{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opiskele joogaopettajaksi Balilla


joogaava nainen balilla
Lue kaikki kerralla

Kesto

21 päivää

Missä?

Ubud, Bali

Reissun teema

Joogaopettajaksi opiskelu

Suositeltu taskuraha

Noin 500 EUR

Alk. hinta*

5 158 EUR

Kysy & saat vastauksia
Haaveiletko joogan opettamisesta kokopäiväisenä tai sivutoimisena työnä? Tai haluatko vain viedä omat joogataitosi uudelle tasolle? Matkusta kauniille Balille ja heittäydy mukaan 200 tunnin joogaopettajakurssille. Kurssin päätteeksi saat sertifikaatin suorituksestasi ja voit rekisteröityä joogaopettajaksi!

Viidakoita, vuoria, jokia, hiekkarantoja... Bali tarjoaa täydelliset puitteet niin joogalle kuin monille muillekin aktiviteeteille. Joogakurssi järjestetään rauhallisessa paratiisissa lähellä Ubudin kaupunkia, joka tunnetaan myös Balin kulttuurin ja taiteen kehtona. Voit siis uppoutua joogaharjoitteluun ja samalla päästä lähelle paikallista kulttuuria. 

Yoga Teacher Training (YTT) on 21 päivän ohjelma, joka jakautuu neljään eri jaksoon. Kukin jakso on kestoltaan neljä päivää ja jokaisen jakson välissä on yksi vapaapäivä. Jokainen aamu alkaa rauhallisella meditoinnilla auringonnousun aikaan. Tämän jälkeen vuorossa on ravitseva aamiainen, ennen kuin suuntaat päivän oppitunneille. Opit joogan teoriaa ja parantavia käytäntöjä interaktiivisten workshoppien, luentojen ja ryhmäkeskustelujen kautta. Lisäksi opit anatomiaa, meditaatiota, ayurvedaa ja paljon, paljon muuta. Opintojen aikana perehdytte tottakai myös useisiin joogaperinteisiin, kuten hathaan, yiniin ja restoratiiviseen joogaan. Iltaisin kokoonnutte mm. meditoimaan yhdessä.

Vapaa-ajan voit käyttää tutustumalla Balin tarjontaan: vieraile vesiputouksilla tai läheisillä temppeleillä, käy rannalla tai rentoudu hieronnan merkeissä. 

Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että edistyneille joogaajille. Tärkeintä ei ole joogataitosi, vaan halusi uppoutua kurssille ja uskallus kehittyä henkisesti.

Hintaan sisältyy?
 • Lennot Balille ja takaisin
 • 20 päivän majoitus jaetussa bungalow-sviitissä (yksityinen bungalow 650 USD lisämaksusta)
 • 3 kasvisateriaa päivittäin
 • 200 tuntia joogaopettajaksi opiskelua (Yoga Teacher Training) kokeneiden, osaavien ja omistautuneiden ohjaajien kanssa
 • Kurssin suorittamisen ja arvioinnin jälkeen saat todistuksen, jonka avulla voit rekisteröityä Yoga Allianceen joogaopettajaksi (RYT-200)
 • Käsittelykulu
Hintaan ei sisälly
 • Kuljetus lentokentältä joogaleirille
 • Pakollinen kurssimateriaali 
 • Matkavakuutus
 • Muut aktiviteetit matkan aikana
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Joogaopinnot Balilla

Helsinki - Denpasar - Ubud - Denpasar - Helsinki

Lennä Denpasariin ja löydä tiesi Ubudiin, jossa joogaleiri järjestetään. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa ennen kurssin alkamista, voit hyvin reissata ympäri Balia.

Joogan opiskelu Mistä on kyse?

Yoga Teacher Training on sekoitus perinteistä joogaopetusta ja spirituaalisuutta, joka on suunniteltu joogasta, hengellisyydestä ja meditaatiosta kiinnostuneille. Kolmen viikon kurssin aikana vahvistat omia taitojasi ja opit opettamaan muita. Pääset tutustumaan joogan historiaan ja filosofiaan, anatomiaan, ayurvedaan ja joogaruokavalioon, parantavaan taiteeseen ja paljon muuta.

Joogan opiskelu Mitä opit?

Oleskelusi aikana opit paljon erilaisia tekniikoita ja käytäntöjä, mm. meditaatiota, pranayamaa ja asanaharjoituksia. Lisäksi opit perinteistä hathajoogaa sekä restoratiivista-, yin- ja äitiysjoogaa.

Muita koulutukseen sisältyviä aihealueita ovat mm. 4 Elements Philosophy & Earth Medicine, joogan anatomia ja fysiologia, joogasutra, ayurveda ja joogaruokavalion käyttö.

Joogan opiskelu Kokeneet ohjaajat

Koko YTT-kurssin ajan sinua kouluttavat ja ohjaavat kokeneet opettajat, jotka tukevat sinua omalla matkallasi – olitpa sitten keskittynyt omien taitojesi syventämiseen tai rekisteröidyksi joogaopettajaksi kouluttautumiseen.

Ubud & sen ympäristö Päivittäinen arki

Kaikki osallistujat majoittuvat leirissä upeissa bungaloweissa riisipeltojen ympäröimänä. Paikan tunnelma on kuin pieni kyläyhteisö ja tulet varmasti muodostamaan tiiviin yhteyden muiden kurssilaisten kanssa. Leirillä tarjoillaan kolme kasvisateriaa päivittäin.

Vapaa-aikaa Muista myös seikkailla

Bali on maaginen paikka ja suosittelemme, että käytät vapaa-aikasi tutustuen sen uskomattomaan tarjotaan: luvassa on pieniä kyliä, upeita vesiputouksia, balilaisia temppeleitä, loistavia rantoja ja kaikkea tältä väliltä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.