{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Marokon parhaimmisto


Africa Marocco Tinghir
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3 viikkoa

Maiden määrä

1

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Tämän 3 viikon matkakokonaisuuden aikana näet ja koet Marokon parhaat palat: upean luonnon, herkullisen marokkolaisen ruoan sekä paikallisten vieraanvaraisuuden.

Aloita reissu lentämällä Casablancaan ja liittymällä mukaan 8 päivän kiertomatkalle, joka kuljettaa sinut maan halki Marrakechiin. Jos haluat tutustua Casablancaan ennen kiertomatkalle lähtemistä, suosittelemme saapumaan kaupunkiin pari päivää etukäteen.

Kiertomatka vie sinut useiden pienempien marokkolaisten kaupunkien sekä Atlasvuorten läpi, poiketen myös Saharan aavikon reunalla ennen Marrakechiin saapumista. Luvassa on mahtavia luontonähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Todra Gorge ja Ait Ben Haddou Kasbah.

Vietä muutama päivä Marrakechissa ennen kuin lähdet 7 päivän vaellukselle Toubkal-vuoren huipulle, joka sijaitsee noin 4170 metriä merenpinnan yläpuolella.

Vaellukselta palattuasi suosittelemme, että suuntaat vielä hetkeksi rentoutumaan Essaouiran rannikkokaupunkiin. 

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Hintaan sisältyy
 • Lennot Casablancaan
 • 8 päivän seikkailu Casablancasta Marrakechiin
 • 7 päivän Mount Toubkal -vaellus
 • Lennot kotiin Marrakechista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa tämän varaamisessa!)
 • Ateriat (lukuunottamatta seikkailumatkoihin sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Marokon parhaimmisto

Helsinki - Casablanca - Volubilis - Fez - Merzouga - Todra Gorge - Ait Ben Haddou - Marrakech - Mount Toubkal - Essaouira - Marrekech - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Casablancastsa Marrakechiin 8 päivän seikkailumatka

Aloita matkasi 8 päivän seikkailumatkalla Casablancasta Marrakechiin. Matkalla vierailet Volubilisissa, Fezissä, Merzougassa, Todra-rotossa sekä Unescon kulttuuriperintökohteessa Ait Ben Haddoussa. Matkaa taitetaan yhdessä muiden reppureissaajien kanssa, joten sinulla on täydellinen tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin.

Päätät kiertomatkan Marrakechiin ja suosittelemme, että vietät muutaman päivän tutustuen omatoimisesti kaupungin tarjontaan.

Mount Toubkal 8 päivän vaellus

Marrakechista on aika aloittaa seuraava seikkailu, kun vuorossa on vaellus Toubkal-vuorelle, Atlasvuorten korkeimmalle huipulle. Maisemat matkan varrella ja huipulta ovat todellakin rankan patikoinnin arvoisia! Muista ottaa mukaan hyvät vaelluskengät.

Essaouira Ota rennosti

Uuvuttavan vaelluksen jälkeen on aika rentoutua. Suosittelemme, että suuntaat Marrakechista Essaouiraan, jossa voit nauttia tämän kodikkaan rannikkokaupungin parhaista puolista. Rentoudu rannalla ja syö herkullisia meren antimia. Vietä Essaouirassa haluamasi aika ja suuntaa sitten paluulennolle Marrakechiin.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.