{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Sofien matka Balille ja Gili Trawanganille

Indonesia-Bali-temple-girl

Sekoitus surffia, joogaa, sukelluksia ja fitnessiä

Indonesia on yksi monien reppureissaajien lempikohteista - erityisesti, kun kyse on rentoutumisesta ja rantaelämästä. Mutta entä jos haluat reissuusi myös energiaa, aktiivisuutta ja urheilua? Indonesian ikoninen suosikkikohde Bali vastaa myös tähän kysyntään ja tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet!

Lue alta Sofien kokemuksista hänen ensimmäiseltä Balin matkaltaan.

Sofie Selfie 2
Sofien ensimmäinen matka Balille
Tanskalainen Sofie suuntasi Indonesiaan ensimmäistä kertaa ja vieraili Balin lisäksi myös Gili Trawanganin saarella. Matka tarjosi huikean määrän uusia kokemuksia aina sukelluksesta joogaan ja surffaukseen.

Roppakaupalla uusia kokemuksia

Balin matkallani sain kokea täydellisen yhdistelmän seikkailua, rentoutumista ja uusien taitojen kehittämistä erilaisten aktiviteettien kautta. Varhaiset aamut alkoivat virkistävillä surffitunneilla, jonka jälkeen harjoittelimme joogaa. Pääsin myös sukeltamaan ensimmmäistä kertaa, osallistumaan monipäiväiselle fitness-leirille ja tutustumaan paikallisiin pikkukyliin pyörän selästä. 

Bright green rice field terraces on Bali, Indonesia
bali-indonesia-ulundanu-temple
Balin parhaimmisto
Bali on trooppinen, rento ja budjettiystävällinen. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen tai vaikkapa jo viides reppureissusi, Baliin voi aina luottaa. Kokosimme tähän pakettiin Balin parhaimmiston: viidakoita, rantoja, temppeleitä, joogaa... Lisäksi pääset tutustumaan samanhenkisiin reissaajiin matkan varrella, mutta myös reissaamaan omatoimisesti niin halutessasi.
Täydellinen Bali

Sukeltamassa ensimmäistä kertaa

Matkani aikana tuntui, että aika kului siivillä, eikä koskaan ollut tylsää hetkeä. Jos minun pitäisi valita yksi asia, jonka tulen muistamaan ikuisesti, se olisi ensimmäinen kokemukseni laitesukelluksesta. Matkani sisälsi muutamia sukelluskertoja, ja näistä ensimmäinen oli Ahmedissa. Tämä jos mikä oli täydellinen paikka kokeilla sukellusta ensimmäistä kertaa, sillä voit kirjaimellisesti kävellä sukelluskeskukselta suoraan rannalle ja veteen. Ennen meressä sukeltamista pääsin kuitenkin harjoittelemaan tekniikoita sukelluskeskuksen uima-altaaseen.

Suorittamani kurssi oli nimeltään "Discover Scuba Diving", ja se sisälsi johdannon PADI-sertifiointiin sekä märkäpuvun ja happitankin sovituksen ennen altaaseen sukeltamista. Olin ryhmäni ainut aloittelija, joka ei ollut koskaan aikaisemmin sukeltanut meressä, mutta sukelluskeskuksen ohjaajat olivat erittäin avuliaita ja kärsivällisiä. Koska sukelluskeskus on aivan rannalla, voit laskeutua veteen hitaasti sen sijaan, että hyppäisit mereen veneen kyydistä. 

Olin todella ihmeissäni siitä, mitä kaikkea näin jo heti ensimmäisellä sukelluksella. Valtameren pinnan alla on VALTAVASTI trooppisia kaloja. Näin jopa jättiläisen merikilpikonnan, jonka näkeminen piristi koko loppupäivääni! Päivän päätteeksi sain todistuksen siitä, että olin tehnyt ensimmäisen sukellukseni - huikein matkamuistoni tältä reissulta!

