{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
nauti kuuban auringonlaskuista
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

10-14 päivää

Maiden määrä

1

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Haaveiletko värikkäistä drinkeistä, kuubalaisista sikareista ja rennosta tunnelmasta? Ota siinä tapauksessa harkintaan Kuuban kiertomatka!

Kuuba tunnetaan hiekkarannoistaan – eikä syyttä – mutta sillä on tarjota paljon enemmän kuin vain rantalomailua. Ei sillä, rannalla loikoilu mojito kourassa on erittäin suositeltava aktiviteetti Kuubassa, mutta älä unohda myöskään salsan pyörteitä, Kuuban vaiherikasta historiaa ja Che Guevaran kulttiasemaa. Kuuba on todellinen kulttuurihelmi, jota ei kannata jättää välistä ja tällä kiertomatkalla näet maan parhaat palat! 

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Havanaan
 • 8 päivän kiertomatka
 • 2 yötä Havanassa kiertomatkan päätteeksi
 • Lennot kotiin Havanasta
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa tämän varaamisessa!)
 • Mahdollisesti tarvittavat rokotukset
 • Ateriat (lukuunottamatta seikkailumatkoihin sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Kuuban kiertomatka

Helsinki - Havanna – Vinales – Playa Larga – Cienfuegos - Trinidad – Santa Clara – Havanna - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Havanna

Tämä Kuuban kiertomatka starttaa Havannasta, joka hurmaa reissaajan vanhanajan tunnelmallaan.

Kiertele värikkäässä kaupungissa, salsaa kadulla ja maistele paikallista maailmankuulua rommia. Havannan vilskeestä matka jatkuu heti seuraavana päivänä muun reissuporukan kanssa kohti viehättävää Viñalesin laaksoa.

Viñales

Viñales esittelee reissukansalle hulppeiden kalkkikivimuodostelmien koristamien maisemien lisäksi myös mielenkiintoisia sokeri- ja tupakkaplantaaseja. Tämä Pinar del Rio -alue on yksi Kuuban kauneimpia, joten varmista, että kameran akussa riittää virtaa.

Suosittelemme, että kolmantena reissupäivänä liityt mukaan päiväretkelle Cayo Levisan upealle hiekkarannalle. Näissä maisemissa kelpaa loikoilla hiekalla ja pulahtaa uimaan taikka snorklaamaan.

Playa Larga

Matka jatkuu sikojenlahdelle ja Playa Largalle. Erityisesti tällä etapilla kannattaa pitää silmät auki myös itse matkan varrella, sillä reitti kulkee sen verran komeiden maisemien halki. Perillä reissaajia odottaa upeaakin upeampi ranta ja loistavat snorklausmahdollisuudet.

Cienfuegos ja Trinidad

Matka jatkuu kohti Trinidadia, mutta matkan varrella pysähdyt vielä vierailulle viehättävässä Cienfuegosin rantakaupungissa. Vietä aikaa kävellen kapeita katuja ja ihastellen nähtävyyksiä. Sitten suunta Trinidadiin! Trinidad on täynnä elämää, vaikka sen mukulakivikadut kertovatkin ennemminkin idyllisen pikkukaupungin tarinaa. Vietä rento päivä kaupunkikierroksella ja kahviloissa, ja pistä isompi vaihde päälle illalla salsatanssin pikakurssilla. Ja jos mieli tekee vielä rannalla, niin Playa Anconin kirkkaat snorklausvedet eivät nekään ole kaukana.

Santa Clara ja Havanna

Trinidadista matka jatkuu historiallisesti merkittävän Santa Claran kautta, jossa voit vierailla Che Guevaran muistomerkillä ja oppia alueen mielenkiintoisesta historiasta. Kiertomatka päättyy takaisin Havannaan, jonne olemme järjestäneet vielä 2 yön majoituksen. Voit siis rauhassa tutustua kaupungin tarjontaan ja halutessasi viettää useammankin yön paikan päällä. Sitten on aika aloittaa kotimatka tai vaihtoehtoisesti jatkaa seikkailuja muualla. Kerro vain meille omista toiveistasi, niin räätälöidään sinulle sopiva seikkailu!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.