{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opiskele joogaopettajaksi Costa Ricassa


SPY Costa Rica Yoga Class
Lue kaikki kerralla

Kesto

21 päivää

Missä?

Mal Pais, Nicoyan niemimaa

Reissun teema

Joogaopettajaksi opiskelu

Suositeltu taskuraha

Noin 500 EUR

Kysy & saat vastauksia
Matkusta Costa Ricaan syventämään omia joogataitojasi ja opiskelemaan sertifioiduksi joogaopettajaksi. Majoitut kolmen viikon ajan meren tuntumassa ja voit yhdistää joogakoulutuksesi surffaukseen!

Costa Rica tunnetaan kauniista rannoistaan, tulivuoristaan ​​ja luonnon monimuotoisuudestaan. Täällä pääset kokemaan Costa Rican "pura vida" -elämäntavan, sillä kurssilla keskitytään mm. mielen ja kehon puhdistamiseen joogan kautta. 

Leirin aikana asut Mal Paisissa aivan Tyynenmeren tuntumassa, joten surffitunnit on sisällytetty aikatauluusi. Jooga on kuitenkin edelleen se tärkein ainesosa kolmen viikon matkallasi. 

Yoga Teacher Training (YTT) on 21 päivän ohjelma, joka jakautuu neljään eri jaksoon. Kukin jakso on kestoltaan neljä päivää ja jokaisen jakson välissä on yksi vapaapäivä. Aloitat jokaisen aamun rauhallisella aamumeditaatiolla vehreiden palmujen ja trooppisten kukkien ympäröimänä. Tämän jälkeen vuorossa on ravitseva aamiainen, ennen kuin suuntaat päivän oppitunneille. Opit joogan teoriaa ja parantavia käytäntöjä interaktiivisten workshoppien, luentojen ja ryhmäkeskustelujen kautta. Lisäksi opit anatomiaa, meditaatioa, ayurvedaa ja paljon, paljon muuta. Opintojen aikana perehdytte tottakai myös useisiin joogaperinteisiin, kuten hathaan, yiniin ja restoratiiviseen joogaan. Iltaisin kokoonnutte mm. meditoimaan yhdessä.

Vapaapäivinä sinulla on aikaa tutustua paremmin Costa Ricaan: käytä aikaa esimerkiksi surffitunteihin tai rentoutumiseen rannalla. Nähtävää ja koettavaa riittää!

Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että edistyneille joogaajille. Tärkeintä ei ole joogataitosi, vaan halusi uppoutua kurssille ja uskallus kehittyä henkisesti.

Hintaan sisältyy
 • Lennot San Joséen ja takaisin
 • 20 päivän majoitus jaetussa kolmen hengen huoneessa (upgrade on mahdollista)
 • 3 kasvisateriaa päivittäin
 • 200 tuntia joogaopettajaksi opiskelua (Yoga Teacher Training) kokeneiden, osaavien ja omistautuneiden ohjaajien kanssa
 • Kurssin suorittamisen ja arvioinnin jälkeen saat todistuksen, jonka avulla voit rekisteröityä Yoga Allianceen joogaopettajaksi (RYT-200)
 • Käsittelykulu
Hintaan ei sisälly
 • Kuljetus lentokentältä joogaleirille
 • Pakollinen kurssimateriaali
 • Matkavakuutus
 • Muut aktiviteetit matkan aikana
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Joogaopinnot Costa Ricassa

Helsinki - San José - Malpais - San José - Helsinki

Lennä San Joséen ja löydä tiesi Mal Paisiin Nicoyan niemimaalla, jossa joogaleiri järjestetään. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa ennen kurssin alkamista, voit käyttää tilaisuuden hyväksi ja reissata ympäri Costa Ricaa.

Joogan opiskelu Mistä on kyse?

Yoga Teacher Training on sekoitus perinteistä joogaopetusta ja spirituaalisuutta, joka on suunniteltu joogasta, hengellisyydestä ja meditaatiosta kiinnostuneille. Kolmen viikon kurssin aikana vahvistat omia taitojasi ja opit opettamaan muita. Pääset tutustumaan joogan historiaan ja filosofiaan, anatomiaan, ayurvedaan ja joogaruokavalioon, parantavaan taiteeseen ja paljon muuta.

Joogan opiskelu Mitä opit?

Oleskelusi aikana opit paljon erilaisia tekniikoita ja käytäntöjä, mm. meditaatiota, pranayamaa ja asanaharjoituksia. Lisäksi opit perinteistä hathajoogaa sekä restoratiivista-, yin- ja äitiysjoogaa.

Muita koulutukseen sisältyviä aihealueita ovat mm. 4 Elements Philosophy & Earth Medicine, joogan anatomia ja fysiologia, joogasutra, ayurveda ja joogaruokavalion käyttö.

Joogan opiskelu Kokeneet ohjaajat

Koko YTT-kurssin ajan sinua kouluttavat ja ohjaavat kokeneet opettajat, jotka tukevat sinua omalla matkallasi – olitpa sitten keskittynyt omien taitojesi syventämiseen tai rekisteröidyksi joogaopettajaksi kouluttautumiseen.

Mal Pais & ympäristö Päivittäinen arki

Kaikki osallistujat yöpyvät paikan päällä kauniissa bungaloweissa Nicoyan niemimaan eteläosassa. Tämä sijainti antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden muodostaa tiiviin yhteisön kurssitovereiden kanssa. Kolme kasvis- ja luomuateriaa tarjoillaan joka päivä koko oleskelusi ajan.

Vapaa-aika Muista myös seikkailla

Costa Rica ja Nicoyan niemimaa tarjoavat upeat puitteet monenlaisille seikkailuille. Käy tutustumassa surffikaupunki Santa Teresaan tai rentoon hippikylään Montezumaan.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.