mistä vapaaehtoistöissä oppimastasi uskot olevan hyötyä työelämässä?

Sain vapaaehtoistöistä lisää rohkeutta ja päättäväisyyttä omaan arkeeni, mikä näkyy nykyään määrätietoisuutena, uskona itseen ja tulevaisuuteen sekä siihen, että unelmat voivat todellakin toteutua. Tämä rohkeus ja tietynlainen uusi uteliaisuus näkyy arjessani mm. uusina harrastuksina: laskuvarjohyppy ja tuulitunnelilento.

Unelmien toteuttaminen tekosyiden keksimisen sijaan ja afrikkalaisen easy going -asenteen omaksuminen ovat minua eniten palkinneet opit. En enää automaattisesti luettele "ei ole rahaa, ei ole aikaa, nyt ei voi kun sitä ja tätä" -tekosyiden listaa, vaan ryhdyn toimeen, kokeilen ja heittäydyn haasteisiin. Rakastuin afrikkalaiseen kulttuuriin ja siihen asenteeseen, että kaikki järjestyy ja vaikka kuinka menisi pieleen, voi aina hymyillä ja nauraa itselleen. Se on tärkeä taito.

Ghana kokemuksia - KILROY

Sain matkaltani myös rohkeutta englannin kielen käyttöön. Paikalliset olosuhteet olivat paikoin varsin kehnot, mutta olin varautunut siihen etukäteen. Kertaakaan ei käynyt mielessä valittaa, ja huomasin, että vähemmälläkin pärjää. Nykyään osaan myös ihan eri tavalla arvostaa meille suomalaisille itsestään selviä asioita. En hermostu tai turhaannu, jos esimerkiksi suihkusta joskus loppuukin lämmin vesi.

Rohkeudesta kokeilla uusia asioita, päättäväisyydestä, positiivisesta asenteesta ja kielitaidosta on varmasti hyötyä niin nykyisessä kuin tulevissakin töissäni.

Miten vapaaehtoistyöt Ghanassa on muuttanut sinua?

Uskallan, olen, teen. Olen aina ollut aika nauravainen, ulospäin rento ja iloinen. Olen silti ollut herkästi stressaantuva ja miettinyt paljon, mitä muut minusta ajattelevat. Näitä kaikkia olen oppinut hallitsemaan paremmin reissuni jälkeen.

Varmastikin sanat itsetuntemus, itseluottamus, itsensä voittaminen ja kasvanut uteliaisuus ovat hyviä kuvaamaan, mitä reissusta jäi käteen. Jotenkin ajatus on usein, että Afrikassa on kuumaa, kuivaa ja kurjaa. Minulle ghanalaiset näyttäytyivät onnellisina ja tyytyväisinä. Oli hienoa rikkoa omia ennakkoluuloja ja ymmärtää, ettei Suomessa käsittämämme hyvinvointi elämän helppoudesta ole onnellisuuden tae.

Mainitse yksi asia, mitä et olisi koskaan tiennyt Ghanasta, ellet olisi lähtenyt vapaaehtoistöihin.

En tiennyt että Ghanassa hautajaiset kestävät 3 päivää. En myöskään tiennyt, ettei suurin osa ghanalaisista tiedä omaa syntymäpäivää tai -vuottakaan. Tällaisia asioita ajattelee itsestäänselvyyksinä omassa arjessaan. En myöskään tiennyt, että noituus on osa paikallista hengellisyyttä.

Mitä sanoisit muille vapaaehtoistöihin lähtöä miettiville?

Kun on yhdessä paikassa pidempään, oppii jotakin sellaista, mistä ei lyhyellä reissulla voi edes kuvitella. Luot paikallisiin ihmisiin syvemmän ihmissuhteen, annat heille itsestäsi enemmän ja vastaavasti saat enemmän takaisin. Kun opit tuntemaan paikallisia, opit ymmärtämään heidän kulttuuriaan ja sitä kautta myös koko maailmaa ja omaa kulttuuriasi. Vapaaehtoistyö voi olla henkisesti, ja paikasta riippuen tietenkin myös fyysisesti, rankkaa, mutta tämä on äärimmäisen palkitseva reissaamisen tapa.

Eikä yksin reissaamista kannata jännittää. On oikeastaan helpompi tutustua ihmisiin, kun lähtee yksin. Lentokentällä ja hostelleissa ns. sinkkureissaajat löytävät aina toisensa. Kahdestaan kulkevat ovat jo löytäneet "paikkansa". Kun olet liikenteessä yksin, sinulle jutellaan helpommin, ja vastaavasti aloitat itse keskusteluja helpommin. Istuessasi vieraan ihmisen viereen et ajattele, että kohta näen bestikseni ja voin kertoa hänelle, mitä juuri näin, vaan voit jakaa sen siinä hetkessä vieruskaverisi kanssa.

Ghana kokemuksia - KILROY

Huomaat nopeasti, että maailmassa on upeita ja ainutlaatuisia persoonia. Lähtemällä yksin koet jotain sellaista, mitä et ikinä ryhmässä matkustaessa tule kokemaan. Missasin lennon menomatkalla Etiopiosta Ghanaan, ja kun pääsin hotellille meitä oli 3 reppureissaajaa löytänyt toisensa ja lähdettiin sitten yhdessä syömään. Yhdellä meistä sattui olemaan paikallista valuuttaa ja saatiin sillä ruokaa kaikille. Jos olisin ollut kaverin kanssa, en varmasti olisi kaivannut heidän seuraansa eivätkä he olisi kysyneet minua heidän mukaansa.

Koen, että juuri vilpitön halu tutustua kulttuuriin ja tehdä jotain toisten hyväksi, on avain onnistuneeseen matkaan. Pelkkää hauskanpitoa kannattaa suunnitella muihin reissuihin!

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.