Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Tansanian matkakokemus

Tanzania Kilimanjaro Barafu Camp 4673M

Kilimanjaron valloitus & Sansibarilla loikoilua

Haaveiletko Kilimanjaron huiputuksesta, häkellyttävistä safareista ja sukelluksesta turkoosina hohtavissa vesissä kilpikonnien, delfiinien ja värikkäiden pikkukalojen seassa? Tansania on täydellinen valinta, kun vaadit lomaltasi ikimuistoisia kokemuksia. Monipuolinen Tansania on täynnä mahdollisuuksia niin aktiiviselle reissaajalle, luonnon ihmeitä arvostavalle kuin rennosta rantalomastakin haaveilevalle – todellinen seikkailija yhdistää kaiken tämän yhteen huikeaan reissuun!

Lue alta reissuasiantuntijamme Kaisan matkakuulumisia Tansaniasta ja aloita oman reissusi suunnittelu vaikka samantien.

Kuka? Kaisa Helsingistä
Mitä? Kipusi Kilimanjaron huipulle, ihaili villieläimiä safarilla ja sukelsi Sansibarin paratiisissa

Kysy Tansanian matkoista

Tanzania Kilimanjaro Kaisa With The Guides Attley And Chris
Meidän oppaat Attley ja Chris olivat ihan huippuja! Opetettiin heille mitä tarkoittaa suomalainen sisu ja sitä kyllä tällä reissulla tarvittiin.

Miksi lähdit juuri Tansaniaan?

Lähdin Tansaniaan, koska olen jo vuosia haaveillut Kilimanjaron vaelluksesta ja minua on aina kiinnostanut Afrikka ja sen upea luonto ja eläimet. Lisäksi olin kuullut Tansaniasta paljon hyvää ystäviltäni ja koin sen helpoksi kohteeksi matkustaa Suomesta.

Lähdin reissuun poikaystäväni kanssa, ja viivyimme matkan päällä vajaan kuukauden.

Kilimanjaron valloitus oli reissun ensisijainen "tarkoitus", mutta kuukauden matkaan mahtui paljon muutakin: upeita hetkiä safarilla ja täydellisestä paratiisista nauttimista Sansibarilla.

Kuinka kauan vaellus Kilimanjaron huipulle kesti?

Meidän Kilimanjaron vaellus kesti 7 päivää ja valitsimme Lemosho-reitin. Lemosho-reittiä on sanottu Kilimanjaron reiteistä kauneimmaksi, ja itse paikan päällä käyneenä allekirjoitan todellakin tämän arvion – vaikkakaan minulla ei ole vertailukohtaa muista reiteistä!

Lemosho on huikean komea maisemiltaan, mutta se ei ole välttämättä se helpoin reitti. Sanoisin, että tämän reitin valitsevien kannattaa kartuttaa jonkinlaista vaelluspohjaa alle. Reittivaihtoehtoja on myös muita ja tähänkin reittiin voi halutessaan tehdä muutoksia: vaella lyhyemmässä ajassa tai ota pakettiin lisäpäiviä. En kuitenkaan suosittelisi tekemään vaellusta liian lyhyessä ajassa, koska kehon pitää antaa tottua vuoristoilmaan. Ennemminkin lisäpäivien investointi vaellusmatkaan nostaa onnistumisprosenttiasi päästä huipulle asti.

Tanzania Kilimanjaro Summit Just Before Sunset 1280X720
Huipulla juuri ennen auringonnousua! Sormet oli niin kohmeessa, että kovin montaa kuvaa ei ehditty räpsiä. Mutta huipulla ollaan ja kaikkensa antaneina.

TOP 3 -hetket Kilimanjarolla?

 1. Eräänä yönä heräsin keskellä yötä ja kömmin ylös ja ulos teltasta. Taivas oli tumma ja tähdet loistivat kirkkaimpana kuin olen koskaan aiemmin elämässäni nähnyt. Taustalla kohosi Kilimanjaro ja silloin näin ensimmäistä kertaa vuoren kokonaisuudessaan. Silloin piti ihan nipistää itseäni, että onko tämä todella totta ja olenko oikeasti kiipeämässä tuon vuoren huipulle. Tajusin eläväni unelmaani todeksi.

 2. Huiputimme Kilimanjaron yöllä ja alku sujui olosuhteisiin nähden tosi kevyesti, mutta jossakin vaiheessa aloin tuntea ohuen vuoristoilman vaikutukset kehossani. Minua pyörrytti ja oli niin kylmä, että hampaat kalisivat. Silloin meinasi usko loppua, mutta poikaystäväni halasi ja tsemppasi ja antoi kotoa tuomaamme suklaata. Toinen oppaista otti reppuni ja toinen piti käsikynkästä ja sanoi, että kyllä sä pystyt tähän.

