{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Lakko reissaa Thaimaahan

thailand-jungle-northern-thailand

Katso video Lakon reissusta:

Kengänpohja koskettaa Thaimaan maaperää

Saavuin Bangkokiin pitkän mutta rauhallisen lennon jälkeen. Kuski odotti lentokentällä, hyppäsin taksin kyytiin ja suuntasin hotellille. Ensimmäinen päivä ilman erikoisempaa ohjelmaa osoittautui oikeaksi valinnaksi, sillä sain rauhassa tutustua kaupunkiin, pistää kamerat valmiiksi ja levätä. En maltanut odottaa jo seuraavana päivänä alkavia seikkailuita. Illalla oli pakko todeta, että nyt pää tyynyyn ja unta palloon!

Umphang - matka ylös pohjoiseen

Aamuherätys, suihku ja nopea valmistautuminen päivän ensimmäiseen erikoiskokeeseen eli lentomatkaan Maesotiin. Lyhyt lentomatka maan sisällä helpottaa ihmeellisesti reissua. Sisäiset lennot eivät maksa paljoa, ja se jos jokin kannattaa.

Kentältä on neljän tunnin ajomatka Umphangiin läpi mutkaisten teiden. Tällä reitillä kuskin mukaan on yli 1000 käännöstä 🚗 huh! Välissä pysähdyttiin lounaalla, mutta muuten mentiin täyttä kyytiä eteenpäin kohti päämäärää Umphangia. 

Perillä oltiin loppuiltapäivästä, joten muuta aktiviteettia ei kannattanut ohjelmaan mahduttaa. Illalla käytiin kävelemässä ja tutustumassa paikalliseen meininkiin.

Umphang – Rafting & Camping

Seuraavana päivänä aamupalan jälkeen oli luvassa erittäin hauskalta kuulostava koskimelonta Mae Klong joella - ja hauskaa se todellakin oli! Välillä kumiveneen kyydissä oli hurjaa kyytiä, mutta kyllä sitä pääsi huokaisemaankin rauhallisemmilla kosken osuuksilla.  Aikamme melottua ja viiletettyä kosken pyörteissä oli aika rantautua joen törmälle, josta lähdimme kävelemään noin 14 kilometrin matkan yöpymispaikalle. Saavuttuamme mestoille teltat olivatkin jo pystyssä ja keittiöstä leijui ilmaan ruoan tuoksu - oli päivällisen aika🍜 Loppupäivä olikin rentoa meininkiä - ja sehän sopi! 🙂

Tee Loi Su - suurin vesiputous Kaakkois-Aasiassa

Kun aamulla katsoin reissuohjelmaa sängyllä maatessani luki Tee Loi Su -vesiputous ohjelmassa. Pakkaa mukaan uima-asu ja pyyhe. Selvä! En malttanut odottaa, että lähtisimme vesiputoukselle. Voin kertoa, että lähes 450 metrin korkeuteen kohoava vesiputous oli melko jylhä näky, kun sitä katselee alaviistosta taivasta kohti. Aikamme kuvailtua ja pyörittyä vesiputouksen läheisyydessä oli aika lähteä takaisin kohti majapaikkaamme. Saavuttuamme takaisin leiriin lähdimmekin aika ripeästi kävelemään samaa reittiä takaisin kohti jokea ja venettä, joka veisi meidät Mae Sotiin. Noin puolessa välissä matkaa pysähdyimme lounaalle hetkeksi hengähtämään ja nauttimaan maisemista. 

Illalla saavuimme takaisin Mae Sotiin, jossa vietimme vapaan illan.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

On aika astua lentokoneeseen ja palata Bangkokiin. Se tarkoittaa, että reissumme on ohi ja palaamme takaisin himaan monia kokemuksia rikkaampana. Kiitos ja ensi kertaan!

"Kohteena Thaimaa"

Thaimaa lumoaa vieraansa upeilla maisemilla ja letkeällä fiiliksellä. Lähde siis ihmeessä ihastelemaan valkoisina hohtavia rantoja ja mahtavia sukellus- ja snorklauskohteita. Paratiisirantojen lisäksi kannattaa tutustua myös ainakin Pohjois-Thaimaan viidakon vaellusreitteihin. Aktiviteettivaihtoehtoja riittää vaikka kuinka – matka Thaimaahan piristää varmasti!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.