Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Linda Ekroth Vietnamissa

linda-ekroth-vietnam-trip-web-15

Linda Ekrothin reissu Vietnamiin

Lue alta Lindan kokemuksia Vietnamin reissulta!

"Mä olen Linda Ekroth, 21-v. somettaja. Sain mahdollisuuden lähteä Vietnamiin yhdessä KILROYn kanssa elokuun lopussa. Matkalle osallistui myös minun lisäksi seitsemän muuta vaikuttajaa. Ajattelin nyt näin reissun jälkeen jakaa teille ajatuksiani ja vinkkejä liittyen Vietnamiin."

linda-ekroth-vietnam-trip-web-14
linda-ekroth-vietnam-trip-web-16

Ensivaikutelma Vietnamista

Mä en ollut koskaan aikaisemmin ollut Vietnamissa, ja vain kahdesti ylipäätään Aasiassa. Rehellisesti sanottuna mulla ei ollut juurikaan mitään käsitystä Vietnamista maana. Millainen kulttuuri? Millainen luonto? Ennen reissua totesinkin, että ehkä ihan hyvä, että maaksi valikoitui juuri Vietnam, sillä en luultavasti itse olisi koskaan valinnut sitä kohteeksi. Vaikka olen avoin uusille asioille, kuitenkin matkustuksen suhteen valitsen helpot luottokohteet kuten Kreikka (jossa olenkin käynyt pelkästään tämän vuoden aikana jo neljä kertaa!).

Reissun jälkeen voin sanoa, että oli todella virkistävää päästä kerrankin kaukomatkalle maahan, joka oli niin erilainen kuin mihin olen tottunut!

Aloitimme reissun lentämällä Qatar Airwaysillä Vietnamin pääkaupunkiin Hanoihin. Yövyimme siellä ensimmäisen yön ja tutustuimme toisiimme tervetuliais-dinnerillä. Ajatukseni Vietnamista ensimmäisen 12 tunnin jälkeen oli että ‘’WOW! Tää on niin paljon mageempi kun mitä osasin olettaa’’, mutta samalla ‘’WOW täällä on paljon enemmän ihmisiä, mopoja, meteliä ja tavaraa kuin osasin olettaa’’.

Mä olin yrittänyt googlettaa kuvia ja lukea blogipostauksia Vietnamista ennen sinne menoa, mutta koska kaikki oli postaillut kuvia vain täydellisistä Instagram-paikoista, moni asia yllätti. Esimerkiksi se, että kaduilla tuntui tapahtuvan kaikki! Myytiin vaikka mitä, kokattiin, syötiin, juotiin, soitettiin musiikkia ja pelattiin. Jalkakäytävillä ei myöskään ollut tilaa kävellä, koska ne olivat täynnä koruja. Kaikki kävelivät siis autoteillä. Voitte varmasti kuvitella miten pelottavaa oli aluksi kävellä satojen mopojen joukossa, kun ne eivät todellakaan ajaneet minkään sääntöjen mukaisesti. Kesti siis hetken ennen kuin opin ymmärtämään Vietnamin liikennekulttuuria. Jollain tapaa kaikki kaaos oli kuitenkin aika kotoisaa. Kaikki toimi jollain ihmeellä, vaikka näin turistin silmään se näyttäytyikin hämmentävänä aluksi.

Katso alta ensimmäinen matkavlogi Vietnamista:

linda-ekroth-vietnam-trip-web-1

Reissun kohokohdat

Me käytiin matkan aikana näissä paikoissa: Hanoi, Ha Long Bay, Hue, Hoi An sekä Ho Chi Minh City/Saigon. Mun lempparipaikat oli ehdottomasti Hoi An sekä Ha Long Bay! Yksi reissun unohtumattomimmista kokemuksista oli Ha Long Bayn laivaretki, jossa laiva kiersi lahtea ja pysähtyi eri nähtävyyksiin. Ensimmäisenä päivänä käytiin Titop saarella, jossa osa meistä kävi uimassa ja osa (kuten minä) kiipesi saaren huipulle ihastelemaan näköaloja. Käytiin samana päivänä vielä melomassa kanooteilla, jolloin me pysähdyttiin myös läheiselle saarelle tutkiskelemaan yhtä Ha Long Bayn luolista. Me nähtiin kaksi eri luolaa laivareissun aikana, joista toinen nimeltään Surprising Cave oli mun suosikki. Se oli myös aika suosittu turistikohde, mikä on kyllä täysin ymmärrettävää sillä luola oli uskomattoman kaunis! Parasta laivaretkellä oli se, että me nukuttiin siellä yötä ja päästiin ekaa kertaa jakamaan huone muiden reissulaisten kanssa. Oli todella kivaa jutella yömyöhään Gydan (Islannista) kanssa, samalla kun laiva keinui hitaasti aalloissa. Iso plussa oli huoneiden hyvät ilmastoinnit, modernit suihkut sekä LOISTAVA ruoka! Mun mielestä oli super hienoa, että koko Vietnamin reissun aikana oli helppo löytää hyvää sekä monipuolista vege-ruokaa. Tämä kun ei todellakaan ole itsestäänselvyys kaikissa maissa.

