Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Junalla ympäri Japania

Junalla Japanissa - KILROY

Kuukauden reili kirsikankukka-aikaan

Kuka: Harry ja Eevi Suomesta

Mitä: Kuukauden reili Japanissa maaliskuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin. Ensimmäiset 2 viikkoa vaihdoimme kohdetta 1-3 päivän välein, loput 2 viikkoa vietimme Kiotossa ja Tokiossa kussakin viikon. Suorat lennot Helsinki-Tokio-Helsinki.

Meidän reittimme: Tokio – Nagano – Kanazawa – Shirakawa-go – Osaka – Himeji – Hiroshima – Fukuoka – Kumamoto – Matsuyama – Naruto – Koya-san – Kioto – Tokio

Ahmimme tietoisesti liian monta kohdetta listallemme. Olimme kokeilleet samaa taktiikkaa aiemmin jo kahdella Euroopan reilillä ja yhdellä USA:n road tripilla ja totesimme, että konsepti sopii meille. Ensimmäiset kaksi viikkoa kiersimme keski- ja etelä-Japania pysähtyen jokaisessa kohteessa 1-3 yön ajan. Kaksi viimeistä viikkoa vietimme leväten ja kirsikankukkia ihastellen ensin Kiotossa ja sitten Tokiossa, josta lensimme haikein mielin ja Japaniin hullaantunein sydämin takaisin Suomeen.

Huolellinen suunnittelu – avain täydelliseen Japanin reissuun!
Maa on yllättävän iso, joten vaikka olisit reissussa kuukaudenkin, kannattaa ottaa huomioon, että kaikilla saarilla vieraileminen voi olla hankalaa ja aiheuttaa kiirettä matka-aikatauluihin. Tokiosta on huomattavasti helpompi lentää Hokkaidolle, sillä Sapporoon köröttelee Tokiosta 7-8 tuntia junalla, mikä on jo yksi kokonainen matkapäivä pelkästään junassa istumiseen. Isoissa kaupungeissa riittää nähtävää ja tehtävää useammaksi päiväksi: Tokio, Kioto ja Osaka ympäristöineen ovat kaikki paikkoja, joissa saa helposti viikon ja useammankin kulumaan. Kioto ja Osaka ovat luotijunalla 15 minuutin matkan päässä toisistaan, joten jos tuntuu, että jommassakummassa tekeminen loppuu kesken, juna alle ja viereiseen kaupunkiin!

Meidän kokemus on, että Japanissa kannattaa ehdottomasti liikkua junalla. Maassa on yksi maailman parhaista, ellei paras, junaverkostoista ja lähes joka paikkaan pääsee junalla. Autollakin on mukava kulkea erityisesti syrjäisemmillä seuduilla, mutta huomioi, että Japanissa on vasemmanpuoleinen liikenne (kansainvälinen ajokortti oltava) ja lisäksi isoilla teillä tietullit ovat melkoisia. Siksi päädyimme valitsemaan kulkupeliksemme junan koko matkan ajaksi.

Ilman Japan Rail Passia tai paikallisempaa JR:n (Japan Rail) junapassia ei kannata lähteä liikenteeseen, sillä yksittäiset junaliput eritoten luotijunassa voivat olla melko suolaisen hintaisia.

Japan Rail Passia löytyy muutamalla eri vaihtoehdolla, mutta toisin kuin esimerkiksi Interrail-junapassissa, tässä lipussa ei ole tiettyä määrää matkustuspäiviä, vaan lippu ostetaan tietyksi ajaksi, esimerkiksi 14 päiväksi, ja lippu on voimassa jokaisena päivän sitten tuon 14 valitun päivän ajan. Reissun suunnitteluun kannattaa siis todellakin käyttää aikaa, jotta et haaskaa yhtäkään päivää junapassisi voimassaolosta!

Meidän reissumme oli sen verran pitkä rutistus, että jouduimme ostamaan kummallekin 2 erillistä junapassia, jotta pääsimme kulkemaan haluamallamme tavalla (eli mahdollisimman vapaasti päivästä riippumatta) ympäri maata.

Japan Rail Passissa on se hyvä puoli, että se kelpaa useimmissa JR:n paikallislinjoissa yhtä lailla, joten samalla lipulla ajelet Kiotosta Kagoshimaan ja Tokion paikallisjunissa. Tällä tavoin ei harmita, vaikka ei jokaisena voimassaolopäivänä istuisikaan junassa matkalla jonnekin kauemmas, kun samalla lipulla pääsee kulkemaan monilla lähilinjoillakin. Junalla matkustaminen on Japanissa todellakin tehty helpoksi!

Junalla Japanissa - KILROY

Missä käydä junalla?

 • Kanazawa = Rakastuimme ensisilmäyksellä! Kanazawa on mahtava pikkukaupunki, kuin Japani pienoiskoossa. Löytyy maltillisempi kalatori kuin Tokion Tsukiji, mutta silti varsin vaikuttava sekä silmänruokaa että vatsantäytettä tarjoava Omicho-markkina-alue. Upea linna, 2 geisha-korttelialuetta eri puolilla kaupunkia, hyviä museoita ja lehtikultajäätelöä!