  Jossakin vaiheessa huomasin, etten enää näe mitään yläpuolella – olimme huipulla! Lyyhistyin polvilleni ja itkin onnesta. Mä tein sen ja pääsin Afrikan korkeimman vuoren huipulle! Huipulla tunsin jotakin niin suurta rakkautta ja kiitollisuutta, että en pysty sitä edes sanoin kuvailemaan. Yksi elämäni ehdottomasti upeimmista kokemuksista.

 3. Kun lähdimme huipulta alas, vastaamme tuli väsyneen ja todella uupuneen näköinen nainen oppaansa kanssa. Hän näytti siltä, että tarvitsee hieman tsemppausta. Olin juuri hetki sitten ollut samassa tilanteessa, joten pysähdyin kannustamaan häntä, että sä pystyt siihen ja enää ei ole pitkä matka.

  Kerroin omasta kokemuksestani vähän ennen huippua, ja että olo helpottaa heti, kun lähtee alaspäin. Nainen liikuttui sanoistani niin paljon, että halasi minua ja alkoi itkeä. Hän sanoi minulle, että näiden sanojen voimalla hän jaksaa eteenpäin ja kiitti minua suuresti. Tunsin todella vahvaa yhteenkuuluvuutta täysin tuntemattoman ihmisen kanssa enkä koskaan unohda tätä liikuttavaa hetkeä.
Tanzania Kilimanjaro Trekking Winner Feeling 1280X720
Fiilis, kun kapuat muutaman tunnin pystysuoraa seinämää ylös ja päästyäsi perille näkymä on tämä.

TOP 3 -haasteet vaelluksella?

 1. Kun näin ensimmäisen kerran ”vessat”, eli maahan kaivetut kuopat ja sen pienen reiän, johon piti tähdätä. Kaikki eivät olleet onnistuneet tässä haastavassa tehtävässä kovin hyvin ja se haju... Vessassa käynnin jälkeen olin vakuuttunut, että haju tarttui jopa ihooni. Noh, siihen tottui parin päivän jälkeen, ja loppupeleissä vessareissut eivät todellakaan ole se, mitä muistan Kilimanjaron vaellukselta!

 2. Yhtenä päivänä mulle tuli kesken vaelluksen yhtäkkiä tosi huono olo ja tuntui, että voisin oksentaa hetkenä minä hyvänsä. Tunsin silloin ensimmäisen kerran, mitä vaikutuksia vuoristoilma voi aiheuttaa. Paha olo tuli jotenkin niin salakavalasti, että se pääsi yllättämään ja siksi jopa pelästyttämään hetkellisesti.

 3. Jossakin vaiheessa huiputusyönä meinasi usko loppua ja päästin ilmoille pari kirosanaa. Silloin harmitti, koska ajattelin, etten ehkä sittenkään pääsisi huipulle. Onneksi pääsin ja kaikki meni todella hyvin, ja jälkikäteen ajateltuna nämä epätoivon hetket myös ikään kuin kuuluvat asiaan! Myös alastulo oli aika ajoin puuduttavaa, kun olimme jo kiivenneet koko yön ja sitten kävelimme vielä koko päivän alas kahden tunnin yöunilla. 
Tanzania Kilimanjaro Camp Site In The Morning
Aamut Kilimanjarolla näyttivät tältä. Yleensä aloitimme vaelluksen klo 6-7 välillä aamulla.

Kenelle suosittelisit Kilimanjaron vaellusta?

Suosittelen Kilimanjaron vaellusta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita luonnosta, itsensä haastamisesta, uusista kulttuureista, upeista maisemista ja retkeilystä. Ei todellakaan tarvitse olla huippu-urheilija, mutta hyvä peruskunto auttaa kyllä paljon, koska kävelyä kertyy useita tunteja päivässä.

Etenemistahti on kuitenkin rauhallinen ja varmasti jokainen peruskuntoinen pystyy sen suorittamaan. Asenne ratkaisee eniten ja täytyy vähän pystyä haastamaan itseään.

Ohueen ilmanalaan sopeutuminen on sitten asia erikseen, mutta koska siihen et itse pysty oikeastaan vaikuttamaan tai mitenkään treenaamaan sitä varten, ei asiasta kannata huolehtia etukäteen. Kaikki eivät pääse huipulle, mutta suurinosa kuitenkin. Sitä paitsi matkan varrella maisemat ovat niin upeita, että reissu kannattaa joka tapauksessa.

Tanzania Kilimanjaro On The Way To The Summit
Yhtäkkiä vastaan tuli tällaisia puita! Wau!

5 kohdan ohjeet Kilimanjarolle

 1. Käy pitkillä kävelylenkeillä ennen vaellukselle lähtöä, ja kävele vaelluskengillä paljon, jotta jalkasi tottuvat niihin.

