Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions



Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
kiertomatka costa ricassa vie sinut upean luonnon äärelle
1 Month In Costa Rica

Matkareitti Kiertomatka Costa Ricassa

Matkareitti: Helsinki ✈️ San José - Santa Teresa - Rincón de la Vieja - San José - Tortuguero - Puerto Viejo de Talamanca - San José ✈️ Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Tämä matkakokonaisuus on myös helppo yhdistää osaksi pidempää reppureissua tai vaikka maailmanympärimatkaa. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

costa-rica-san-jose-colonia-central-architecture-cover

San José Matkan aloitus

Seikkailusi alkaa lentämällä Costa Rican pääkaupunkiin San Joséen. Hintaan sisältyy kuljetus lentokentältä hostellillesi, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja toimii tukikohtanasi ensimmäisille päiville.

Tutustu San Joséen kaikessa rauhassa omaa tahtiasi - vieraile esimerkiksi kansallisteatterilla sekä keskustorilla (Mercado Central) ja kokeile paikallisia ruokaherkkuja!

jakera-kuba-spanish-course

Santa Teresa 2 viikkoa espanjaa + vapaaehtoistöitä

Ota suunnaksi Tyynenmeren rannalla sijaitseva Santa Teresa, joka toimii kotinasi seuraavat kaksi viikkoa espanjan opiskelun ja vapaaehtoistöiden aikana. Espanjan opettelu on hyödyksi niin Costa Ricassa kuin muualla Väli- ja Etelä-Amerikassa reissatessa ja vapaaehtoistyöt puolestaan hyödyttävät paikallista yhteisöä. Vapaaehtoisprojektien työ on vaihtelevaa ja riippuu sekä säästä että sesongista, mutta yleisesti ottaen työ keskittyy esim. kierrätykseen ja rantojen suojeluun.

Jos vapaaehtoistöiden tekeminen kilpikonnien hyväksi kiinnostaa, pidennä Santa Teresan vierailuasi 3-4 viikkoon, niin pääset osallistumaan myös merikilpikonnien suojeluhankkeeseen. Voit myös osallistua surffi- tai joogatunneille Santa Teresassa.

monteverde-costa-rica-waterfall

Rincón de la Vieja Suuntaa pohjoiseen

Kahden intensiivisen viikon jälkeen on aika ottaa hiukan rennommin ja tutustua lähemmin Costa Rican upeaan luontoon. Meidän ehdotuksemme on, että otat Santa Teresasta suunnan pohjoiseen, kohti vehreän vuoristoista Rincón de la Viejan aluetta. Suosittelemme myös pysähtymään matkalle osuvissa rantakaupungeissa, joissa voit testata surffitaitojasi sekä harjoittaa espanjan kieltä puhumalla paikallisten kanssa.

Saavutettuasi Liberian, hommaa itsellesi taksikyyti Rincón de la Viejaan.

*Huomaathan, että nämä ovat aktiviteettiehdotuksia, eivätkä ne sisälly paketin hintaan.

costa-rica-man-with-cap-in-djungle

San José Takaisin pääkaupunkiin

On aika suunnata takaisin San Joséen! Matka pääkaupunkiin on melko pitkä, joten miksi et pysähtyisi matkan varrella muutaman kerran? Lähde testaamaan koskenlaskua Tenorio-joelle tai kokeile vaikka ratsastamista La Fortunassa! Ja hyppää sitten paikallisen bussin kyytiin, joka vie sinut upeiden maisemien halki San Joséen.

*Huomaathan, että nämä ovat aktiviteettiehdotuksia, eivätkä ne sisälly paketin hintaan.

monkeys-on-a-tree-branch-costa-rica

Tortugueron kansallispuisto 4 päivän luontoseikkailu

Matkusta banaaniviljelmien halki Karibianmeren rannalle, jossa hyppäät veneen kyytiin ja seilaat syrjäiseen Tortugueron kansallispuistoon. Vietä pari päivää tutustuen tämän koskemattoman luontoparatiisin rantoihin ja viidakoihin, ja bongaa kilpikonnia, lintuja ja liskoja. Vapaa-ajan voit käyttää rentoutumalla riippukeinussa tai vaikka uima-altaan reunalla.

