Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Kesätyökokemus USA:sta

Kesätyökokemuksia - KILROY

Iidan kokemus - Kesätöissä USA:ssa

Minkälaista on olla kesätöissä USA:ssa leiriohjaajana? Lue Iidan kesätyökokemus, ja jos homma kuulostaa sinun jutultasi, laita kesätyöhaku aluilleen myös omalta osaltasi. 

Jos haluat mielekkään kesätyön, jonka aikana opit uusia taitoja ja parannat kielitaitoasi, saattaa leiriohjaajan pesti olla vastaus toiveisiisi. Hae leiriohjaajaksi periamerikkalaisille kesäleireille ja hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus tutustua muihin nuoriin ympäri maailman. Leiriohjaajana saat ensin koulutuksen työtehtäviisi ja kohta oletkin jo viettämässä ikimuistoista kesää amerikkalaislasten kanssa. Leirejä ja työtehtäviä on monenlaisia, joten jokaisen omille erityistaidoille on käyttöä.

Tässä Iidan kesätyökokemus.

Kuka? Iida, 19v
Mitä? Lähti leirohjaajaksi USA:han kesällä 2017
Häh? Päätyi kehitysvammaisten leirille Connecticutiin

Miksi leiriohjaajaksi USA:han?

Olin viettänyt jo muutamia pidempiä aikoja ulkomailla ja toiminut leiriohjaajana Suomessa, joten kun näin ilmoituksen hakea kesätöihin Yhdysvaltoihin, ilmoittauduin heti. Aloitin hakemuksen tekemisen joululomalla enkä vielä siinä vaiheessa osannut ajatella, mikä leiri minua kiinostaisi tai mitkä ylipäätänsä olisivat edes vaihtoehtoni. Olin kuitenkin innoissani jo pelkästä ajatuksesta, joten hakemuksen tekeminen oli sujuvaa ja todellakin vaivan arvoista, vaikka kirjoittamista olikin aika paljon. 

Mihin päädyit?

Leiri Connecticutissa kiinnostui hakemuksestani ja sovimme Skype-haastattelusta helmikuun tienoilla. Jännitin haastattellua, mutta jännitys osoittautui täysin turhaksi: haastattelija oli todella mukava ja juttutuokiomme sujui luontevasti rupatellen.

Haastattelun päätteeksi minule tarjottiin heti leiriohjaajan paikkaa, mikä tarkoitti, että minut sijoitettaisiin omaan ryhmään ja pääsisin mukaan jakamaan leirin ilot ja haasteet koko leirin ajan. Otin siltä istumalta paikan iloisena vastaan. Ja siitä kyseisestä haastattelijasta tuli muuten tärkeä tuki kesän aikana – minulla oli siis luottohenkilö, jonka puoleen pystyin aina kääntymään. 

Minulla ei ollut aiempaa kokemusta kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Tiesin, että saan perehdytyksen paikan päällä ja tietoa jo etukäteen, mutta käytäntö on tietenkin aina eri asia. Ilmeisesti haastattelija kuitenkin vakuuttui asenteestani. Lähdin siis todellakin tietämättä, mitä tulisi vastaan, mutta olen lähdöstäni todella onnellinen.  

"En yhtään tiennyt, mihin olin itseni laittanut – ja silti lähteminen oli yksi parhaista päätöksistäni ikinä!"

Muut ohjaajat ja työtehtävät leirillä?

Itse leirillä yhdessä ryhmässä oli neljästä kahdeksaan leiriläistä ja neljästä kuuteen ohjaajaa. Osa ohjaajista oli vastuussa aktiviteeteista päivän aikana ja osa hoiti muita päivittäisiä asioita. Jokainen sai myös vuorollaan vapaavuoron. Leirillä oli koko ajan ammattilaisia, jotka kantoivat päävastuun. Vaikka siis vapaaehtoisilta ohjaajilta odotettiin oma-aloitteisuutta ja vastuunkantoa, niin koskaan en ollut tilanteissa yksin ilman taustatukea.

Elimme leiriläisten mukana päivän jokaisessa hetkessä, autoimme arkipäiväisissä asioissa syömisestä peseytymiseen. Hoitotyö tuntui todella luonnolliselta yllättävänkin nopeasti, ja huomasin nopeasti, kuinka nautin työnteosta, jolla ilmiselvästi oli välitön vaikutus leiriläisten kesäkokemukseen. 

