{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Valokuvausleiri Balilla


Taking Photos Of Sunset In Bali
Lue kaikki kerralla

Kesto

3 viikkoa

Missä

Sanur, Ubud & Canggu, Bali

Opinnot matkalla

Valokuvaus

Suositeltu taskuraha

350-450 EUR

Alk. hinta*

6 520 EUR

Kysy & saat vastauksia
Lähde mukaan eeppiselle valokuvausleirille ja vauhdita omaa valokuvaajan uraasi! Käytännönläheisen oppimisen lisäksi pääset tottakai nauttimaan Balin hulppeista puitteista kolmen viikon ajan - ei yhtään hullumpaa!

Aloita reissu viehättävästä Sanurista, jossa vietät viisi päivää joogaamalla ja rentoutumalla ennen kuin matka jatkuu Ubudiin, jossa sinulla on aikaa nauttia mm. taiteesta, kulttuurista, luonnosta ja päivittäisistä joogatunneista. Samalla osallistut myös bootcampille, jonka aikana opiskelet valokuvausta videotutoriaalien sekä käytännön harjoitusten avulla.

Sitten matka jatkuu Cangguun, jossa varsinainen 10 päivän mittainen valokuvausleiri järjestetään. Kaikki bootcampilla oppimasi asiat otetaan nyt käytäntöön, kun aloitat varsinaisen valokuvaamisen ja editoimisen. Leirin loppuun mennessä hallitset edistyneitä tekniikoita esim. ruoka-, tuote-, elämäntapa- ja matkakuvien ottamisessa.

Sinua hemmotellaan koko leirin ajan paikallisen kokin valmistamilla aterioilla, päivittäisellä joogalla ja uskomattoman upealla oppimisympäristöllä. Kolmen viikon jälkeen olet saanut käytännön tietoa ja taitoja, ja koonnut myös oman portfoliosi. Lisäksi voit jatkaa kurssiin kuuluvaa kolmen kuukauden mittaista verkkovalmennusta omatoimisesti.

*Alk. hinta per hlö, kun kaksi matkustaa yhdessä.

Hintaan sisältyy
 • Meno-paluu lennot Balille
 • 5 yötä Sanurissa
 • 5 joogatuntia Sanurissa
 • 5 yötä Ubudissa
 • 3 tunnin pyöräkierros Ubudissa
 • 10 x aamiainen & 6 lounas Sanurissa & Ubudissa
 • 10 päivää työpajoja Canggussa
 • 10 yön majoitus yksityisessä huvilassa Canggussa
 • Päivittäistä joogaa ja mindfulness-meditaatiota Canggussa
 • Kaikki ateriat Canggussa
 • Henkilökohtaisen ohjaajan palaute ja tuki
 • Elinikäinen pääsy kaikkiin kurssimateriaaleihin
 • Kaikki retket ja aktiviteetit Canggussa
 • 3 kuukauden valmennusohjelma
 • Lentokenttäkuljetus paluulennolle
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa tämän hankkimisessa!)
 • Muut ruokailut
 • Vapaa-ajan aktiviteetit
 • Kamera & tietokone (tuo omat varusteet mukanasi)
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkaohjelma

Helsinki - Denpasar - Sanur - Ubud - Canggu - Helsinki

Reissu alkaa lentämällä Denpasariin, josta sinut kuljetetaan Balin kaakkoisrannikon seesteisyyteen ja turkoosin meriveden äärelle Sanuriin. Täältä suuntaat Ubudiin, jossa luvassa on upeita luonto- ja kulttuurielämyksiä ennen reissun huipennusta valokuvausleirille Cangguun!

5 päivää Sanurissa

Aloita seikkailusi Sanurin kauniista ympäristöstä Balin kaakkoisrannikolla. Nauti hiekkarannoista, turkoosin meriveden välkehdinnästä ja löydä sisäinen zenisi hintaan sisältyvien joogatuntien avulla. Käytä vapaa-aikasi haluamallasi tavalla osallistumalla erilaisiin vapaaehtoisiin aktiviteetteihin.

5 päivää Ubudissa

Balin sydämessä sijaitseva Ubud on verheä paratiisi ja omiaan reissaajille, jotka nauttivat upeasta luonnosta ja kiehtovasta kulttuurista. Vietä viisi päivää kierrellen vesiputouksilla, riisiviljelmillä ja temppeleillä ennen kuin jatkat matkaasi valokuvausleirille Cangguun!

Valokuvausleiri Canggussa

Opiskele valokuvausta ensin videotutoriaalien kautta Ubudissa ja jatka sitten 10 päivän valokuvausleirille Cangguun - täydellinen yhdistelmä Balin parhautta ja uusien taitojen opettelua! Sinulla on käytössäsi osaava ohjaaja koko leirin ajan, jolta saat palautetta ja voit kysyä apua milloin tahansa. Käytännönläheisten työpajojen kautta opit suunnittelemaan kuvauksia sekä tottakai valokuvaamaan ja editoimaan. Saat käyttöösi upeat studiot ja kierrät lisäksi ympäri Balia valokuvaamassa - ja leirin lopulla sinulla on valmis portfolio käytettävissäsi! Leirin kahtena viimeisenä päivänä opit myös oman yrityksen perustamisesta.

Majoitus leirin ajan

Majapaikkanasi toimii upea huvila, jossa käytössäsi ovat trooppiset puutarhat, uima-allas, ilmastoitu luokkahuone ja lukuisia oleskelutiloja. Nautit paikallisten kokkien valmistamia aterioita ja smoothieita, ja lisäksi hintaan kuuluvat päivittäiset joogatunnit. Toisin sanoen tulet viettämään 10 päivää upeissa puitteissa, keskittyen uuden oppimiseen ja kokemuksesta nauttimiseen!

Yhteisön tuki koko leirin ajan

On paljon hauskempaa, motivoivampaa ja inspiroivampaa opiskella yhdessä muiden tyyppien kanssa, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista kuin sinä. Sen sijaan, että olisit yksin, saat ympärillesi yhteisön, jonka kanssa voit jakaa onnistumisen hetket ja pyytää apua tarvittaessa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.