{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kiertomatka Costa Ricassa


kiertomatka costa ricassa vie sinut upean luonnon äärelle
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3-4 viikkoa

Maiden määrä

1

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Alk. hinta*

2 645 EUR

Kysy & saat vastauksia
Valmis lähtemään eeppiselle reissulle kauniiseen Costa Ricaan? No tottakai olet! Vietä kuukausi kokien tämän maan parhaat palat: opettele espanjaa, tee vapaaehtoistöitä, kokeile surffausta ja hämmästele rehevää luontoa ja eksoottista eläimistöä.

Costa Rica on täydellinen yhdistelmä upeaa luontoa ja erilaisia aktiviteetteja. Aloita seikkailu viettämällä 2 viikkoa espanjaa opiskellen (mikä tulee takuulla hyödyksi muualla Costa Ricassa reissatessa) sekä tehden vapaaehtoistöitä, joiden tavoitteena on paikallisen yhteisön ja luonnon tukeminen. 

Costa Rican kiertomatkan aikana pääset tutustumaan toisiin reppureissaajiin espanjan oppituntien ja vapaaehtoistöiden kautta, mutta sinulla on lisäksi aikaa matkustaa itsenäisesti ympäri maata. Tämä tarkoittaa, että voit myös testata erilaisia aktiviteetteja oman makusi mukaan - miten olisi surffaus, jooga tai köysiradalla riippuminen? Tai ehkä olet valmis patikoimaan ylös tulivuoren rinteitä?

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot San Joséen
 • Saapumispaketti San Joséssa
 • 2 viikkoa vapaaehtoistöitä ja espanjan opiskelua
 • Majoitus Puerto Viejossa
 • Lennot kotiin San Josésta
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Mahdollisesti tarvitsemasi rokotukset
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Kiertomatka Costa Ricassa

Helsinki - San José - Santa Teresa - Rincón de la Vieja - San José - Puerto Viejo de Talamanca - San José - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

San José Matkan aloitus

Seikkailusi alkaa lentämällä Costa Rican pääkaupunkiin San Joséen. Hintaan sisältyy kuljetus lentokentältä hostellillesi, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja toimii tukikohtanasi reissun ensimmäisille päiville.

Tutustu San Joséen kaikessa rauhassa omaa tahtiasi - vieraile esimerkiksi kansallisteatterilla sekä keskustorilla (Mercado Central) ja kokeile paikallisia ruokaherkkuja!

Santa Teresa 2 viikkoa espanjaa + vapaaehtoistöitä

Ota suunnaksi Tyynenmeren rannalla sijaitseva Santa Teresa, joka toimii kotinasi seuraavat kaksi viikkoa espanjan opiskelun ja vapaaehtoistöiden aikana. Espanjan opettelu on hyödyksi niin Costa Ricassa kuin muualla Väli- ja Etelä-Amerikassa reissatessa ja vapaaehtoistyöt puolestaan hyödyttävät paikallista yhteisöä. Vapaaehtoisprojektien työ on vaihtelevaa ja riippuu sekä säästä että sesongista, mutta yleisesti ottaen työ keskittyy esim. kierrätykseen ja rantojen suojeluun.

Jos vapaaehtoistöiden tekeminen kilpikonnien hyväksi kiinnostaa, pidennä Santa Teresan vierailuasi 3-4 viikkoon, niin pääset osallistumaan myös merikilpikonnien suojeluhankkeeseen. Voit myös osallistua surffi- tai joogatunneille Santa Teresassa.

Rincón de la Vieja Suuntaa pohjoiseen

Kahden intensiivisen viikon jälkeen on aika ottaa hiukan rennommin ja tutustua lähemmin Costa Rican upeaan luontoon. Meidän ehdotuksemme on, että otat Santa Teresasta suunnan pohjoiseen, kohti vehreän vuoristoista Rincón de la Viejan aluetta. Suosittelemme myös pysähtymään matkalle osuvissa rantakaupungeissa, joissa voit testata surffitaitojasi sekä harjoittaa espanjan kieltä puhumalla paikallisten kanssa.

Saavutettuasi Liberian, hommaa itsellesi taksikyyti Rincón de la Viejaan.

*Huomaathan, että nämä ovat aktiviteettiehdotuksia, eivätkä ne sisälly paketin hintaan.

San José Takaisin pääkaupunkiin

On aika suunnata takaisin San Joséen! Matka pääkaupunkiin on melko pitkä, joten miksi et pysähtyisi matkan varrella muutaman kerran? Lähde testaamaan koskenlaskua Tenorio-joelle tai kokeile vaikka ratsastamista La Fortunassa! Ja hyppää sitten paikallisen bussin kyytiin, joka vie sinut upeiden maisemien halki San Joséen.

*Huomaathan, että nämä ovat aktiviteettiehdotuksia, eivätkä ne sisälly paketin hintaan.

Puerto Viejo Reissaa itsenäisesti

Seuraavaksi on aika matkustaa etelään Puerto Viejo de Talamancan upeille rannoille. Sen sijaan, että matkustaisit bussilla koko matkan, voit kokeilla myös muita vaihtoehtoja: hyppää lautalle Tortuguerosta Limóniin. Limónissa sinun kannattaa kävellä Sodaan (pieneen paikalliseen ruokapaikkaan) maistamaan gallo pintoa ja nappaamaan evästä bussimatkallesi Puerto Viejoon. Hintaan sisältyy 3 yön hostellimajoitus Puerto Viejossa, mutta on tietenkin täysin sinun päätettävissäsi kauanko haluat viipyä paikan päällä.

Seuraavaksi on aika palata San Joséen ja aloittaa kotimatka TAI vaihtoehtoisesti voit jatkaa seikkailujasi muualla Costa Ricassa tai Väli-Amerikassa. Kerro vain meille toiveistasi, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissu.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.