{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Working Holiday -starttipaketti Australiassa


sydney-opera-house-at-night-cover
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

1 vuosi

Reissun aloitus

Sydney

Maiden määrä

1

Reissutyyli

Working Holiday

Alk. hinta*

2 110 EUR

Kysy & saat vastauksia
Miksi et viettäisi välivuottasi työskennellen ja reissaten ympäri Australiaa? Reppureissauksen ja työnteon yhdistäminen tarjoaa ainutkertaisen kokemuksen, jonka aikana pääset syvälle australialaiseen kulttuuriin. Working Holiday -vuottasi helpottamaan laitoimme kasaan paketin, jonka avulla saat pehmeän startin reissullesi ja uusia ystäviä jo heti ensimetreillä! Oletko valmis? Let's do this!

Sydney on loistava paikka aloittaa Working Holiday -vuosi Australiassa! Tämän paketin hintaan sisältyy 7 päivän kiertomatka yhdessä muiden reppureissaajien kanssa, jonka aikana tiedossa on mm. risteily Sydneyn satamassa, surffitunti ja paljon, paljon muuta. Näiden päivien aikana saat myös infoa kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää asuaksesi, työskennelläksesi ja matkustaaksesi Australiassa. 

Kerro meille, jos haluat mieluummin aloittaa vuotesi Melbournessa Sydneyn sijaan, niin autamme sinut alkuun!

Hintaan sisältyy
 • Lennot Sydneyyn
 • Working Holiday -viisumi vuodeksi
 • 7 päivän intropaketti Sydneyssä (tai Melbournessa, kysy meiltä vaihtoehtoja!)
  • 6 hostelliyötä Sydneyssä
  • Osa aterioista
  • Paikalliskuljetukset
  • Australialainen SIM-kortti & pankkitili
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta saat halutessasi myös tämän hoidettua kauttamme)
 • Rokotukset
 • Ateriat (lukuunottamatta intropakettiin sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Working Holiday Australiassa

Helsinki - Sydney

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Sydney Saapuminen ja tervetuloa!

Pitkän lentomatkan päätteeksi sinua ollaan lentokentällä vastassa ja saat kuljetuksen suoraan hostellillesi. Asettaudu aloillesi, rentoudu ja tutustu uusiin matkatovereihisi yhteisen illallisen merkeissä! Olemme järjestäneet sinulle pankkitilin, TIN-tunnisteen ja SIM-kortin hankinnan heti Australiaan saavuttuasi, joten sen sijaan, että aloittaisit aussiseikkailusi jonottamalla pankkiin, voit keskittyä täysillä seuraavaan viikkoon!

Sydney Tervetulo-orientaatio ja kaupunkikierros

Rise and shine! Seuraavana aamuna saat kaiken oleellisen infon liittyen Australiassa asumiseen ja työskentelyyn. Orientaation jälkeen luvassa on kaupunkikierros, jonka aikana opit lisää Sydneyn historiasta ja kulttuurista, ja näet mm. Sydneyn kuuluisan Harbor Bridgen ja oopperatalon.

Sydney Työnhakua ja satamaristeily

Aamu alkaa opastuksella työnhakuun. Sen jälkeen suuntaat risteilylle, joka vie sinut ympäri Sydneyn satama-aluetta, tarjoten parhaat näkymät ikonisille nähtävyyksille. Risteilyyn sisältyy myös tyypillinen Aussie BBQ laivan kannella!

Blue mountains Vedä vaelluskengät jalkaan

Jätä kaupunki hetkeksi taaksesi ja suuntaa Sydneyn lähettyvillä sijaitseville Blue Mountains -vuorille ihmettelemään majesteettisia maisemia. Luvassa patikointia ohi vesiputousten ja upeiden maisemien!

Sydney Bondi Beach

Seuraavana reissupäivänä kävelet rantaviivaa pitkin Coogeestä kuuluisalle Bondi Beachille. Käy uimassa, rentoudu ja muista pitää aurinkorasva lähettyvillä!

Sydney Opettele surffaamaan

Herää auringon noustessa ja valmistaudu päivään surffauksen maailmassa! Opettele surffauksen saloja upeissa puitteissa osaavien ohjaajien johdolla ja vietä iltapäivä rentoutuen ja bongaillen villejä kenguruita. Illaksi palaat jo takaisin Sydneyhin.

Sydney Jatka Working Holiday -vuottasi haluamallasi tavalla

Sitten oletkin valmis aloittamaan reissaamisen ja työskentelyn ympäri Australiaa. Yleensä työnhakuun menee muutama viikko, joten tämä tarjoaa hyvää aikaa matkustamiselle. Harkitse esimerkiksi bussipassin ostamista, jonka avulla voit reissata pitkin itärannikkoa kohti Cairnsia. Tai ehkä haluat parantaa surffitaitojasi osallistumalla surffikurssille?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.