{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Tutkimusmatka Patagoniaan


Chile Patagonia Torres Del Paine Laguna Torres Couple
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

4-5 viikkoa

Maiden määrä

2

Matkustustyyli

Reppureissaus ja patikointi

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Tämä eeppinen matkareitti vie sinut tutkimusmatkalle Etelä-Amerikan must see -kohteeseen: Patagoniaan!

Aloita seikkailu kauniissa Buenos Airesissa ennen kuin suuntaat El Calafateen ja Perito Morenon jäätikölle. Sieltä matka vie sinut Puerto Natalesiin, jossa teet Torres del Paine -vaelluksen. Seuraavaksi vuorossa on Punta Arenas, jossa voit kokea sekä tulivuoria että eeppistä luontoa. Reissu huipentuu Chilen pääkaupunkiin Santiagoon.

Tämä matkaehdotus tarjoaa sinulle Patagonian ja Etelä-Amerikan parhaat puolet: vilkkaita kaupunkeja, villiä luontoa, paikallista kulttuuria ja luonnon ihmeitä. 

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Buenos Airesiin
 • Saapumispaketti Buenos Airesissa
 • Lennot Buenos Airesista El Calafateen
 • Saapumispaketti El Calafatessa
 • 6 päivän vaellusmatka Torres del Painen kansallispuistossa
 • 1 yön majoitus Punta Arenasissa
 • 4 päivän seikkailu Puerto Varasissa ja Chilessa
 • 2 hostelliyötä Santiagossa
 • Lennot kotiin Santiagosta
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa tämän varaamisessa!)
 • Ateriat (lukuunottamatta seikkailumatkoihin sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit

Matkareitti Tutkimusmatka Patagoniaan

Helsinki - Buenos Aires – El Calafate – Puerto Natales – Punta Arenas – Puerto Montt – Santiago – Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Buenos Aires

Nauti vapaa-ajasta ja tutustu suurkaupunkiin! Olemme järjestäneet majoituksesi Buenos Airesissa niin, että voit keskittyä nähtävyyksillä kiertämiseen. Kävele ohi La Bocan värikkäiden talojen, ihaile San Telmon historiallisia rakennuksia tai rentoudu Palermon rennossa ilmapiirissä. Buenos Aires ei jätä ketään kylmäksi!

El Calafate Perito Moreno -jäätikkö

Hyppää seuraavaksi lennolle El Calafateen, jossa hintaan sisältyy 3 päivän saapumispaketti. Tämä tarkoittaa, että lentokenttäkujetus ja majoitus sisältyvät tällä sivulla ilmoitettuun hintaan. Hyödynnä nämä reissupäivät vieraillen Perito Morenon jäätiköllä Los Glaciaresin kansallispuistossa.

Muista myös rentoutua Lago Argentinassa yhden päivän ajan!

Puerto Natales Torres del Paine -vaellus

Seuraavien 6 päivän ajan vaellat Torres del Painen läpi. Aktiivimatkailijat tuntevat tämän vaelluksen yhtenä maailman kauneimmista vaelluksista. Näiden päivien aikana kävelet henkeäsalpaavissa maisemissa, ihmettelet jäätiköitä, turkooseja laguuneja ja kuuluisia "kolmea tornia". Vaellus voi olla haastava, mutta todellakin urakoinnin arvoinen!

Paras tapa juhlia vaelluksen päätöstä on vierailla Mesita Grandessa, jossa tarjolla on kaupungin parasta pizzaa. Ravintolassa on vain yksi iso pöytä – eli kyseessä on myös loistava tapa tavata uusia ihmisiä!

Punta Arenas Vapaa-aikaa

Sinulla on päivän verran vapaa-aikaa tutustua tähän viehättävään satamakaupunkiin. Vuokraa kajakki tai hyppää veneeseen Magalhãesinsalmea pitkin ja bongaa suloisia pingviineitä!

Tätä rannikkokaupunkia kutsutaan usein portiksi Antarktikselle, joten jos haluat lisätä matkaasi ylimääräisen seikkailun, suosittelemme 11 päivän matkaa Eteläisille Shetlandinsaarille ja Etelämantereen niemimaalle.

Puerto Montt Vaelluksia ja veneilyä

Tämä on seuraavien 4 päivän tukikohta. Pääset tutustumaan Osornon ja Calbucon tulivuoriin, purjehtimaan Chacao-kanavaa pitkin ja vierailemaan viehättävällä Chiloen saarella ja sen markkinoilla.

Santiago Sykkivä pääkaupunki

Tämän eeppisen matkan viimeinen osa päättyy Santiagoon, Chilen pääkaupunkiin. Täällä sinulla on aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin omatoimisesti. Yksi asia, joka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä, on kiivetä Cerro San Christobaliin! Takaamme, että tämä on paras paikka katsella auringonlaskua Santiagossa!

Jos et ole valmis lähtemään Chilestä, voit lisätä reisuun muutaman päivän ja tutustua maan pohjoisosiin.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.