 • Osaka = ruoan ja yöelämän ystävien kaupunki! Namban neonvalo- ja ravintolakeitaalta ei tarvitse ilta-aikaan poistua kuin yöpuulle. Vyöryimme useana iltana takaisin majataloomme vatsat täynnä herkullisia vohveleita, syötävän suloisia takoyakeja, maanmainiota okonomiyakia ja itkettävän hyvää sushia. Osakasta löytyy myös Universal Studios, ja kaupungista on loistavat päiväretkimahdollisuudet esim. Naraan, jonne teimmekin reissun, joka oli yksi koko matkan kohokohdista!

 • Hiroshima ja Miyajima = Hiroshima on kaikin puolin mykistävä kaupunki. Rauhanpuistossa hiljennyimme ja järkytyimme atomipommin uhrien muistomerkillä. Muistoalue ja museo ovat erittäin kauniita, mutta Hiroshimasta löytyy paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Kaupungilla on esimerkiksi loistava baseball-joukkue Hiroshima Carp, ja joka puolella on tarjolla maittavaa paikallista sapuskaa; maista ainakin Hiroshiman versiota perinteisestä okonomiyaki-pannukakusta! Päiväretki Miyajiman saarelle kelluvaa torii-porttia ihastelemaan on Hiroshiman visiitillä must.

 • Himeji = söpö pieni kaupunki, jossa on upeasti säilynyt ja kuvan kaunis valkea linna. Myös linnan puutarha on häikäisevä. Päivämme Himejissä kruunasi illallinen pikkuruisessa izakaya-pubissa, jossa ruoka oli taivaallista ja salarymanien tupakansavu sakeaa.

 • Matsuyama = suloinen pikkukaupunki kuvankauniilla ja maaseutumaisella Shikokun saarella. Shikoku on Japanin mummola, jossa on aitoa maalaistunnelmaa! Paikallisjunan puksuttaessa riisipeltojen halki tunsimme todella irtautuneemme suurkaupunkien ihmiskihinästä. Matsuyamassa on hulppea linna samurai-museoineen ja lisäksi kaupungista löytyy yksi Japanin kuuluisimmista onseneista eli kuumien lähteiden kylpylöistä, Dogo Onsen.

 • Koya-san = buddhalaisluostarien keskus Koya-vuoren huipulla 900 metriä merenpinnan yläpuolella. Koya-sanin vuoren juurelle puksuttavaan paikallisjunaan tarvitaan oma lippu, joka ei onneksi maksa 10 EUR enempää. Paikallisjuna Koya-sanille lähtee Osakasta ja matka kestää hieman alle 2 tuntia ja tarjoaa mahtavia maisemia japanilaisista vuoristomaalaiskylistä. Juna tuo matkaajan pääteasemalle, josta on vielä otettava kaapelikärry vuoren huipulle. Huipulla bussi kuljettaa matkaajan parin kilometrin matkan Koya-sanin keskustaan, josta löytyvät kaikki majapaikat ja päänähtävyydet. Koya-sanilla kannattaa ehdottomasti yöpyä buddhalaisluostarissa, shukubossa. Osallistu luostarisi aamuhartauteen ja vaella Koya-sanin ympäristössä lukuisilla vaellusreiteillä. Maalis-huhtikuussa Koya-sanilla tuli vielä lunta ja kyllä kelpasi pulahtaa kuumaan kylpyyn shukubomme yhteiskylppärissä 7 kilometrin vaelluksen jälkeen. Anorakissa värjöttely ei paljon räntäsateessa naurata…! Varaudu siis siihen, että kilometrin korkeudessa sää voi olla keväälläkin vielä varsin viileä.

 • Kioto = Japanin entinen pääkaupunki ja kulttuurinen ja historiallinen keskus, jossa nähtävä ei loppuisi kesken, vaikka kaupungissa oleilisi vuoden päivät! Kioto varasti sydämemme heti ja olisimme olleet valmiita jäämään kaupunkiin ikihyviksi. Kiotossa on kätevintä liikkua bussilla, pyörällä tai jalan, mutta lähialueelle tai kaupungin laitamille on helppo tehdä junalla päiväretkiä. Esimerkiksi Biwa-järven ympäristössä on paljon mielenkiintoisia pienempiä kaupunkeja ja kyliä, joissa viettää hiljaisempi päivä.

 • Tokio = Oma ihmeellinen maailmansa, todellinen suurkaupunki! JR:n pyöreä Yamanote-metrolinja kiertää koko kaupungin ympäri ja sen kyytiin voi hypätä sen kummemmin lipunostosta murehtimatta Japan Rail Passilla. Ueno, Shibuya, Shinjuku ja Akihabara ovat ainakin tämän linjan varrella ja väärällään nähtävää. Viikonloppua vietät Yoyogin puistossa tai Asakusan temppelialueella. Tokiosta matkustat junalla kätevästi vaikkapa päiväretkelle esimerkiksi Yokohamaan, Nikkoon tai Hakoneen, joka on kuuluisa kuumista lähteistään ja kätevästi lähellä majesteettista Fuji-vuorta. Päiväretki Fujille oli melkoinen rutistus, mutta ehdottomasti kokemuksen arvoinen reissu, vaikka Fuji-vuori verhoutuikin meidän päivänämme paksun pilviverhon taakse.

 

Reissukuume junamatkalle Japaniin iski? Lue lisää Japan Rail Passista täältä!

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.