Costa Rica Puerto Viejo De Talamanca

Puerto Viejo Reissaa itsenäisesti

Seuraavaksi on aika matkustaa etelään Puerto Viejo de Talamancan upeille rannoille. Sen sijaan, että matkustaisit bussilla koko matkan, voit kokeilla myös muita vaihtoehtoja: hyppää lautalle Tortuguerosta Limóniin. Limónissa sinun kannattaa kävellä Sodaan (pieneen paikalliseen ruokapaikkaan) maistamaan gallo pintoa ja nappaamaan evästä bussimatkallesi Puerto Viejoon. Hintaan sisältyy 3 yön hostellimajoitus Puerto Viejossa, mutta on tietenkin täysin sinun päätettävissäsi kauanko haluat viipyä paikan päällä.

Seuraavaksi on aika palata San Joséen ja aloittaa kotimatka TAI vaihtoehtoisesti voit jatkaa seikkailujasi muualla Costa Ricassa tai Väli-Amerikassa. Kerro vain meille toiveistasi, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissu.

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

4-6 viikkoa

Maiden määrä

1

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Alk. hinta*
2 880 EUR
Valmis lähtemään eeppiselle reissulle kauniiseen Costa Ricaan? No tottakai olet! Vietä kuukausi kokien tämän maan parhaat palat: opettele espanjaa, tee vapaaehtoistöitä, kokeile surffausta ja hämmästele rehevää luontoa ja eksoottista eläimistöä.

Costa Rica on täydellinen yhdistelmä upeaa luontoa ja erilaisia aktiviteetteja. Aloita seikkailu viettämällä 2 viikkoa espanjaa opiskellen (mikä tulee takuulla hyödyksi muualla Costa Ricassa reissatessa) sekä tehden vapaaehtoistöitä, joiden tavoitteena on paikallisen yhteisön ja luonnon tukeminen. Lisäksi tällä sivulla esitettyyn matkaohjelmaan sisältyy 4 päivän vierailu Tortugueron kansallispuiston viidakoihin, jossa voit bongata villieläimiä niiden luonnollisessä elinympäristössä.

Costa Rican kiertomatkan aikana pääset tutustumaan toisiin reppureissaajiin espanjan oppituntien ja vapaaehtoistöiden kautta, mutta sinulla on lisäksi aikaa matkustaa itsenäisesti ympäri maata. Tämä tarkoittaa, että voit myös testata erilaisia aktiviteetteja oman makusi mukaan - miten olisi surffaus, jooga tai köysiradalla riippuminen? Tai ehkä olet valmis patikoimaan ylös tulivuoren rinteitä?

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Mahdollisesti tarvitsemasi rokotukset
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
 • Paikalliset kuljetukset (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä kuljetuksia)
 • Lisäaktiviteetit

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Valmiina Costa Rican kiertomatkalle?

Jos haaveilet Costa Rican sademetsistä ja rantaparatiiseista, on tämä seikkailu sinulle omiaan. Varaa reissuehdotus sellaisenaan tai muokkaa matkaohjelmaa haluamallasi tavalla. 

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
sumatra-indonesia-pagang-island-cover

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

sumatra-indonesia-pagang-island-cover

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti Kiertomatka Costa Ricassa

1 Month In Costa Rica

Matkareitti: Helsinki ✈️ San José - Santa Teresa - Rincón de la Vieja - San José - Tortuguero - Puerto Viejo de Talamanca - San José ✈️ Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Tämä matkakokonaisuus on myös helppo yhdistää osaksi pidempää reppureissua tai vaikka maailmanympärimatkaa. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

San José Matkan aloitus

costa-rica-san-jose-colonia-central-architecture-cover

Seikkailusi alkaa lentämällä Costa Rican pääkaupunkiin San Joséen. Hintaan sisältyy kuljetus lentokentältä hostellillesi, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja toimii tukikohtanasi ensimmäisille päiville.

Tutustu San Joséen kaikessa rauhassa omaa tahtiasi - vieraile esimerkiksi kansallisteatterilla sekä keskustorilla (Mercado Central) ja kokeile paikallisia ruokaherkkuja!

