{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kambodžan ja Vietnamin kiertomatka


tutustu maiden parhaisiin paloihin Kambodzan ja Vietnamin kiertomatkalla
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

4 viikkoa

Maiden määrä

3

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Tällä eeppisellä seikkailulla pääset näkemään ja kokemaan niin suurkaupunkien vilskeen kuin hiekkarantojen rauhankin Kambodžassa ja Vietnamissa. Yhdessä samanhenkisten reppureissaajien kanssa kohtaat näiden maiden värikkäät kulttuurit, synkän historian, neonvalaistut suurkaupungit, uskomattoman luonnon ja herkullisen ruoan.

Jos haluat kokea Kambodžan ja Vietnamin parhaat palat yhden reissun aikana, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan. Tämä kiertomatka vie sinut vilkkailta kaduilta läpi vaikuttavien temppelialueiden ja valkoisten hiekkarantojen. Heittäydy syvälle Angkor Watin historiaan ja käppäile pitkin Ho Chi Minh Cityn katuja.

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Hanoihin
 • 3 päivän seikkailu Halonginlahdella 
 • 15 päivän kiertomatka Hanoista Ho Chi Minhiin
 • 2 yön hostellimajoitus Phnom Penhissä
 • 4 päivän tutustumispaketti Siem Reapissa
 • 2 viikkoa vapaaehtoistöitä Samraongissa
 • Lento Siem Reapista Bangkokiin
 • Hostellimajoitus Bangkokissa
 • Lennot kotiin Bangkokista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan apu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta autamme mielellämme tämän varaamisessa!)
 • Mahdollisesti tarvittavat rokotteet
 • Osa aterioista (lukuunottamatta matkaohjelmaan kuuluvia aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Kambodžan ja Vietnamin kiertomatka

Helsinki - Hanoi – Halonginlahti - Hue – Hoi An - Nha Trang – Dalat - Ho Chi Minh City – Phnom Penh - Siem Reap - Bangkok - Home

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Kambodžan ja Vietnamin kiertomatka on myös helppo yhdistää esimerkiksi osaksi pidempää reppureissua tai vaikka maailmanympärimatkaa. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Vietnam Hanoi ja Halonginlahti

Tervetuloa Hanoihin, Vietnamin sykkivään pääkaupunkiin! Tämä kaupunki, kuten koko Vietnam, on täynnä tuhansia moottoripyöriä, jotka liikkuvat kaaottisessa liikenteessä yllättävän sulavasti. Opit melko nopeasti, että jatkuva tööttäily on vain merkki siitä, että sinun tulee varovasti väistää tieltä. Hanoi on usein joko Vietnamin reissun aloitus- tai päätepiste.

Nauti vapaa-ajasta ja tutustu tähän vilkkaaseen kaupunkiin tai lähde sen ulkopuolelle! Yksi suosituimmista retkistä on vierailu kuuluisalle Halonginlahden alueelle. Olemme sisällyttäneet tähän pakettiin 3 päivän retken, jonka aikana ihmettelet lahden uskomattoman upeita maisemia.

Vietnam Hue & Hoi An

Seuraavaksi on aika hypätä ensin yöjunan kyytiin ja matkata Hanoista Hueen, jossa sinulla on aikaa tutustua Huen historialliseen kaupunkiin omaa tahtiasi. Huesta matka jatkuu eteenpäin Hoi Aniin. Vieraile kaupungin kauniissa keskustassa, jossa sekoittuvat vietnamilainen, kiinalainen, japanilainen ja eurooppalainen arkkitehtuuri. Tämä kaupunki tunnetaan myös vaatteiden räätälöinnistä - teetä itsellesi esim. uusi puku tai vaikka uudet lenkkarit edulliseen hintaan!

Vietnam Nha Trang & Dalat

Hyppää jälleen yöjunaan ja nouse kyydistä Nha Trangin rantakaupungissa - kyseessä on täydellinen paikka yöelämään tutustumiselle ja rennolle rantaelämälle. Viivy paikan päällä niin kauan kuin haluat ja lataa samalla akkujasi, ja kun sitten on aika jatkaa matkaa, on vuorossa vierailu Dalatissa. Vuoristoisen sijaintinsa ansiosta luvassa on hieman viileämpää säätä ja vehreitä maisemia!

Vietnam Ho Chi Minh City

Viimeinen pysäkkisi Vietnamissa on Ho Chi Minh City (tai aikaisemmalta nimeltään Saigon), jossa sinulla on loistava tilaisuus maistella niitä vietnamilaisen keittiön herkkuja, joita et vielä tähän mennessä ole ehtinyt testata. Katuruokaa tässä kaupungissa nimittäin riittää!

Jos haluat päästä hiukan hengähtämään kaupungin ulkopuolelle, suosittelemme, että lisäät reissuusi muutaman ylimääräisen päivän ja käyt katsastamassa Phu Quoc -saaren kristallinkirkkaan veden ja tuulessa liehuvat palmut.

Kambodža Phnom Penh - Siem Reap

Seuraavaksi on aika matkustaa rajan yli Kambodžaan. Paketin hintaan sisältyy kahden yön hostellimajoitus Phnom Penhissä, jonka jälkeen suuntaat omatoimisesti Siem Reapiin.

Kambodža Siem Reap

Suuntaa seuraavaksi Siem Reapiin, josta käsin lähdet vierailulle Angkor Watin kuuluisalle temppelikompleksille. Vietä kokonainen päivä tutustuen muinaisen Khmerien valtakunnan jäänteisiin ja suuntaa tämän jälkeen Tonle Sapin järvelle, jossa luvassa on risteily auringonlaskun aikaan!

Vietä loput ajastasi Siem Reapissa rentoutuen uima-altaalla ja tutustumalla alueeseen omatoimisesti.

Kambodža Samraong

Niitä tyyppejä varten, jotka todella haluavat uppoutua paikalliseen kulttuuriin ja haluavat tehdä matkastaan hiukan merkityksellisemmän, olemme sisällyttäneet reissuun kahden viikon vapaaehtoisprojektin. Greenway-koulu Samraongin Pul-kylässä Kambodžassa opettaa englantia vähävaraisten perheiden lapsille, joilla ei muuten olisi varaa koulutukseen.

Projektia vetävät vakituiset opettajat, joten vapaaehtoisia tarvitaan mm. apukäsinä ja tuomaan uusia ideoita opetukseen. Majoittuminen tapahtuu yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa, joten pääset samalla tutustumaan ihmisiin eri puolilta maailmaa.

Thaimaa Bangkok

Matkusta Bangkokiin, jonne matkasi viimein huipentuu. Vietä aikaa shoppaillen, tutustuen paikallisiin toreihin ja heittäytymällä mukaan yöelämään ennen paluulennolle nousua. Tai jos et ole vielä valmis lähtemään kotimatkalle, voit tietenkin päättää jatkaa seikkailujasi muualla. Kerro vain meille toiveistasi, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Reissuvinkki Pysähdy Istanbulissa

Suosittelemme pysähdystä majesteettisessa Istanbulissa joko meno- tai paluumatkalla. Vietä esimerkiksi 3 päivää tässä vilkkaassa kaupungissa tutustuen sen tarjontaan.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.