Muutamaa päivää myöhemmin suuntasimme Gili Trawanganille, jossa pääsin jälleen sukelluksen makuun, tällä kertaa ihanan Harrietin ja hänen tiiminsä tukemana. Tässä kyseisesssä sukelluskeskuksessa on ohjaajia ja osallistujia kaikkialta maailmasta, joten tunnelma oli varsin kansainvälinen. Koska olin vielä aloittelija, minun piti mennä uudelleen uima-altaaseen, jossa uusi ohjaajani opetti minulle erilaisia ​​tekniikoita. Tämän jälkeen jälkeen nousimme veneeseen ja suuntasimme päivän ensimmäiseen sukelluspaikkaan. Vesi oli täällä mielettömän kirkasta - pinnan alla odotti kaunis koralliriutta ja monia erilaisia ​​kaloja, joita emme nähneet ensimmäisellä sukelluksella. Näimme myös lukuisia kilpikonnia, pienempiä haita, merihevosia ja paljon muuta. Pariin kertaan sukeltaminen saikin minut täysin vakuuttuneeksi siitä, että haluan suorittaa PADI-sertifikaatin mahdollisimman pian!

Divers on a boat in the ocean near Gili Trawangan, Indonesia

Täydellinen surffispotti aloittelijoille

Tämä reissu oli monella tapaa "ensimmäisten kertojen matka", koska ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti nautin surffauksesta. Olen kokeillut surffausta aikaisemmin Havaijilla ja Meksikossa, mutta olosuhteet eivät yksinkertaisesti olleet aloittelijalle suotuisia. Balilla ympäristö oli aivan toisenlainen!

Se onnistumisen tunne, kun vihdoin pääsin seisomaan laudalleni - huikea parannus aikaisempiin surffikokemuksiin verrattuna. Tunnelma oli myös erittäin vieraanvarainen ja ohjaajat olivat loistavia ja kärsivällisiä. Vaikka surffasimme melko isolla porukalla, saimme kaikki vuoromme. Hienoa surffileirissä oli myös se, että meillä oli valokuvaaja vedessä ottamassa kuvia ja jakamassa vinkkejä. Ja jos haluat pitää tauon aalloista, voit vain istua rannalla ja katsella muita.

Voin todella suositella Balia kohteena niille, jotka haluavat oppia surffaamaan. Ryhmässämme oli muutamia ensikertalaisia, jotka pääsivät melkein heti pystyyn laudalle. Ennen kuin menimme veteen, saimme kattavat ohjeet perusasioista, kuten vuorovedestä ja yleisistä surffausmerkeistä. Kaikki varusteet ovat valmiina, joten sinun ei tarvitse tuoda mitään mukanasi.

Group of travellers learning to surf on Bali

Mediaatiota ja henkistä hyvinvointia

Reissuuni mahtui paljon raskaita fyysisiä aktiviteetteja, joten tasapainon vuoksi vierailin myös paikallisella joogastudiolla. Paikka oli täydellinen: bambusta rakennettu avoin tila, joka oli täysin vehreyden ympäröimä. Joogastudiolta löytyvät myös kaikki tarvittavat varusteet matoista pyyhkeisiin.

En ole kovinkaan kokenut joogaaja, mutta keskityimme pääasiassa rentoutumiseen ja jännityksen poistamiseen kehosta. Rehellisesti sanottuna melkein nukahdin ensimmäisen tuokion lopussa, joten se kai kertoo totaalisesta rentoutumisesta. Mahtava kokemus!

Bambo yoga studio in green surroundings on Bali, Indonesia

Adrenaliinia fitness-leirillä

Fitness-leiri oli myös yksi reissuni kohokohdista. Puitteet täällä olivat upeat - kaikki mahdolliset kuntoiluvälineet ja lisäksi kaunis allasalue, jonne voi pulahtaa intensiivisen CrossFit-treenin jälkeen. Paikka on myös aivan meren rannan tuntumassa, joten voit käydä uimassa myös täällä tai vain nauttia auringonlaskuista rantahiekalla.

Matkani Balilla inspiroi minua katsomaan matkustustottumuksiani uudelta kantilta. Nautin suunnattomasti erilaisten aktiviteettien testaamisesta ja suosittelen niitä ehdottomasti kaikille, jotka etsivät elämäänsä vähän enemmän seikkailua. Reissussa on esimerkiksi erittäin helppoa yhdistää sukellus, kuntoilu ja surffaus joogaan, meditaatioon ja rentoutumiseen. Omasta mielestäni uusien asioiden kokeilu ja perinteisten nähtävyyksien ihastelu tarjoavat täydellisen yhdistelmän minkälaiselle matkalle tahansa!

A 4x4 car parked in the jungle near a temple on Bali

Haaveissa Balin matka?

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.