Santa Teresa 2 viikkoa espanjaa + vapaaehtoistöitä

jakera-kuba-spanish-course

Ota suunnaksi Tyynenmeren rannalla sijaitseva Santa Teresa, joka toimii kotinasi seuraavat kaksi viikkoa espanjan opiskelun ja vapaaehtoistöiden aikana. Espanjan opettelu on hyödyksi niin Costa Ricassa kuin muualla Väli- ja Etelä-Amerikassa reissatessa ja vapaaehtoistyöt puolestaan hyödyttävät paikallista yhteisöä. Vapaaehtoisprojektien työ on vaihtelevaa ja riippuu sekä säästä että sesongista, mutta yleisesti ottaen työ keskittyy esim. kierrätykseen ja rantojen suojeluun.

Jos vapaaehtoistöiden tekeminen kilpikonnien hyväksi kiinnostaa, pidennä Santa Teresan vierailuasi 3-4 viikkoon, niin pääset osallistumaan myös merikilpikonnien suojeluhankkeeseen. Voit myös osallistua surffi- tai joogatunneille Santa Teresassa.

Rincón de la Vieja Suuntaa pohjoiseen

monteverde-costa-rica-waterfall

Kahden intensiivisen viikon jälkeen on aika ottaa hiukan rennommin ja tutustua lähemmin Costa Rican upeaan luontoon. Meidän ehdotuksemme on, että otat Santa Teresasta suunnan pohjoiseen, kohti vehreän vuoristoista Rincón de la Viejan aluetta. Suosittelemme myös pysähtymään matkalle osuvissa rantakaupungeissa, joissa voit testata surffitaitojasi sekä harjoittaa espanjan kieltä puhumalla paikallisten kanssa.

Saavutettuasi Liberian, hommaa itsellesi taksikyyti Rincón de la Viejaan.

*Huomaathan, että nämä ovat aktiviteettiehdotuksia, eivätkä ne sisälly paketin hintaan.

San José Takaisin pääkaupunkiin

costa-rica-man-with-cap-in-djungle

On aika suunnata takaisin San Joséen! Matka pääkaupunkiin on melko pitkä, joten miksi et pysähtyisi matkan varrella muutaman kerran? Lähde testaamaan koskenlaskua Tenorio-joelle tai kokeile vaikka ratsastamista La Fortunassa! Ja hyppää sitten paikallisen bussin kyytiin, joka vie sinut upeiden maisemien halki San Joséen.

*Huomaathan, että nämä ovat aktiviteettiehdotuksia, eivätkä ne sisälly paketin hintaan.

Tortugueron kansallispuisto 4 päivän luontoseikkailu

monkeys-on-a-tree-branch-costa-rica

Matkusta banaaniviljelmien halki Karibianmeren rannalle, jossa hyppäät veneen kyytiin ja seilaat syrjäiseen Tortugueron kansallispuistoon. Vietä pari päivää tutustuen tämän koskemattoman luontoparatiisin rantoihin ja viidakoihin, ja bongaa kilpikonnia, lintuja ja liskoja. Vapaa-ajan voit käyttää rentoutumalla riippukeinussa tai vaikka uima-altaan reunalla.

Puerto Viejo Reissaa itsenäisesti

Costa Rica Puerto Viejo De Talamanca

Seuraavaksi on aika matkustaa etelään Puerto Viejo de Talamancan upeille rannoille. Sen sijaan, että matkustaisit bussilla koko matkan, voit kokeilla myös muita vaihtoehtoja: hyppää lautalle Tortuguerosta Limóniin. Limónissa sinun kannattaa kävellä Sodaan (pieneen paikalliseen ruokapaikkaan) maistamaan gallo pintoa ja nappaamaan evästä bussimatkallesi Puerto Viejoon. Hintaan sisältyy 3 yön hostellimajoitus Puerto Viejossa, mutta on tietenkin täysin sinun päätettävissäsi kauanko haluat viipyä paikan päällä.

Seuraavaksi on aika palata San Joséen ja aloittaa kotimatka TAI vaihtoehtoisesti voit jatkaa seikkailujasi muualla Costa Ricassa tai Väli-Amerikassa. Kerro vain meille toiveistasi, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissu.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.