{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kesäkuu

sailing-greece-aerial-coast-cover

Minne matkustaa kesäkuussa?

 

Kesäkuussa aurinko porottaa ja taivas on sininen... vai onko sittenkään? Suomen sää voi kesäkuussa olla maagisen upea - mutta myös totaalisen katastrofaalinen. Juuri siksi reissun varaaminen kesäkuulle saattaakin olla täydellinen vaihtoehto. 

Kesäkuussa pohjoiselle pallonpuoliskolle on viimein saapunut kesä, mikä tarkoittaa, että matka lähimpään lomakohteeseen ei ole pitkä. Älä kuitenkaan tyydy kaikkein perinteisimpiin vaihtoehtoihin, kun mietit minne matkustaa kesäkuussa. Suositut lomakeskukset ovat ihan jees, mutta onhan se nyt selvää, että maailmalla on paljon houkuttelevampiakin kohteita, kuin turistimassojen kansoittamat hiekkarannat ja ylihypetetyt nähtävyydet.

Selaa alta reissuehdotuksiamme kesäkuun matkaa varten ja jos et vielä vakuutu näistä vaihtoehdoista, ole meihin suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle omien toiveidesi näköinen matka. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Psst...
Huomaathan, että jos harkitset pidempää matkaa kesäkuulle, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen lähtöä. Näin saat eniten irti budjetistasi.
Matkakalenteri Kesäkuu
Purjehdus Kroatiassa
Purjehdus Kroatiassa on perinteisestä poikkeava rantaloma ja loistava tapa tutustua tähän kauniiseen maahan aivan uudesta perspektiivistä. Reissaa pitkin upeita rannikkomaisemia ja turkoosina kimmeltävää merta.
Lue lisää Kroatian saarihyppelystä

Kesäkuu on Euroopan juhlaa

Lämpö ja aurinko ovat viimein saapuneet Eurooppaan - halleluja! Sen sijaan, että varaisit ensimmäisen vastaantulevan all inclusive -lomapaketin Välimeren suosituimpaan kohteeseen, tee ensin hiukan taustatyötä. Euroopassa on tarjolla loputtomasti kiehtovia reissukohteita ja aktiviteetteja, joista ottaa ilo irti nimenomaan kesäkuussa.

Miksi et lähtisi matkaamaan junalla Euroopan halki tai seikkailemaan kiehtovalle Balkanin niemimaalle road tripin muodossa? Tai miten olisi koskenlasku Sloveniassa yhdistettynä saarihyppelyyn Kroatian upeissa maisemissa? 

Kysy Euroopan reissuista

Eeppinen kiertomatka Alaskassa
Jättimäiset vuorijonot, kristallinkirkkaat järvet ja jäänsiniset jäätiköt odottelevat sinua Alaskassa. Tällä kiertomatkalla matkaat muiden seikkailijoiden kanssa läpi erämaiden, joissa ei montaa turistia näy.
Tutustu Alaskan luontomatkaan

Koskematon Alaska

Poikkea massasta ja lähde jonnekin, minne ei moni eksy kesäkuussa - Alaskaan! Yhdysvaltojen suurin ja yksi eristyneimmistä osavaltioista on todellinen luontoreissaajan paratiisi: melonta, maastopyöräily, vaeltaminen sekä hirvien ja merileijonien bongaaminen ovat vain muutamia esimerkkejä tämän maailmankolkan tarjonnasta. Suomen kesään tottuneelle Alaskan ilmasto ei tule shokkina: kesäkuussa lämpötilat vaihtelevat 20°C molemmin puolin. 

Jos haluat reissata Alaskassa pidemmän aikaa, suosittelemme autonvuokrausta. Näin päätät itse, mitä reittejä haluat seurata, kuinka usein haluat pysähtyä ja mitä kaikkea haluat kokea. Lyhyemmälle reissulle suosittelemme puolestaan junalla matkustamista tai ryhmämatkan sekaan lyöttäytymistä.

Kysy Alaskan matkoista

Vapaaehtoistyö Balilla
Jos haluat pelkän loikoilun sijaan antaa reissullesi muutakin merkitystä, kannattaa ottaa vapaaehtoistyöt harkintaan. Balilla voit työskennellä lasten parissa tai ottaa osaa uhanalaisten merikilpikonnien suojelutyöhön.
Lue lisää vapaaehtoistöistä Balilla

Reppureissaus Indonesiassa

Kesäkuu voisi olla se kuukausi, jonka aikana vihdoin suoritat sukelluskurssin tai opettelet surffaamaan. Miltä kuulostaisi Indonesia näiden aktiviteettien kohteena? 

Indonesian kuiva kausi ajoittuu huhti-lokakuulle, joten matkustaessasi tänne kesäkuussa, voit olla melkoisen varma, että tulet välttymään rankkasateilta. Eli toisin sanoen sinua odottelevat auringonpaiste, turkoosi merivesi ja 28°C lämpötilat - kuulostaa melko ihanteelliselta, eikö? 

Indonesian reissu voi olla melkein minkä näköinen tahansa, sillä tarjolla on esimerkiksi surffausta, sukellusta, patikointia vehreissä sademetsissä, vapaaehtoistöitä, joogaa... Joko mennään?

Kysy Indonesian reissuista

Haluatko matkustaa kesäkuussa, muttet ole varma minne mennä?

Älä jää yksin pähkäilemään eri vaihtoehtoja, sillä me olemme täällä juuri sinua varten. Varaa itsellesi aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä matka kesäkuulle. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Haluatko matkustaa jonain muuna kuukautena?

 

← Takaisin matkakalenteriin

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.