Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Perun kokemuksia

Peru kokemuksia - KILROY

Hennin matkassa ikoniseen Peruun

Maailma on pullollaan upeita rakennelmia, luontokohteita ja historiallisia paikkoja. Ja nyt pääset tutustumaan niihin Hennin matkassa Perussa! Hyppää mukaan seuraamaan unelmanikkarimme matkaa ja inspiroidu toteuttamaan omasi.

Kuka? Henni Helsingistä
Mitä? Bucket-listalla autenttiset kokemukset Perussa: suurkaupungin hulina Limassa, viehättävä Cusco, Lares Trek -vaellusretki vaikuttavissa vuorimaisemissa sekä majesteettinen Machu Picchu 

Matka alkaa

Lähtö oli Helsingistä aikaisin aamulla ja lennot vain yhdellä pompulla Amsterdamin kautta suoraan Perun pääkaupunkiin Limaan! Saapuminen Limaan oli illalla ja siitä suunnattiinkin suoraan hotellillemme Mirafloresin kaupunginosaan ja ulos illalliselle. Tämä kaupunginosa Limassa on hyvämaineinen ja siellä liikkuminen myös illalla on todella turvallista. Alueella on paljon kahviloita ja ravintoloita.

Peru kokemuksia - KILROY

Seuraavana päivänä meillä olikin vuorossa Liman kaupunkikierros, minkä aikana vierailtiin mm. markkinoilla ja maisteltiin paikallisia herkkuja. Markkinoilta suunnattiin ihastelemaan Liman vanhaa keskustaa ja sen kuuluisaa Liman katedraalia, sekä vierailimme myös San Franciscon luostarissa. Ehdoton suositus siis historiasta kiinnostuneille! Iltapäivän vietimme kokkikoulussa valmistamalla itse kuuluisia paikallisia herkkuja kuten cevicheä, causaa sekä tietenkin pisco souria. Varaa Limaan ehdottomasti muutama päivä, tekemistä ja näkemistä riittää kyllä.

Cusco ja Sacred Valley

Karistimme suurkaupungin pölyt jaloistamme ja hyppäsimme aikaiselle aamulennolle kohti Andien vuoriston ympäröimää Cuscoa. Tapasimme oppaamme Jamesin heti lentokentällä, jonka johdolla matkaisimme koko loppureissun ja Lares Trekin ajan. Pienen kaupunkikierroksen jälkeen suuntasimme herkulliselle lounaalle Plaza de Armasin lähettyville. Ruokalistalta löytyi kuuluisaa alpacaa ja myös marsua! Lounaan jälkeen saimme omatoimisesti tutkia kaupunkia – muun muassa paikallisten markkinoiden kuhina on Peru-kokemuksia aidoimillaan.

Peru kokemuksia - KILROY

Seuraavana aamuna meillä olikin aikainen herätys ja vuorossa koko päivän kestävä Sacred Valley -retki, joka vei meidät mm. upeille Inkojen Pisac -raunioille sekä pikkukylään vuoristossa, jossa paikalliset naiset valmistavat alpakoiden ja laamojen villasta villapaitoja sekä muita vaatteita. Pääsimme näkemään mm. miten langat valmistetaan, miten ne puhdistetaan ja värjätään erilaisia luonnollisia menetelmiä käyttämällä.

Espanjan opiskelua ja alueen vapaaehtoistyöprojekti

Seuraavan päivän ohjelmassa oli tutustuminen erään yhteistyöhostellimme tarjoamiin espanjan opintoihin. Hostelli oli todella viihtyisä, ei siis ole turhaan suosituksiemme listalla! Hostelli on myös loistavalla paikalla Cuscon keskustassa ja lähellä lukuisia ravintoloita ja kahviloita.

