Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Huhtikuu

Minne matkustaa huhtikuussa - Japani - KILROY

Minne matkustaa huhtikuussa?

Huhtikuussa kevät alkaa jo pikkuhiljaa hiipiä Suomeen, mutta kauniista ilmoista ei silti ole takuita. Luvassa saattaa olla esimerkiksi äkillisiä räntäkuuroja ja kylmiä tuulenpuuskia, joten miksi et suosiolla karkaisi suotuisimmille maille? Meidän suosituksiamme huhtikuun matkaa varten ovat esimerkiksi USA ja Japani. USA tarjoaa reissaajalle isoja kaupunkeja, erämaata ja maagisia rantoja; Japanissa ihmettelet kirsikankukkien loistoa, vaikutut upeasta arkkitehtuurista ja maistelet sushia.

Selaa alta reissuehdotuksiamme huhtikuun matkoille ja jos et vielä vakuutu näistä vaihtoehdoista, ole meihin suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle omien toiveidesi näköinen matka. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Japani kahdessa viikossa
Miltä kuulostaisi kahden viikon kiertomatka Japanissa? Tällä reissulla koet Tokion vilkkaan elämänmenon, hiljennyt pienessä Takayaman kaupungissa Japanin alppien upeissa maisemissa, hämmästelet maan rikasta kulttuuria ja historiaa Kiotossa ja Hiroshimassa sekä maistelet kalatorin antimia Kanazawassa. Täydellinen reissukokonaisuus!
Lue lisää Japanin reissusta

Kirsikkapuiden loistoa Japanissa

Huhtikuussa Japanin kirsikkapuut, sakura, ovat puhjenneet tai juuri puhkeamassa kukkaan. Puut kukkivat ilmaston mukaan, mikä tarkoittaa, että kukinta alkaa Japanin eteläosissa ja siirtyy vähitellen kohti pohjoista. Maaliskuun loppupuoli ja huhtikuun alku on yleensä kukinnan aikaa Tokiossa, Kyotossa ja Osakassa, eli reissun ajoittaminen tälle ajankohdalle takaa loistavan mahdollisuuden sakuran väriloiston kokemiseen.

Junapassilla liikut kätevästi Japanissa ja tutustut paikkoihin, joihin et muuten koskaan päätyisi. Japanin junaverkosto on kattava, huippumoderni ja täsmällinen - lisäksi junalla matkustaminen on ympäristöystävällisempää kuin esimerkiksi lentäminen tai autoilu. 

Kysy Japanin matkoista

Klassinen route 66
Lähde eeppiselle road tripille klassista route 66 -reittiä pitkin! Tämä huikea matkareitti vie sinut tutustumaan esimerkiksi Chicagoon, Oklahomaan, Grand Canoynille sekä lopulta Los Angelesiin.
Lue lisää reittiehdotuksesta

Road trip USA:ssa

Klassinen USA:n road trip on koettava vähintään kerran elämässä. Rullaa autonikkunat alas, fiilistele lempimusiikkiasi ja nauti ajamisen tuomasta vapauden tunteesta - mieluiten tietysti yhdessä samanhenkisen reissukaverin kanssa! 

Reittivaihtoehtoja USA:n road tripille on lukuisia. Kaikki riippuukin siitä, minkälaista säätä ja millaisia maisemia haluat reissullasi kokea. Houkutteleeko Floridan lämpö, itärannikon kaupungit ja kulttuuri, sisämaan upeat kansallispuistot vai kenties Kalifornian hiekkarannat? Tai ehkä haluat matkata koko tämän jättiläismaan halki samalla reissulla? Selaa reittiehdotuksiamme ja ota yhteyttä, kun kaipaat apuja oman reissusi suunnittelussa.

Kysy USA:n reissuista

Road trip Floridassa
Jos Florida houkuttelee reissukohteena ja haluaisit tutustua osavaltion parhaisiin kohteisiin saman matkan aikana, ota Floridan road trip harkintaan. Autolla pääset kätevästi reissaamaan omaa tahtiasi ja voit pysähtyä tutustumaan esimerkiksi Miamiin, Evergladesin kansallispuistoon, Tampaan ja Orlandoon.
Lue lisää Floridan road tripistä

Auringonpalvontaa Floridassa

Haluatko matkustaa USA:an, mutta kaipaat reissultasi melko letkeää elämänmenoa? Siinä tapauksessa Florida on loistava kohde huhtikuun matkalle. Luvassa on aurinkoa ja jopa 28°C lämpötiloja, eli toisin sanoen kyseessä on auringonpalvojan unelmakohde! 

Heitä uikkarit päälle ja suunnista joko Floridan valkoisena hohtaville hiekkarannoille tai johonkin monista vesipuistoista; tutustu osavaltion mielenkiintoisiin kaupunkeihin, kuten Miamiin, Tampaan ja Orlandoon - ja muista myös käydä tsekkaamassa USA:n eteläisin paikka, Key West

Kysy Floridan reissuista

Haluatko matkustaa huhtikuussa, muttet ole varma minne mennä?

Älä jää yksin pähkäilemään eri vaihtoehtoja, sillä me olemme täällä juuri sinua varten. Varaa itsellesi aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissukokonaisuus. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Haluatko matkustaa jonain muuna kuukautena?

← Takaisin matkakalenteriin

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.