Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Seikkailumatka Afrikassa

Seikkailujen matka Afrikassa - KILROY

Seikkailumatka Afrikassa - Pekan kokemus

Harkinnassa unelmien matka Afrikkaan? Unohda perinteisten ryhmämatkojen kankeus ja lähde reissaamaan osana samanhenkistä matkaporukkaa - seikkailumatkoillamme kilometrejä taitetaan kansainvälisen pienryhmän mukana, osaavan oppaan johdolla. Tämä reissutapa on täydellinen yhdistelmä off the beaten track -menoa ja turvallista reissaamista: pääset paikkoihin, joihin et yksin päätyisi, mutta sinun ei itse tarvitse miettiä käytännön järjestelyitä, vaan voit rauhassa keskittyä huikeiden muistojen keräämiseen.

Lue alta reissuasiantuntijamme Pekan mietteitä ryhmämatkalta, joka suuntautui Etelä-Afrikkaan, Botswanaan ja Zimbabween.

Kuka? Pekka Helsingistä
Mitä? Lähti unohtumattomalle seikkailumatkalle eteläiseen Afrikkaan

Mikä oli reissun kohokohta?
Miksi?

Olimme reissun aikana enimmäkseen Botswanassa. Etelä-Afrikassa olimme oikeastaan vain Johannesburgissa ja kävimme tutustumassa Sowetoon; Zimbabwessa koukkasimme Victorian putouksilla. Etelä-Afrikka jäi kuitenkin mieleen, ja haluan palata ja tutustua maahan paremmin. Erityisesti maan monipuolisuus teki vaikutuksen jo näinkin lyhyellä visiitillä, ja kun olen kuullut paljon hyvää kollegoilta ja kavereilta, on Etelä-Afrikka ehdottomasti tulevien reissujeni kohdelistalla! 

Tämän reissun osalta Okavangon suisto Botswanassa ja erityisesti yöpyminen leirissä suistoalueella oli ehdottomasti reissun kohokohta. En ole aiemmin yöpynyt Afrikassa muuta kuin varta vasten rakennetuilla leirintäalueilla, joten täällä etenkin luonnon koskemattomuus teki vaikutuksen. Lisäksi reilun tunnin kanoottimatka paikan päälle oli kokemisen arvoinen.

Leirielämästä ei puuttunut myöskään jännitystä, sillä teimme bush-walkin alueella ja päädyimme juoksemaan puhvelia karkuun sen lähestyessä meitä. Toki oppailla oli tilanne hallussa, mutta pieni juoksupyrähdys sai kyllä sydämen tykyttämään hieman tavallista tiheämmin. Yöllä leirialueelle iski kova myrsky, joka toi myös lisää jännitystä. Eli kaiken kaikkiaan todella vaihe- ja muistorikas kokemus!

Toisena kohokohtana on pakko mainita myös Victorian putoukset - aivan mieletön pauhu ja se vesimassan koko ja voima!

Mikä yllätti matkan aikana?

Yllätyksenä oli ehkä eläimien paljous muuallakin kuin kansallispuistoissa. Botswanassa sai ihailla norsuja ja kirahveja tien varsilla lähes taukoamatta.

Safarit olivat erittäin ammattitaitoisesti järjestettyjä ja leirintäalueet ovat matkan varrella yllättävänkin hyvin varusteltuja. Monista paikoista löytyi esimerkiksi omat ravintolat, uima-altaat sekä suihkut. Vaikka nukuimmekin leirintäalueilla teltoissa, olivat suihkumahdollisuudet monesti erinomaiset – ja varsin tervetulleet kuumien päivien päätteeksi.

Millaista leirielämä oli? 

Okavangon suistolla leirielämä oli hyvin yksinkertaista, eli suihkuja ei ollut ja vessana toimi reikä maassa. Mutta leirielämän yksinkertaisuus ei kyllä haitannut ollenkaan. Ennemminkin päinvastoin: huomio kiinnittyi olennaiseen, eli ympäröivään luontoon, mahtavaan reissuporukkaan ja asiantuntevien oppaiden kertomuksiin. Ja eipä sitä tällaisella reissulla mitään luksusta kaipaakaan.

Muilla leireillä oli hyvät suihkumahdollisuudet, monesti jopa ravintolat, joissa syödä sekä WC-tilat. Lisäksi osassa paikoista oli myös WiFi-mahdollisuus, joskaan sen toimivuus ei ollut aina taattua. Majoitukset jaetaan toisen samaa sukupuolta olevan kanssa.