Katso alta toinen matkavlogi Vietnamista:

linda-ekroth-vietnam-trip-web-17
linda-ekroth-vietnam-trip-web-13

Toinen reissun kohokohta oli moottoripyöräretki Huessa. Olen ollut mopon kyydissä vain kerran aikaisemmin, joten mua jännitti aika paljon. Varsinkin kun Vietnamissa ihmiset saattaa olla hieman hulluja liikenteessä. Kaikki meni kuitenkin tosi hyvin, sillä kuskit oli luotettavia ja taitavia. Me kierrettiin mopoilla eri nähtävyyksiä, ja opittiin samalla oppaalta myös hieman Vietnamin historiaa. Mun mielestä siisteintä oli nähdä riisipellot ja se miten ihmiset elää maaseudulla.

Hoi An jäi mieleeni kaupunkina jonne voisin matkustaa uudestaankin. Kaupunki oli hyvin monipuolinen, mutta paljon pienempi kuin esimerkiksi Hanoi. Koin, että etäisyydet oli lyhyempiä, ja kaupunki oli rakennettu kompaktisti ja selkeästi. Itse rakastuin Hoi Anin vanhaan kaupunkiin, joka oli niin idyllisen ja kotoisan näköinen kaikkineen lyhtyineen. Siellä oli myös parhaat shoppailumahdollisuudet. Se yllätti mut! Olin ajatellut isommissa kaupungeissa olevan parasta tehdä shoppailut, mutta mä kun en niinkään innostu ostamaan esim. ketjuliikkeistä ulkomailla, huomasin löytäväni paljon enemmän mun tyylisiä juttuja Hoi Anista. Hoi Anissa myytiin paljon trendikkäitä vaatteita sekä laukkuja, mutta hinnat oli noin kolme kertaa alhaisemmat kun esim. Saigonissa (eli Ho Chi Minh Cityssä). Kaikki liikkeet oli yhdessä kohtaa, joten ei tarvinnut kävellä pitkiä etäisyyksiä niiden välillä. Hoi Anissa oli myös erittäin hyviä ravintoloita, rantoja ja mun mielestä myös reissun paras hotelli, Vinh Hung 6 Hotel.

Vaikka Hanoi on Vietnamin pääkaupunki, Saigon oli mielestäni paljon modernimpi ja enemmän pääkaupungin oloinen paikka. Siellä oli törkeen upeita pilvenpiirtäjiä, joissa pystyi nauttimaan drinkkejä sky bareissa. Sieltä löytyi myös kaikki ketjuliikkeet Zarasta Gucciin. Mielestäni oli mielenkiintoista, miten paljon ranskalaistyylisiä rakennuksia siellä oli. Tuntui paikoitellen melkein kuin olisi ollut Euroopassa! Saigonista jäi lähinnä mieleen yksi sairaan hyvä vege-ravintola nimeltä Vegan Kitchen sekä loistava spa, joka sijaitsi meidän hotellia vastapäätä.

Yksi iso plussa Vietnamissa oli ehdottomasti hintataso. Kokovartalohieronta maksoi noin 6-10€. Joten arvatkaa vaan kävikö koko meidän porukka joka päivä hieronnoissa! Yksi random fakta Saigonista on vielä se, että me maistettiin durian-hedelmän makuista jäätelöä McDonaldsissa. Jos joskus menette Vietnamiin suosittelen maistamaan sitä, lupaan sen olevan unohtumaton makuelämys!

Katso alta kolmas ja viimeinen Vietnamin matkavlogi:

linda-ekroth-vietnam-trip-web-9

Kaiken kaikkiaan reissu oli oikein onnistunut ja ikimuistoinen. Tämä oli myös mun ensimmäinen ryhmämatka, joten oli aika jännää aluksi olla niin monen tuntemattoman kanssa. Lopulta kuitenkin ystävystyin muutamankin tytön kanssa niin läheisiksi, että hyvästellessä pääsi itkukin tulemaan. Vietnamista jäi pelkästään positiivinen fiilis, ja voisin hyvin kuvitella matkustavani sinne uudestaan jonain päivänä. 

❤️ Linda

Ps. Tutustu lisää Vietnamin seikkailumatkoihin ja varaa sulle just sopiva seikkailu 👇

VIETNAMIN SEIKKAILUT

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.