Peru kokemuksia - KILROY

Hostelliin tutustumisen jälkeen lähdimme kurkkaamaan mitä vapaaehtoistyökumppanimme WaaW- after school -projektille kuuluu, joka sijaitsee noin 30-45 minuuttia Cuscon keskustan ulkopuolella. Projektissa on noin 25-30 eri ikäistä lasta, joiden kanssa pelaillaan mm. jalkapalloa tai muita pelejä ja leikkejä. Projektissa vaaditaan espanjankielen taitoa, joten monet reissaajat yhdistävätkin alkuun espanjan opiskelut ja sen jälkeen osallistuvat itse projektiin. Saman päivän aikana siirryimme vielä Ollantaytamboon viimeiseksi hotelliyöksi, jonka jälkeen viettäisimmekin kaksi seuraavaa yötä Andien vuoristossa. Can't wait!

Lares Trek

Aamupalan syötyämme lähdimme bussilla kohti Lares Trekin aloituspaikkaa. Ensimmäisen päivänä aikana vaelluskilometrejä kertyi reilu 10, mutta tahti oli hyvä eikä päivä kovinkaan rankka: päivää rytmittivät lounas ja useammat lyhyemmät tauot. Pitkän päivän jälkeen viileässä vuoristoilmassa nukutti kyllä varsin hyvin...

Peru kokemuksia - KILROY

Aamulla oli aikainen herätys, sillä vuorossa olisi huomattavasti pidempi matka kuin edellisenä päivänä, ja tietysti myös nousu 4800 metriin, trekin korkeimpaan kohtaan! Matkan varrella näimme lukuisia söpöjä paikallisia lapsia matkalla kouluun, eikä maisemissakaan ollut valittamista upeine vuorenhuippuineen ja vuorten välissä kimaltevine järvineen. Maasto oli enimmäkseen kivikkoista nousua kohti huippua. Useiden taukojen kanssa kaikki tuntui kuitenkin sujuvan mutkitta suurimmalla osalla ryhmästämme.

Huipulle päästyämme olimme kulkeneet reilusti yli puolet matkasta ja enää pitäisi mennä alaspäin loppumatka. Alaspäin menemisen koin itse melkein hankalammaksi, mutta siitäkin selvisimme ja pääsimme toiseen leiriimme. Päivän aikana kilometrejä kertyi runsaat 20. Ruoka maistui pitkän päivän jälkeen taas, aivan niin kuin unikin. Olimme jopa onnekkaita ja saimme kokea upean auringonlaskun viimeisenä iltana vuoristossa. Aamulla olikin aikainen herätys ja edessämme oli enää muutaman tunnin trekkaus. Alempana maasto oli jo vehreämpää ja ruohikkoista osan matkaa, ja maisemat edelleen uskomattomat. Trekin jälkeen suuntasimme kohti Ollantaytamboa, josta lähdimme junalla Aguas Calientesiin nauttimaan kuumista lähteistä.

Peru kokemuksia - KILROY

Machu Picchu – täältä tullaan!

Yön jälkeen Aguas Calientesissa heräsimme aamuyöstä jonottamaan paikkoja Machu Picchulle lähteviin busseihin eikä aikainen startti ollut ylilyönti – jonot todella kasvavat pitkiksi nopeasti. Mutta odotus oli ehdottomasti arvoisensa! Paikka oli juurikin niin upea ja sykähdyttävä kuin kuvissa, paitsi oikeastaan vieläkin paljon upeampi – siis "se" kokemus Perusta... Tutkimme raunioita Jamesin opastamana ja tämän jälkeen meillä oli myös omaa aikaa tutkia niitä lisää. Päädyimme tekemään Inca Bridgen, joka kokonaisuudessaan vei noin tunnin. Machu Picchua tarpeeksi tutkittuamme ja ihailtuamme palasimme Aguas Calientesiin, josta otimme junan kohti Ollantaytamboa ja sieltä suuntasimme bussilla kohti Cuscoa viettämään viimeistä iltaamme. Seuraavana aamuna olikin aika jättää Cusco taakse ja hypätä koneeseen kohti Limaa, josta jatkoimme matkaa kotia kohti.

Peru kokemuksia - KILROY

Hennin kommentti Perun reissusta: "Reissu oli ikimuistoinen ja päällimmäisenä jäivät mieleen upea luonto, ystävälliset ihmiset sekä ihanat alpakat!"

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.