Leirillä oli osallistujia n. kymmenvuotiaista vanhuksiin asti. Itse olin ryhmässä, jossa osallistujat olivat 13–30-vuotiaita. Noin puolet leirin 130 työntekijästä oli muualta kuin USA:sta.

Niin leiriläisistä kuin toisista työntekijöistäkin muodostui tärkeitä ystäviä kesän aikana. Aito ilo näkyi meissä kaikissa – niin kuin myös väsymys ja uupumuskin. Viikkoihin mahtui haasteita, ja kärsivällisyyttä koeteltiin monet kerrat, mutta se oppimisen määrä oli aivan huikea. Ei tuollaista oppia saa mistään muualta. 

Kesätyökokemus USA:sta - KILROY

Kauan kesätyökeikka kaiken kaikkiaan kesti?

Olin Yhdysvalloissa yhteensä 12 viikkoa, mukaan lukien 8 viikkoa töitä leirillä. Sain leiriohjaajan töistä viikon lomaa ja leirin päätyttyä vietin toisen viikon reissulomaa. Loppuaika meni koulutuksessa. 

Kesätöitä varten hankittava viisumi sallii kuukauden matkustamisen leiripestin päätyttyä, mutta itse reissasin vain viikon, koska koulun alku Suomessa odotti. Mutta tuo viikko oli sekin aivan ihana: lähdin kahden irlantilaisen ja yhden britin kanssa New Yorkiin ja Bostoniin.

Jos, ja kun, lähden ensi vuonna uudestaan, niin ehdottomasti varaan enemmän aikaa leirin jälkeiselle matkustamiselle.

Mitä reissusta jäi käteen?

Opin arvostamaan arkipäiväisiä asioita. Kehitysvammaisten kanssa työskentely oli rankkaa, mutta todella palkitsevaa. Se aito ilo pienistä asioista tarttui meihin kaikkiin, ja toivottavasti pystyn pitämään siitä kiinni vielä pitkään omassa arjessani. Koko kesä oli yhtä tunteinen vuoristorataa työn vaativuuden takia, mutta leiriyhteisö itsessään oli kuin yksi iso perhe, josta löytyi aina tukea ja tsemppiä. 

Voin aidosti sanoa, että kesästä jäi käteen monta uutta, todellista ystävää. Ja silläkin uhalla, että tämä kaikki kuulostaa kovin kliseiseltä, niin pakko todeta, että vasta kotiin tultuani osaan arvostaa kokemustani sen ansaitsemalla tavalla. Ne ryhmätyötaidot, avun pyytämisen ja tarjoamisen taito ja uusiin tilanteisiin sopeutumisen taito ovat varmasti jotakin, mistä on minulle hyötyä tulevaisuudessakin. Niin ikään joustavuus oli yksi kesän tärkeimmistä opeista. Kun eletään mökissä n. 20 ihmisen kanssa ja kaikki käyttävät yhteisiä kylpyhuoneita, on pakko olla joustava.

Opin myös arvostamaan omaa aikaani ja ymmärsin jälleen, miten suomalaien persoonani onkaan. Ymmärsin kuitenkin samalla, miten se suomalainenkin persoona joustaa ja muuttuu tilanteen mukaan. 

Suosittelen ehdottomasti tätä mahdollisuutta kaikille, joilla vain on mahdollisuus lähteä. Ihan sama, minne menee, kokemus on varmasti huikea: asiat järjestyvät aina, saat perspektiiviä omaan elämääsi ja opit valtavasti itsestäsi!

Iida lähti kesätöihin samaiselle leirille myös kesällä 2018! 

Lue lisää leiriohjaajan työstä ja ominaisuuksista, jota leiriohjaajilta odotetaan.

Kiinnostuitko kesätöistä Yhdysvalloissa? Laita meille viestiä tai tule käymään, niin saat vastaukset kysymyksiisi ja tukea hakuprosessiin - maksutta!

Ota yhteyttä

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kesätöihin USA:han?

Jos Iidan kertomus vakuutti sinut jatkotoimenpiteisiin, ota ihmeessä yhteyttä ja aloita hakuprosessi – tai laita vielä mietityttävät kysymyksesi meille päin, niin saat vastauksia helpottamaan päätöksentekoasi.

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.