Leirintäalueilla, joissa oli ravintolat, söimme niissä. Muutoin oppaat valmistivat maittavat ruuat. Joskus lounas oli simppeli, esimerkiksi täytetty leipä tai vastaava, mutta yleensä saimme kuitenkin lämpimän ruuan. Nälkä ei päässyt yllättämään ja oikeastaan joka päivä oli mahdollista ostaa itselle ylimääräistä purtavaa mikäli niin halusi.

Minkälaisella menopelillä matkaa taitettiin? 

Reissaaminen tapahtui juuri tähän tarkoitukseen suunnittelussa "bussissa". Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään tavallinen linja-auto. Kaikki on huomioitu erityisesti näitä reissuja varten:
 • On tilaa istua.
 • Matkatavarat ovat omassa osastossaan. Auton sisältä pääsee kuitenkin matkatavaraosastolle, jos pitää hakea jotain rinkasta.
 • Latauspisteet kännyköille jne.
 • Ikkunat ovat suuria, joten helppo ottaa kuvia matkan varrella.
 • Auto on korkea, joten näkee hyvin.
Menopelistä en oikeastaan keksi mitään pahaa sanottavaa. Parempi kuin odotin!

5 kohdan pakkauslista: Mitä ilman ei tälle seikkailumatkalle kannata lähteä?

 1. Kamera: Kunnon zoomi on must!
 2. Kiikarit: Monesti eläimet ovat kauempana, joten näkee paremmin.
 3. Kirjoja/leffoja: Välimatkat pitkiä, joten siirtymiset vievät aikaa.
 4. Rahaa lisäaktiviteetteihin: Lisäaktiviteettimahdollisuuksia ovat esim. lento Okavangon suistoalueen yllä sekä helikopteriajelu tai benjihyppy Victorian putouksilla. Jos vain suinkin budjetti antaa periksi, suosittelen ehdottomasti panostusta näihin extroihin!
 5. Rento asenne: Kaikki ei aina suju niin kuin Strömsössä.

Miten reissuporukka tuli toimeen keskenään? 

Reissuporukka tuli juttuun erittäin hyvin: kun matkaa tehdään yhdessä sitä tutustuu toisiin varsin nopeasti. Tällaisille reissuille hakeutuu avointa porukkaa, mikä tekee matkasta entistä antoisamman. Tietenkin matkan tunnelmaan vaikuttaa jokainen myös itse omalla osallistumisellaan ja yleisellä positiivisuudella. Eli mitä avoimempi olet uusien kulttuurikokemuksien lisäksi myös uusille ihmisille, sitä enemmän saat irti reissusta.

Sooloreissaajalle tällaiset matkat ovat hyviä vaihtoehtoja turvallisuuden ja hyvien järjestelyjen takia - lyhyessä ajassa pääsee näkemään paljon. Lisäksi muista reissaajista saa matkakumpppaneita reissun ajalle ja näin voi jakaa unohtumattomat hetket muiden kanssa. 

Myös matkan opas on enemmänkin kuin osa reissuporukkaa, eli tunnelma on hyvin erilainen verrattuna perinteisiin "seuraa johtajaa" -ryhmämatkoihin.

Kenelle suosittelisit tätä reissua?

Tämä reissu on täydellinen matkaajalle, joka haluaa nähdä lyhyessä ajassa paljon. Ehdottomasti pitää olla kiinnostunut luonnosta ja eläimistä. Ehkä pahimmat ”hienohelmat” eivät nauti aikaisista herätyksistä ja leirielämästä, joten mukaan pitää ottaa myös avoin asenne. Minusta tämä on hyvä reissu, jonka kautta aloittaa tutustuminen Afrikan luontokohteisiin, eli etenkin ensikertalaisille Afrikassa tämä kokonaisuus toimii.

Reissulle voi lähteä yksin tai vaikka kaverin kanssa – joka tapauksessa on varmaa, että matkan aikana saa uusia ystäviä. Ja kun kaikki käytännön järjestelyt on valmiiksi mietitty, voi matkaan lähteä turhia stressaamatta.

Tiivistä reissu muutamalla sanalla.

 • Vaiherikas
 • Monipuolinen
 • Luonnonläheinen
 • Yllätyksellinen
 • Silmät avaava

 

Miltä Pekan kokemus kuulosti? Innostuitko itse seikkailuun? Jäikö jokin mietityttämään? Älä turhaan pähkäile kysymyksiesi kanssa yksin, vaan laita meille viestiä. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy Afrikan seikkailumatkoista

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.