 2. Pakkaa huolellisesti paljon lämmintä vaatetta ja harrasta kerrospukeutumista, esim. merinovillainen kerrasto toimii erinomaisesti näissä olosuhteissa.

 3. Lähde matkalle avoimin ja uteliain mielin.

 4. Ole valmis poistumaan omalta mukavuusalueelta.  Rohkeus palkitaan "maalissa" ja kokemus todella on ikimuistoinen.

 5. Valitse vaellus, joka on vähintään 7 päivää pitkä, jotta kehosi tottuu ohueen ilmanalaan ja valitse laadukas matka, jossa oppaat ovat kokeneita ja huolehtivat niin sinusta kuin Kilimanjaron kansallispuistostakin.
safari-tanzania-ngorongoro-crater-zebras-wildebeests-flamingos-cover
Safarilla tuntui olevan loputtomasti nähtävää ja ihmeteltävää!
diving-turtle-eating-coral-cover
Pinnanalainen maailma on todellakin tutustumisen arvoinen!

Mitä muuta reissuunne kuului?

Vaelluksen jälkeen suuntasimme Arushaan, jossa yövyimme telttojen sijaan hotellissa ja pääsimme suihkuun ensimmäistä kertaa viikkoon! Heti seuraavana aamuna lähdimme safarille Ngorongoron kraatterin luonnonsuojelualueelle.

Safari oli kaiken kaikkiaan aivan mieletön kokemus. Olin ehkä niin keskittynyt Kilimanjaron vaellukseen, että safari pääsi yllättämään aivan totaalisen upeana kokemuksena, kun en ollut asettanut sille mielessäni isoja odotuksia! Näimme satoja eläimiä mm. norsuja, seeproja, leijonia, apinoita, kirahveja, antilooppeja, sarvikuonoja, puhveleita, virtahepoja ja flamingoja.

Safarilta siirryimme Sansibarille lentäen, mutta siirtymisen voi toki kulkea myös maa- ja meriteitse. Sansibarilla olimme muutamassa eri kohteessa: Matamwessa, Kendwassa, Bwejuulla ja Stone Townissa.

Olen sukeltanut paljon jo muutaman vuoden ajan ja minulla on advance-tason sukelluskortti, joten Sansibarilla suuntasin heti pinnan alle! Tein yhteensä neljä sukellusta ja näin mm. merikilpikonnan, merikäärmeitä ja paljon sellaista korallia, jota en ole missään muualla nähnyt. Vesi oli kirkasta eli näkyvyys oli loistava.

Sansibarilla voi toki suorittaa sukelluskurssin ja suosittelen sitä lämpimästi niille, jotka eivät sitä vielä ole tehneet! Kerron mielelläni lisää laitesukelluksesta, eli ota yhteyttä, jos aihe kiinnostaa!

Koko reissu kolmella lauseella?

Reissu oli elämäni paras matka ja opetti minua paljon.

Matka muistutti minua siitä, että suomalaisina olemme todella etuoikeutettuja, kun voimme matkustaa ja toteuttaa unelmiamme.

Parhaat asiat tapahtuvat yleensä silloin, kun haastaa itseään, ja haluan ehdottomasti jatkossakin tehdä matkoja, jotka antavat muutakin kuin hetkellisen rusketuksen.

Tanzania Kilimanjaro Elephant
Suuntaa matkalle itäiseen Afrikkaan, ja katsasta itse, mitä kaikkea mahtavaa Tansanialla on tarjota!
Kilimanjaro ja Sansibar

Tutustu tarkemmin Tansanian reissuvaihtoetoihin tai aloita suunnittelu ottamalla yhteyttä ja kysymällä mielessäsi pyörivät kysymykset asiantuntijoilta.

Kerro, kuinka kauan haluat reissata ja mitä haluat matkallasi kokea, niin saat paluupostissa ehdotuksia matkakokonaisuudeksesi. Oletko lähdössä yksin vain kaverin kanssa? Haaveiletko sinäkin Kilimanjaron valloituksesta, vai onko Sansibarin paratiisirannat enemmän se sinun juttusi? Onko unelmissasi safari tai sukelluskurssin suorittaminen? Vai mielitkö yhdistää kaiken tämän yhteen reissuun?

Mitä tarkemmin osaat kertoa matkapäivistäsi ja toiveistasi, sitä tarkempia hinta-arvioita ja vinkkejä pystymme antamaan. 

Kysy Tansanian matkoista

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Seuraavaksi Tansaniaan?

Jos Tansania houkuttelee, ota ihmeessä yhteyttä. Kerro, mitä haluat reissullasi tehdä ja kokea, niin suunnitellaan yhdessä. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.