{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Luontomatka eteläisessä Afrikassa


botswana-okavango-delta-elephant-at-water-side-cover
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Noin 4 viikkoa

Aloituspaikka

Victorian putoukset, Zimbabwe

Päätepiste

Windhoek, Namibia

Hintaan sisältyy

Lennot, aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Jos ajatus villieläinten bongauksesta, vehreistä jokisuistoista ja telttailusta tähtien alla saa matkakuumeesi nousemaan, on seikkailu keskellä eteläisen Afrikan ihmeellistä luontoa täydellinen kokonaisuus juuri sinunlaisellesi reissaajalle. Tämä kiertomatka vie sinut ja muut samanhenkiset matkalaiset mahtavilta Victorian putouksilta Botswanan safareille ja lopulta vapaaehtoistöiden pariin Namibiaan.

Reissu lähtee liikkeelle Victorian putouksilta Zimbabwesta, jossa ehdit ihmettelemään näiden massiivisten vesiputousten pauhua parin päivän ajan ennen varsinaisen seikkailun starttia. Matka jatkuu nimittäin Zimbabwesta ensin Botswanaan ja sen jälkeen Namibiaan. Luvassa on mm. safari Choben kansallispuistossa, majesteettisen villieläinten bongausta, mokoro-kanootilla melomista maailman suurimmassa jokisuistossa sekä yöpymistä Afrikan tähtitaivaan alla keskellä ei mitään. Reissun huipentaa parin viikon vapaaehtoisprojekti lähellä Namibian pääkaupunkia Windhoekia, jonka aikana työskentelet paikallisen luonnon hyväksi villieläinten pelastuskeskuksella!

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Victorian putouksille
 • 8 päivän seikkailu putouksilla ja jokisuistoilla
 • 2 viikkoa vapaaehtoistöitä Namibian Wildlife Rescue -keskuksella
 • Lennot kotiin Windhoekista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Eteläinen Afrikka

Helsinki - Victorian putoukset - Choben kansallispuisto - Gweta - Maun - Okavangon suisto - D'kar - Windhoek - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Victorian putoukset Luonnon mahtipontisuutta

Tämä matkareitti alkaa Victorian putousten pauhun keskeltä, jossa sinulla on pari päivää aikaa ihmetellä tätä valtavaa luonnon ihmettä. Ota kaikki ilo irti eri aktiviteeteista, joita sinun on mahdollista testata: miten olisi esimerkiksi koskenlasku, benjihyppy tai helikopteriajelu putousten yllä? Vietä lisäksi aikaa kierrellen Victoria Fallsin kaupungin toreja ja kauppoja.

Ensimmäisten reissupäivien aikana pääset myös tutustumaan siihen reissuporukkaan, jonka kanssa reissaat seuraavan viikon.

Kasane & Choben kansallispuisto Norsuja silmänkantamattomiin

Victorian putousten jälkeen on aika jatkaa matkaa rajan yli Botswanaan. Ensimmäinen pysäkki on Kasane, josta on kätevä aloittaa safarimatka Choben kansallispuistossa. Täällä kohtaat eteläisen Afrikan suurimman norsupopulaation - samalla voit myös bongailla krokotiileja, virtahepoja, antilooppeja, paviaaneja, kirahveja ja leijonia, joten silmä tarkkana!

Jos et meinaa saada villieläinten hämmästelystä tarpeeksesi, lähde vielä mukaan jokiristeilylle, jonka aikana voit rentoutua veneen kyydissä samalla kun bongailet lisää jokivarren asukkeja.

Okavangon suisto Leirielämää keskellä ei mitään

Jatka matkaa maailman suurimman jokisuiston, Okavangon, syvyyksiin. Täällä matkaa taitetaan niin autolla, kävellen kuin perinteisen mokoro-kanootin kyydissä. Näiden reissupäivien aikana pääset nauttimaan todenteolla ympäröivän luonnon upeudesta ja mm. oppimaan villieläinten käyttäytymisestä - illalla puolestaan laulat paikallisten kanssa leirinuotion ympärillä.

Okavangon suistolta suuntaat seuraavaksi Kalaharin aavikon sydämeen, D'kariin, jossa opit selviytymistaitoja paikalliselta San-kansalta ja tutustut heidän kulttuuriinsa lähietäisyydeltä.

Windhoek Vapaaehtoistyöt villieläinten pelastuskeskuksella

Viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, vuorossa on 2 viikkoa vapaaehtoistöitä villieläinten pelastuskeskuksella. Tämä keskus sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Namibian pääkaupungista Windhoekista, ja se toimii turvapaikkana lukuisille loukkaantuneille ja orvoksi jääneille eläimille, kuten leijonille, gepardeille, pahkasioille, antiloopeille ja paviaaneille. Aina kun mahdollista, tavoitteena on palauttaa kuntoutetut eläimet takaisin luontoon - ainoastaan liian sairaat ja kaltoinkohdellut eläimet jäävät pysyvästi keskukselle.

Tämän projektin aikana sinulla on harvinainen tilaisuus olla mukana afrikkalaisten villieläinten suojelussa ja kuntoutuksessa. Vapaaehtoisten työtehtäviin kuuluu esimerkiksi eläinten ruokkiminen, tarhausten siivous ja ylläpito sekä eläinten seurantaan osallistuminen. Työtehtäviä kierrätetään vapaaehtoisten kesken, jotta kaikki pääsevät tasapuolisesti osallistumaan erilaisiin hommiin.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.